- Han friede på hundeudstilling

06-11-2017 14:45, af Marie Helene Rigård Rohleder

Mike og Gina glemmer aldrig dette års hundeudstilling i Herning. Til søndagens racebedømmelse af boxer gik Mike på knæ til præmieoverrækkelsen, og Gina sagde ja 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat

Gina Steffen Larsen står til præmieoverrækkelsen med parrets boxer, som er blevet nr. 2 i juniorklassen, da hendes kæreste, Mike Christiansen, siger, at han vil tage et close up billede. Som en ægte udstillings-entusiast begynder Gina at flytte tævens ben, så den står korrekt. Men der blev aldrig taget noget close up billede, for i stedet tager Mike fat i Ginas hånd og går på knæ og stiller det store spørgsmål: Vil du gifte dig med mig? 

Men Gina er stadig fuldt fokuseret på udstillingen, og hører ikke, hvad Mike siger. I stedet spørger hun, om hunden har fået CK? 

- Det skulle ikke være så traditionelt, og så måtte det heller ikke gå udover udstillingen, så jeg ventede til præmieoverrækkelsen. Til at starte med opdagede hun slet ikke, hvad der skete og så ikke forlovelsesringen, for hun havde fuldt fokus på hunden, fortæller Mike. 

Mike ender med at måtte gentage spørgsmålet to gange, før Gina bliver revet ud af udstillingensverden, og selvfølgelig siger hun ja!

Kærlighed til hund og hinanden
Parret har været kærester i 8 år, og har udstillet deres to boxer de sidste tre år. Men udstillingen i Herning skulle vise sig, at være noget helt specielt. 

- Han tog virkelig røven på mig. Det kom helt uventet, og jeg blev bare så glad! Dommeren ønskede os tillykke og folk omkring ringen klappede. Vores hunde er som børn for os, så det var helt perfekt, at fri på en hundeudstilling, fortæller Gina Steffen Larsen. 

 

 

 

Læs også

Se billederne: Udstilling i Vejen

20-06-2024 09:27, af Anne Cecilie Sohl

Du kan nu se alle billeder fra Vejen online.

Flot afslutning i Vejen

16-06-2024 21:00, af Anne Cecilie Sohl

Søndag i Vejen bød trods nogle mørke skyer og få regnbyger, på meget mere solskin og varme, til de mange engagerede hunde og førere. 

Hattrick til Simone

15-06-2024 18:04, af Anne Cecilie Sohl

Simone Riisgaard Kristiansen er ikke til at stoppe. Lørdag vandt hun for tredje gang i 2024 dagens juniorhandlingkonkurrence ved DKK's udstilling i Vejen - og så endda på sin fødselsdag. 

Årets racevinder: Kom forbi til gratis foto

08-11-2022 14:02, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Vi skal have fotograferet årets racevindere, og derfor håber vi på jeres hjælp

Gratis fotografering af årets DKK-racevindere

31-10-2017 15:27, af Marie Helene Rigård Rohleder
Foto|

Alle årets DKK-racevindere 2017 har mulighed for at få offentliggjort et billede i DKK's racevinderkavalkade. Har du en racevinder, kan du få den fotograferet gratis på Wiegaardens stand på DKK's udstilling i Herning denne weekend 

Følg Herninghederne live

02-11-2016 11:27, af Kasper Larsson
Kommer du ikke til Dansk Kennel Klubs udstilling i Herning i weekenden? Så kan du heldigvis følge med hjemme fra sofaen

Hvordan vælger du den rigtige hunderace?

26-04-2023 10:38, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det er ingen hemmelighed, at danskerne har en stor kærlighed til hunde. Faktisk kan man finde en hund i hver 4.-5. danske husstand, hvilket gør dem til et af de mest foretrukne kæledyr i landet. Og mens en hund kan være en kilde til mange glade og hyggelige stunder, kan hverdagen blive udfordrende både for hund og ejer, hvis ikke man vælger race med omhu

Se billederne: Dejlig lørdag i Herning

03-11-2019 08:30, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Foto|

Her får du et galleri fra lørdagens mange oplevelser i Herning

Fotostudiet er åbent

11-11-2023 13:23, af Anne Cecilie Sohl

Traditionen tro møder HUNDEN op med fotostudiet ved Winter Wonder Show i Herning, for at fotografere årets racevindere. Studiet finder du i Hal E og kom gerne i god tid! 

Alaskan malamut i hestemanegen

09-03-2018 18:29, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I disse dage er der hingstekåring i Herning Messecenter. Det er dog ikke kun heste, der er til arrangementet. Et spand alaskan malamute skal nemlig spille en særlig rolle i gallashowet

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Må min hund spise kirsebær?

27-07-2017 09:48, af Anne Ekenberg

Kirsebærrene falder næsten af sig selv ned i munden på mig, når jeg ryster en gren. Store, runde og med den smukkeste vinrøde – ja næste sorte – farve smager de vidunderligt. Stenene spytter jeg ud i hånden, og det er der en god grund til

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Forberedelserne til stort hundeløb er i fuld gang i Mariager

25-06-2024 09:18, af Anne Cecilie Sohl

Allerede nu har over 550 tilmeldt sig stort terrænløb med hund i Mariager i midten af august og ikke mindst nordjyderne har taget godt imod det nye initiativ.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise ærter?

03-08-2017 13:25, af Anne Ekenberg

Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni.  Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.

Døgnet efter en operation

16-01-2022 09:57, af Astrid Holtet

At få sin hund hjem efter den har været i narkose og gennem en operation, kan være en overvældende oplevelse og give anledning til bekymring – vi ser på hvad du skal være opmærksom på det første døgn efter operationen

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt