Hvad skal du 4., 5., 6., 18., 19., 20. september og 2., 3., 4. oktober? Du skal naturligvis være med i DKK’s helt vilde efterår med udstillinger.
4., 5., 6. september er der international udstilling i Vejen.
18., 19., 20. september er der international udstilling i Ballerup
2., 3., 4. oktober er der nordisk udstilling i Roskilde
Dansk Kennel Klub har netop fået lov af myndighederne til at køre dette helt særlige efterårsprogram. Men du skal forvente, at udstillingerne bliver noget anderledes, end de hidtil har været.
Det bliver nemlig sådan, at der afvikles bedømmelser om formiddagen, hvorefter pladsen ryddes, og så gør man klar til at afvikle bedømmelser igen om eftermiddagen.
Der bliver ikke adgang for publikum, og der vil kun være adgang for 1 person pr. tilmeldt hund.
På den måde kan udstillingerne leve op til myndighedernes krav. Der vil desuden kun være plads til 444 hunde om formiddagen og 444 hunde om eftermiddagen.
Billetterne bliver solgt efter først-til-mølle-princippet, og der vil naturligvis komme besked om, hvornår billetsalget starter.
Vi glæder os til at se jer dejlige udstillere derude igen.
Labrador retrieveren Lab'Spb Gazprom, også kendt som Blue, sikrede sig lørdag endnu en gang sejren i Best In Show ved en international DKK udstilling.
Politihunden Thor og hans fører, Karsten Hav Sørensen, hyldes for deres ekstraordinære indsats ved Dansk Kennel Klubs Winter Wonder Show i Herning.
Lørdag den 9. november blev årets sidste DKK udstilling, Winter Wonder Show, skudt i gang med masser af smukke hunde og ivrige hundeejere.
Coronaen har med rette fået skyld for meget skidt, men nu viser det sig, at den også har ført noget godt med sig. USA oplevede kæmpe fald i antallet af aflivninger af kæledyr på internater
Som mange nok havde ventet, er udstillingen i Roskilde aflyst
Kan hunde smitte med corona? Ikke mere end et dørhåndtag, læs her hvorfor
90 respiratorer fra dyreverdenen kan blive sendt til sundhedsvæsnet, hvis coronavirus bliver så slem, som man kan frygte. Formand for Den Danske Dyrlægeforening mener ikke det får store konsekvenser for dyrene
Der blæser i den grad nye vinde i Kina i disse tider. Nu følger millionbyen Wuhan i andre byers fodspor og forbyder fortæring af vilde dyr og hunde
Søndag udtalte to professorer til tv2.dk, at man skal vaske sine hænder, når man har klappet sin hund. Men har de egentlig ret? Få DKK’s holdning til dette her
Savnet til hinanden og en lidende klubkasse er nogle af de ting, der får Grand Danois Klubben til at tænke ud af boksen, og nu har de gjort det igen
I en alder af 87 år er Kathe Winther, grundlæggeren af KW Hunde- og Katteartikler, gået bort. Hun efterlader sig et markant aftryk på hundeverdenen og et enestående eftermæle som en modig, innovativ og inspirerende kvinde, der brød barrierer i en mandsdomineret branche.
Borgerforslag om forbud mod salg, distribution og køb af nikotinposer/snus møder stor opbakning fra hundeejere, dyrevelfærdsorganisationer og politiske ordførere i kampen for dyrenes sikkerhed.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Labrador retrieveren Lab'Spb Gazprom, også kendt som Blue, sikrede sig lørdag endnu en gang sejren i Best In Show ved en international DKK udstilling.
Så er billederne fra udstillingen i Herning kommet på hjemmesiden.
En families værste mareridt og en hunds utrolige instinkter førte til en lykkelig genforening efter en nervepirrende jagt gennem Aalborgs gader.
Med risiko for at gentage os selv: Labrador retrieveren Lab'Spb Gazprom, også kendt som Blue, vinder endnu en gang Best In Show!
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Som en del af søndagens oplevelser i Store Ring, blev der ved Dansk Kennel Klubs Winter Wonderland uddelt en særlig hæder til de imponerende repræsentanter for Danmarks seks nationalracer. Og det var en gammel dansk hønsehund ved navn Charletan's Rollo, der løb med titlen som Bedste Hund af Dansk Race.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse