I juli måned nedlagde den nordkoreanske præsident Kim Jing Un et forbud mod at eje hunde som kæledyr. Det gjorde han, fordi han mente, at hunde som kæledyr var en trend, der havde spredt sig som en smitte fra vesten.
Nu er forbuddet så i gang med at blive håndhævet, idet nordkoreanske hundeejere tvinges til at opgive deres hunde, som bliver fjernet og solgt til statsstøttede zoologiske haver og restauranter. Det skriver Sky News.
Det er især den rige del af befolkningen i hovedstaden Pyongyang, der har hunde, som kæledyr og derfor ses det som et symbol på kapitalistisk dekadence. For mens hovedstadens rige befolkning holder hunde, nøjes de fattige med at holde grise og andre husdyr.
At flere af de konfiskerede hunde efter sigende sendes til restauranter, kædes hos Sky News og hos Express sammen med, at Nordkorea lige nu befinder sig i en enorm krise.
Landet har nemlig oplevet en ekstraordinær voldsom monsunregn med 50 dages regn i træk. Den megen nedbør har smadret mere end 97.000 hektar afgrøder, 16.000 hjem og 630 andre bygninger.
Som følge af dette og en længerevarende fødevaremangel i landet, hævder aviserne, at beslaglæggelsen af landets hunde skal være med til at bekæmpe fødevaremanglen.
Lykkeligvis breder forbuddene mod hundespisning sig rundt i de områder af Asien, hvor den slags ellers har været opfattet som delikatesser
Byen Laixi City i Kina stiller sig nu i køen af asiatiske byer, der vil mindste brugen af hundekød
Organisationen Four Paws har lukket et hundeslagteri i Cambodja og befriet samtlige 15 hunde, der var på stedet og stod foran en slagtning
Hvad der måske burde være en selvfølge er netop blevet besluttet i USA, hvor man nu vil lægge pres på andre lande i kampen for bedre dyrevelfærd
Som den første by på Kinas fastland vil millionbyen Shenzhen forbyde at spise hunde og katte. Det skriver The Guardian
Sydkoreas regering har annonceret en historisk beslutning om at fremsætte et lovforslag for at forbyde hundekødsindustrien, hvor op mod 1 million hunde hvert år slagtes.
De sidste par år er det strømmet det ind med gode nyheder fra Kina og deres hang til hundekød. Men hvor meget har det egentlig ændret
I Cambodja har en dyrevelfærdsorganisation reddet 61 hunde, der var på vej til et slagtehus. Hundene blev fundet i propfyldte bure
I en alder af 87 år er Kathe Winther, grundlæggeren af KW Hunde- og Katteartikler, gået bort. Hun efterlader sig et markant aftryk på hundeverdenen og et enestående eftermæle som en modig, innovativ og inspirerende kvinde, der brød barrierer i en mandsdomineret branche.
Labrador retrieveren Lab'Spb Gazprom, også kendt som Blue, sikrede sig lørdag endnu en gang sejren i Best In Show ved en international DKK udstilling.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Borgerforslag om forbud mod salg, distribution og køb af nikotinposer/snus møder stor opbakning fra hundeejere, dyrevelfærdsorganisationer og politiske ordførere i kampen for dyrenes sikkerhed.
Med risiko for at gentage os selv: Labrador retrieveren Lab'Spb Gazprom, også kendt som Blue, vinder endnu en gang Best In Show!
Så er billederne fra udstillingen i Herning kommet på hjemmesiden.
En families værste mareridt og en hunds utrolige instinkter førte til en lykkelig genforening efter en nervepirrende jagt gennem Aalborgs gader.
Som en del af søndagens oplevelser i Store Ring, blev der ved Dansk Kennel Klubs Winter Wonderland uddelt en særlig hæder til de imponerende repræsentanter for Danmarks seks nationalracer. Og det var en gammel dansk hønsehund ved navn Charletan's Rollo, der løb med titlen som Bedste Hund af Dansk Race.
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Juniorhandleren Naya Kühne Andersen imponerede den britiske dommer i finalen ved søndagens Winter Wonder Show i Herning.