Søndagens særlige sejre

18-06-2018 08:53, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Selvom både Michael Kristensen og Cecilie Krarup har stået øverst på sejrsskamlen før, var søndagens sejre i henholdsvis Best In Show og Juniorhandling noget særligt for dem begge

Copyright Ridehesten.com

Starten på og afslutningen af søndagens Store Ring i Vejen var præget af store følelser og tydelige glimt ind i fremtiden.

Vanen tro startede Store Ring klokken 14.00 med den altid spændende konkurrence om at blive dagens bedste juniorhandler. Både feltet for de mindre og feltet for de større juniorhandlere var imponerende store, og derfor var der også ekstra pres på dommer Katrine Jeppesens trænede øjne for at udvælge de fire, der skulle betræde podiet.

Efter grundige overvejelser pegede hun på Cecilie Krarup som den endelige vinder. Et valg som juniorhandleren var meget glad for.

– Det er dejligt at vinde, og denne sejr er rigtig stor for mig, lød det efterfølgende fra en glad Cecilie Krarup, der gennem det sidste halvandet års tid har haft det svært, da hun har måttet sige farvel til sin gamle hund efter længere tids sygdom.

Læs mere her i Cecilies rørende beskrivelse af den hårde periode.

Den nye BIS
Efter kåringer og fejringer af de forskellige gruppevindere blev det klokken 17.15 tid til Best In Show.

Dommeren var kroatiske Tino Pehar, der trods høj feber overvandt trangen til at ligge unde ren lun dyne og gennemførte konkurrencen på bedste vis. Inden han afslørede sine valg, tog han mikrofonen og takkede publikum for deres gode støtte hele eftermiddagen, hvilket var fortjent. Store Ring kan til tider godt have svært ved at holde på tilskuere, der hellere vil hjem og begynde på aftensmaden og lade op til en ny uge. Men denne søndag i Vejen var Store Ring flot besøgt af et medlevende publikum.

Øverst på sejrsskamlen sendte Pehar den amerikanske cocker spaniel, Galaksi All Rights Reserved, og ejer Michael Kristensen.

Michael er en dreven og erfaren hundeejer, der har stået som vinder af Best In Show, men denne gang var noget lidt særligt for ham.

– Jeg er selvfølgelig rigtig glad for at vinde, og så er det specielt, fordi han kun er 13 måneder og allerede vinder sit første BIS, fortæller Michael Kristensen, mens hans unge hund bader sig i blitzlys og kram fra sin ejer.

Dommer Pehar var da heller ikke i tvivl om, hvorfor det netop blev den amerikanske cocker spaniel, der løb med æren.

– Han var jo ganske enkelt den bedste, så det var ikke et svært valg. Når en 13 måneder gammel hund har så stor kvalitet som den, så er det noget, man ikke kan overse, lød det efterfølgende fra den sygdomsramte kroat.

Dermed er der nok udsigt til, at vi får meget mere at se til Galaksi All Rights Reserved i fremtiden, og det samme kan man også sige om juniorhandleren Cecilie Krarup.

Læs også

Se billederne: Udstilling i Vejen

20-06-2024 09:27, af Anne Cecilie Sohl

Du kan nu se alle billeder fra Vejen online.

Flot afslutning i Vejen

16-06-2024 21:00, af Anne Cecilie Sohl

Søndag i Vejen bød trods nogle mørke skyer og få regnbyger, på meget mere solskin og varme, til de mange engagerede hunde og førere. 

Hattrick til Simone

15-06-2024 18:04, af Anne Cecilie Sohl

Simone Riisgaard Kristiansen er ikke til at stoppe. Lørdag vandt hun for tredje gang i 2024 dagens juniorhandlingkonkurrence ved DKK's udstilling i Vejen - og så endda på sin fødselsdag. 

KLUMME: Ydmyg og stolt BIS-dommer

09-03-2023 09:29, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Hanne Laine Jensen skal dømme BIS-finalen ved det store European Dog Show i Herning. Det bad vi hende skrive en klumme om til februarnummeret af HUNDEN, og her får du klummen på hunden.dk

Vejen: Disse racer kan du kun se lørdag

19-08-2023 09:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Vi har kigget på de racer, der kun har en hund med på udstillingen. Her kan du se, hvilke racer du kun kan opleve i dag

Udstilling Bornholm: Meget mere end hunde

12-08-2022 10:35, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Overvejer du at lægge vejen forbi hundeudstillingen i Rønne, så er det en god ide at have lidt sparepenge med. Der er nemlig masser af fristelser for hundemennesker

Se og køb billeder fra weekendens udstilling

04-08-2011 08:58, af Lærke Eifler
Nu er det muligt at se og købe de flotte billeder der blev taget af Hunden.dk’s dygtige fotografer til den internationale udstilling i Vejen denne weekend.

International lydighedscamp er tilbage

01-05-2019 08:34, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I 2018 var der for første gang international lydighedscamp hos Indog Elite Center i Viborg. Til oktober kan man igen komme på lydighedscamp og få gode råd af nogle af verdens bedste trænere. Tilmelding åbner fredag

Så er der billeder fra Vejen

20-06-2018 10:40, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Foto|

Alle billederne fra Vejen er nu online

Tak for i år Vejen

20-08-2023 16:52, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Wow sikke en udstilling. Så mange smukke hunde og så mange gode oplevelser

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Må min hund spise kirsebær?

27-07-2017 09:48, af Anne Ekenberg

Kirsebærrene falder næsten af sig selv ned i munden på mig, når jeg ryster en gren. Store, runde og med den smukkeste vinrøde – ja næste sorte – farve smager de vidunderligt. Stenene spytter jeg ud i hånden, og det er der en god grund til

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Forberedelserne til stort hundeløb er i fuld gang i Mariager

25-06-2024 09:18, af Anne Cecilie Sohl

Allerede nu har over 550 tilmeldt sig stort terrænløb med hund i Mariager i midten af august og ikke mindst nordjyderne har taget godt imod det nye initiativ.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise ærter?

03-08-2017 13:25, af Anne Ekenberg

Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni.  Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.

Døgnet efter en operation

16-01-2022 09:57, af Astrid Holtet

At få sin hund hjem efter den har været i narkose og gennem en operation, kan være en overvældende oplevelse og give anledning til bekymring – vi ser på hvad du skal være opmærksom på det første døgn efter operationen

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt