Arrangør af World Dog Show svarer på kritik

30-08-2018 08:27, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Vi har været i kontakt med Ilse van Egmond, der var en af arrangørerne af World Dog Show i Holland og bedt hende svare på nogle af de kritikpunkter, vores læsere har haft af showet. Her følger punkter og svar

Copyright Ridehesten.com

 

Der var mange forsinkelser, hvilket stressede hundene

Gennem de fire dage fulgte vi programmet og et stramt tidsskema. Den første dag havde vi nogle forsinkelser, da den første dag altid er svær at forudsige ved sådan et stort arrangement. Vi evaluerede hurtigt den første dag og fandt nogle ting, vi kunne forbedre. Disse forbedringer var tydelige og synlige de resterende dage, hvor vi fulgte programmet som planlagt.

 

Der var for mange mennesker især lørdag og søndag

Vi fulgte alle sikkerhedsprocedurer og derfor også retningslinjerne for, hvor mange mennesker, der måtte være på stedet ved et arrangement. I øvrigt var der masser af plads, hvor folk kunne sidde ved ringene, og vi sørgede for, at der var stier, man kunne bevæge sig rundt på. Nogle gange var der udstillerede, der blokerede disse stier med deres bænke og andet, men vi kontrollerede hele tiden hallerne for at forhindre den slags.

World Dog Show er jo en verdensudstilling, som tiltrækker mennesker og hunde fra hele verden.

 

En af vore læsere talte med en sikkerhedsmand, som sagde, at han flere gange havde gjort ledelsen opmærksom på, at der var for mange mennesker. Men det blev ikke taget seriøst.

Flere gange om dagen havde vi evalueringsmøder for at snakke om ting, vi kunne forbedre, og for at identificere situationer, som krævede øjeblikkelig handling. Vi tog alle kommentarer fra gæster, udstillere kollegaer, frivillige og alle andre meget seriøst. Derfor er jeg meget overrasket over denne kommentar, da vi gjorde vores allerbedste for at reagere på hver eneste henvendelse, vi fik.

 

Søndag var kaos. En læser siger, at det ville have udviklet sig til en katastrofe, hvis der udbrød brand. Der var for mange hunde, de var stressede, mange havde tynd mave og kastede op.

Vi fulgte alle nationale regler angående brandsikkerhed og RAI centret har endda stillet ekstra strenge regler for brandsikkerhed. I øvrigt havde vi et hundesundhedsteam. Dette unikke og dedikerede team holdt hele tiden øje med alle de præsenterede hundes sundhed og tilstand. Med flere end 8000 hunde om dagen er det selvfølgelig muligt, at der har været nogle hunde, der ikke har haft det så godt, men sundhedsteamet var der hele tiden og holdt øje med det. De skred ind, hvis folk for eksempel efterlod hunde i biler, eller hvis de havde hunde i bure, der var for små.

Slutteligt vil jeg påpege, at der var mere end 400 dedikerede medarbejdere, der arbejdede meget hårdt for at gøre udstillingen til en succes for alle.

Læs også

World Dog Show: WDS afslutning

04-10-2021 09:12, af Cynthia Esperanza Jensen

Så kom sidstedagen på WDS for vores kære hundetosser, som de kalder sig selv, og sikke en afslutning, de fik

World Dog Show: Dag 4 i specialklubbernes navn

03-10-2021 12:19, af Cynthia Esperanza Jensen

Lørdag stod i specialklubbernes tegn med masser af succes for de danske deltagere

World Dog Show: Dag 3 – WDS for hønsehundene og terrieren

02-10-2021 14:24, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Udstilling af terrier, hønsehunde og gode oplevelser i Brno. Fredagen på WDS var slet ikke så tosset

Kryb i ly i Messe C

09-02-2020 10:53, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Der er masser at opleve på hundeudstillingen i Fredericia denne søndag. Så kom endelig indenfor

Spændingen stiger i Fredericia

11-02-2024 16:11, af Anne Cecilie Sohl

Årets anden udstillingsdag er i gang, og før vi kan udråbe årets første BIS, har flere tusinde hunde konkurreret om at komme med i Store Ring dagen igennem. 

Søndagens udstilling udskudt

20-06-2021 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Så længe det lyner er der ikke nogen udstilling

Dogdancere forbereder VM

25-06-2018 14:20, af Emmy Marie Simonsen

Mens det danske lydighedslandshold er i Holland for at forsvare de danske farver ved deres VM, så mødtes det danske dog dancing landshold på Garbogaard i Nordsjælland for at forberede sig til deres VM, der også afholdes i Holland, men først om en måneds tid, nemlig d. 20 - 22 juli

BIS for andet år i træk

17-06-2018 08:49, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Stine Hjelme fra Herlufmagle kunne lørdag aften fejre, at hun for andet år vandt Best In Show i Vejen

Festlig finale i Fredericia

09-02-2020 17:47, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

En flot udstilling i Fredericia fik sin fortjente finale med en BIS-finale, hvor mange tilskuere var blevet

40 års jubilæum med opdræt fejret på Store Hestedag

08-09-2019 10:14, af Marianne Grothe Nielsen

I 1979 fik Hanne Bøckhaus kennelnavnet Eikica, kun 19 år gammel og 40 år senere kunne det fejres på Myndeklubbens udstilling på Store Hestedag

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Må min hund spise kirsebær?

27-07-2017 09:48, af Anne Ekenberg

Kirsebærrene falder næsten af sig selv ned i munden på mig, når jeg ryster en gren. Store, runde og med den smukkeste vinrøde – ja næste sorte – farve smager de vidunderligt. Stenene spytter jeg ud i hånden, og det er der en god grund til

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Forberedelserne til stort hundeløb er i fuld gang i Mariager

25-06-2024 09:18, af Anne Cecilie Sohl

Allerede nu har over 550 tilmeldt sig stort terrænløb med hund i Mariager i midten af august og ikke mindst nordjyderne har taget godt imod det nye initiativ.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise ærter?

03-08-2017 13:25, af Anne Ekenberg

Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni.  Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.

Døgnet efter en operation

16-01-2022 09:57, af Astrid Holtet

At få sin hund hjem efter den har været i narkose og gennem en operation, kan være en overvældende oplevelse og give anledning til bekymring – vi ser på hvad du skal være opmærksom på det første døgn efter operationen

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt