Arrangør af World Dog Show svarer på kritik

30-08-2018 08:27, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Vi har været i kontakt med Ilse van Egmond, der var en af arrangørerne af World Dog Show i Holland og bedt hende svare på nogle af de kritikpunkter, vores læsere har haft af showet. Her følger punkter og svar

Copyright Ridehesten.com

 

Der var mange forsinkelser, hvilket stressede hundene

Gennem de fire dage fulgte vi programmet og et stramt tidsskema. Den første dag havde vi nogle forsinkelser, da den første dag altid er svær at forudsige ved sådan et stort arrangement. Vi evaluerede hurtigt den første dag og fandt nogle ting, vi kunne forbedre. Disse forbedringer var tydelige og synlige de resterende dage, hvor vi fulgte programmet som planlagt.

 

Der var for mange mennesker især lørdag og søndag

Vi fulgte alle sikkerhedsprocedurer og derfor også retningslinjerne for, hvor mange mennesker, der måtte være på stedet ved et arrangement. I øvrigt var der masser af plads, hvor folk kunne sidde ved ringene, og vi sørgede for, at der var stier, man kunne bevæge sig rundt på. Nogle gange var der udstillerede, der blokerede disse stier med deres bænke og andet, men vi kontrollerede hele tiden hallerne for at forhindre den slags.

World Dog Show er jo en verdensudstilling, som tiltrækker mennesker og hunde fra hele verden.

 

En af vore læsere talte med en sikkerhedsmand, som sagde, at han flere gange havde gjort ledelsen opmærksom på, at der var for mange mennesker. Men det blev ikke taget seriøst.

Flere gange om dagen havde vi evalueringsmøder for at snakke om ting, vi kunne forbedre, og for at identificere situationer, som krævede øjeblikkelig handling. Vi tog alle kommentarer fra gæster, udstillere kollegaer, frivillige og alle andre meget seriøst. Derfor er jeg meget overrasket over denne kommentar, da vi gjorde vores allerbedste for at reagere på hver eneste henvendelse, vi fik.

 

Søndag var kaos. En læser siger, at det ville have udviklet sig til en katastrofe, hvis der udbrød brand. Der var for mange hunde, de var stressede, mange havde tynd mave og kastede op.

Vi fulgte alle nationale regler angående brandsikkerhed og RAI centret har endda stillet ekstra strenge regler for brandsikkerhed. I øvrigt havde vi et hundesundhedsteam. Dette unikke og dedikerede team holdt hele tiden øje med alle de præsenterede hundes sundhed og tilstand. Med flere end 8000 hunde om dagen er det selvfølgelig muligt, at der har været nogle hunde, der ikke har haft det så godt, men sundhedsteamet var der hele tiden og holdt øje med det. De skred ind, hvis folk for eksempel efterlod hunde i biler, eller hvis de havde hunde i bure, der var for små.

Slutteligt vil jeg påpege, at der var mere end 400 dedikerede medarbejdere, der arbejdede meget hårdt for at gøre udstillingen til en succes for alle.

Læs også

World Dog Show: WDS afslutning

04-10-2021 09:12, af Cynthia Esperanza Jensen

Så kom sidstedagen på WDS for vores kære hundetosser, som de kalder sig selv, og sikke en afslutning, de fik

World Dog Show: Dag 4 i specialklubbernes navn

03-10-2021 12:19, af Cynthia Esperanza Jensen

Lørdag stod i specialklubbernes tegn med masser af succes for de danske deltagere

World Dog Show: Dag 3 – WDS for hønsehundene og terrieren

02-10-2021 14:24, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Udstilling af terrier, hønsehunde og gode oplevelser i Brno. Fredagen på WDS var slet ikke så tosset

Her er dagens vindere i Fredericia

11-02-2023 18:54, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Årets første udstillingsdag er slut. Her får du et overblik over, hvem der har ekstra grund til at juble i aften

Norge malede Vejen blå

22-06-2019 07:20, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Igen blev det norsk sejr på nordisk udstilling, og igen var det Helge Kvivesen og hans smukke kerry blue terrier, der vandt

Bornholm: Ringe og racer søndag

25-06-2023 08:02, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Så er det blevet søndag, og igen i dag skal vi se en masse smukke hunde i Rønne. Her får du en liste over, hvor du finder hundene

Konkurrence: Vind et gratis foto i Fredericia

10-02-2022 08:40, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I weekenden er der hundeudstilling i Fredericia. Wiegaarden møder op med professionelt fotostudie, hvor du kan få taget et billede af dig og din hund. Alle der får taget et foto, deltager også i en spændende konkurrence

Tusindvis går i hundene

03-02-2015 14:15, af Tine Luther
Vi danskere elsker vores hunde, og vi synes også, at det er sjovt at se på andres hunde. Alle kender en labrador og en schæferhund, men der findes over 250 racer i Danmark, og i den kommende weekend kan man se hele 249 af dem i Fredericia ved Dansk Kennel Klubs internationale udstilling.

Rørende gensynsglæde ved Ring 7

23-06-2019 12:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Som opdrætter er det altid lidt svært at give sine hvalpe videre. Det er det også for Kate Frederiksen, der har opdrættet groenendael siden starten af 90’erne. I Vejen mødte hun en af sine hvalpe

Cody er årets politihund

12-11-2022 15:15, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Traditionen tro blev Årets Politihund præsenteret i Herning i Store Ring. Årets politihund blev Cody 

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise ærter?

03-08-2017 13:25, af Anne Ekenberg

Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni.  Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Dyrlægens anbefalinger: Sådan beskytter du din hund i sommervarmen

23-07-2024 10:43, af Anne Cecilie Sohl

Mens mange danskere foretrækker varme sommerdage, kan høje temperaturer ofte være en udfordring for hunde. Derfor er det vigtigt, at hundeejere er bevidste om, hvordan man undgår potentielle farer som hedeslag, solskoldning og brændte poter, lyder opfordringen fra chefdyrlæge hos AniCura.

Fem gode råd til sårpleje hos hunde

05-02-2021 15:11, af Astrid Gerd Holtet

Hvad kan du gøre hvis din hund får et sår – og hvornår bør du ringe til dyrlægen?

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

10 grunde til hundens slikken

15-01-2016 10:36, af Tine Luther
Hunde slikker på hvad som helst af mange forskellige årsager. En hund plejer bl.a. sin pels og afslører sit humør med tungen, den viser sin kærlighed og sin plads i hierarkiet samt knytter bånd til sine hvalpe. Huffinton Post har opstillet ti grunde til, at hundens tunge er et vigtigt redskab.