Det var ikke bare en demokrat, der afløste en republikaner. Det var også et hundemenneske, der afløste en præsident, der helt ekstraordinært ikke havde hunde. Det har de fleste amerikanske præsidenter nemlig haft.
HER KAN DU SE EN LISTE OVER AMERIKANSKE PRÆSIDENTERS HUNDE
Men glæden over, at der igen var hunde i Det Hvide Hus blev kort. For nu skulle de to schæferhunde Major og Champ være blevet sendt hjem til Delaware.
Grunden til det er, at Major skulle have været involveret i en bidepisode med en sikkerhedsvagt. Det skriver CNN efter at have talt med to anonyme kilder.
Man ved endnu ikke, hvor alvorlig episoden har været, men ifølge kilderne er det ikke første gang, Major har været aggressiv over for sikkerhedsvagterne.
Joe Bidens hustru, Jill Biden, har tidligere fortalt, at parret har arbejdet hårdt for at få hundene til at føle sig hjemme i de nye omgivelser med folk omkring dem hele tiden.
Det arbejde har de åbenbart ikke haft held med.
Det er ikke første gang, Major er i fokus efter et menneske er kommet til skade. Tilbage i november forstuvede Joe Biden sin fod, da han legede med hunden.
Det vides endnu ikke, om hundene er smidt ud af Det Hvide Hus for altid, eller om der er tale om en midlertidig hjemsendelse.
Moon Jae-in, præsident i Sydkorea, vil nu have forbudt spisning af hundekød
I går kunne vi fortælle, at Joe Bidens hunde er kommet tilbage til Det Hvide Hus, men nu har hunden Major igen bidt en person i præsidentens residens
Bliver den nye amerikanske præsident Joe Biden, får USA igen et hundemenneske i Det Hvide Hus
De 21 hunde, Dyreværnet reddede fra et kummerligt liv i fredags, er alle stadig i live. Onsdag var en af dem dog tæt på at dø, da hun fik to hjertestop. Vi har talt med Dyreværnet og her er status på hundene
Vi kigger altid efter nye ting, som hunde kan. Derfor spærrer vi gerne øjnene lidt ekstra op, når vi falder over en nyhed om en hund, der kan noget særligt. Det kan Kursha fra Georgien
Ctenocephalides felis og Ctenocephalides canis – katteloppen og hundeloppen. Ikke de mest mundrette navn på to af de mest irriterende insekter, vi hundeejere kender. Men nu er varmen over os, og med varmen kommer alt dette rædselsfulde kryb, som kan forpeste livet for os og ikke mindst vores hunde
Er det en god eller dårlig ide at lade hunde hilse på hinanden, og er det overhovedet nødvendigt?
Selvom fokus er på hestene ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning, er der også noget at se for hunde-enetusiasten. Showudvalget i Dansk Varmblod har arbejdet benhårdt for at sammensætte et smukt, bevægende og imponerende gallashow med en god blanding af danske og udenlandske ryttere samt artister.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Den engelske springer spaniel Sainz er både en elsket familiehund og showstjerne, og ved årets første DKK udstilling i Fredericia løb han med den eftertragtede titel som Best in Show.
Foråret har meldt sin ankomst, solen begynder så småt at varme, og scenen er sat, så kom og vær med til årets første store udendørs hundeudstilling, som strækker sig over hele tre dage. Danmarks største hundeorganisation, Dansk Kennel Klub, åbner endnu engang dørene til en fantastisk udstillingsweekend på Roskilde Dyrskueplads den 9.-11. maj 2025, og du er selvfølgelig inviteret med.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Med Hjem-Is kan hunde få deres helt egen is leveret direkte til døren. For opdrætter Brigitte Malou Christensen er hundeisen blevet et fast indslag ved både fødselsdage og hverdagsforkælelse, og ismanden Victor er blevet en kær gæst med logrende velkomst.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Den gule blomst i haven er ikke bare flot at se på, men kan også styrke din hunds fordøjelse og understøtte organer som lever og nyrer. Hvis du samler den med omtanke, kan hele planten bruges som et naturligt supplement i foderet.
Den svenske tilgang, hvor besøgshundeteams gennemgår en grundig uddannelse med fokus på hundens tryghed og kvaliteten af samværet med de ældre, fik mig til at pakke kufferten og rejse nordpå.