Dansk Dyreklinik støtter op om Sri Lankas gadehunde

13-12-2019 16:06, af Linn Radsted

Indsamlingen til fordel for Sri Lankas mere end 40 millioner gadehunde sætter nu ind med en massiv slutspurt. 

Copyright Ridehesten.com

Netop dagen inden vores afsluttende besøg på klinikken her i Talpe, Sri Lanka, kom der endnu en glædelig nyhed, som virkelig betyder at indsamlingen får et kvantespring. 

I dag kan vi nemlig med stor glæde offentliggøre en kæmpestor håndsrækning fra Frederiksberg Dyreklinik & Spa, som via en donation bestående af en stor pakke med professionelt dyrlægeudstyr til en værdi af kr. 5000 giver dyrlægeteamet på Dog Care Clinic i Sri Lanka en tiltrængt hjælpende hånd. 

Donationen består af tandudstyr, microchip, kirurgiudstyr, tæpper og specialprodukter til behandling af indlagte dyr, alt sammenudstyr som kan være meget svært at skaffe for dyrlægerne hernede. 

— Vi har begge tidligere selv arbejdet med at redde gadehunde i både Indien, Borneo & Thailand, fortæller medejer af Frederiksberg Dyreklinik og spa, Sabine Förderer og kender derfor alt til at stå og mangle vitalt udstyr når man er langt væk fra den mere civiliserede del af verden.” 

Sammen med hendes partner hos Frederiksberg Dyreklinik & Spa, klinikejer Ann Sophie Skov har de derfor besluttet at støtte op med en pakke bestående af noget af det udstyr man ofte står og mangler i behandlingen af skader hos gadehunde. 

Frederiksberg Dyreklinik & Spa er en privatejet dyreklinik, som siden 2014 har været beliggende på Nordre Fasanvej på Frederiksberg. 

Klinikken tilbyder udover almindelig behandling af kæledyr også en række særlige fokusområder som f.eks. rådighed over Europas største Abaxis inhouse kæledyrslaboratorium, Danmarks eneste 360° panoramarøntgen og CT-scanner der er specielt designet til kæledyr.

I morgen formiddag kan vi overrække den glædelig nyhed til klinikken hernede, når vi til formiddag genbesøger dem. 

Følg med i indsamlingen (og husk at du stadigvæk kan nå at støttehver en krone gør en kæmpe forskel) og følg med i besøget på de sociale medier 

 

 

Læs også

Godt nyt i svære tider

21-03-2020 08:40, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I disse svære tider kan det være dejligt med lidt lyspunkter

Én kvinde gør dagligt en forskel for over 650 hunde på Sri Lanka

19-12-2019 11:43, af Linn Radsted

Endelig kom dagen hvor vi kunne tage forbi Dog Care Clinic og overbringe dem de gode nyheder om indsamlingen. Og glæde og overraskelsen var stor da vi både fortalte om indsamlingen samt donationen af udstyr

Sri Lankas hunde får hjælp fra Dogcoach

06-12-2019 08:40, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I dag drager et team fra Dogcoach til Sri Lanka, hvor de skal hjælpe Dog Care Clinic e. V. med at hjælpe hunde. Her er en lille bøn fra Linn Radsted

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen
20 24 29 30
bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Hunde begyndte at hyle ved fodgængerfelt i landsbyen

08-12-2023 08:57, af Anne Cecilie Sohl

For omkring en uge siden begyndte flere hunde i den lille by Fårup at hyle og trække sig væk fra et helt bestemt fodgængerfelt på Bakkevænget, lige ved skolen. 

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hjælp til hundens angst for fyrværkeri

29-11-2023 10:00, af Anne Cecilie Sohl

Når nytårsaften nærmer sig, glæder mange familier sig til himlens farverige skue. Men for vores firbenede venner bringer fyrværkeriet ofte en bølge af angst og frygt. 

Sne kan give dårlig mave

21-11-2022 11:22, af Astrid Gerd Holtet

Hvis sneen begynder at dale, kan nogle hundeejere opleve at hunden spiser af sneen – og det kan give dårlig mave. Vi ser nærmere på hvad der sker

Skolehunden, helt præcist

04-12-2023 10:26, af Anne Cecilie Sohl

I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvad en skolehund er og helt præcis kan. Som skrevet tidligere er en skolehund ikke 'bare' en hund som går rundt på en skole, det er en hund, som over tid er trænet til at hjælpe børn og unge med mange forskellige opgaver i forbindelse med skoledagen.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

Gør slædekørsel i sneen til en leg

05-12-2023 09:42, af Anne Cecilie Sohl

Det smukke snevejr frister til at lade den almindelige familiehund trække slæde med børnene. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ide, men før man går i gang bør man have nogle ting på plads, for at det er både sikkerhedsmæssigt forsvarligt og bliver en god oplevelse for hunden. 

Tre tips til juletiden

05-12-2023 09:15, af Anne Cecilie Sohl

Julen står for døren og det betyder ofte at vi skruer op for julegodterne, hygge og godt selskab. Det er dog en god ide at være ekstra opmærksom på din hund og hvordan du får den godt igennem den søde juletid. 

Godt nyt: EU-lovforslag skal beskytte hunde og katte

09-12-2023 11:10, af Anne Cecilie Sohl

For første gang foreslår EU-kommissionen, at hundes og kattes velfærd bliver beskyttet af EU-lovgivningen. Forslaget skal indføre længe ventede foranstaltninger vedrørende sporbarhed og registrering af hunde og katte. Det er godt nyt for de danske kæledyr, lyder det fra Dyrenes Beskyttelse.