Kæmpe dansk hundeudstilling på nettet

03-04-2020 12:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Galaksi Klip og Trim står sammen med Core bag en fantastisk online hundeudstilling, som hunden.dk nu også er en del af

Copyright Ridehesten.com
Foto: Wiegaarden/Bjarke Kirkegaard Nielsen

Rundt omkring i det danske land begynder det så småt at trække for at komme ud og udstille sine hunde. Mandag kommer det frem, om vi kan forvente at ses i Roskilde, men indtil da kan man glæde sig over, at Galaksi Klip og Trim har arrangeret en online hundeudstilling, hvor Core sponsorerer præmierne.

– Det er så småt startet i andre lande. I Sverige deltog 1800 hunde i en lignende udstilling, og når vi nu mærker, at folk virkelig savner udstillingerne, så vil vi meget gerne stå for sådan en udstilling i Danmark, fortæller Lotte Kristensen.

 

Flotte præmier
Det har været vigtig, at præmierne til konkurrencen også battede noget. Derfor er der gode præmier i udsigt til BIS 1,2,3 og 4.

BIS - 1: 6 måneder Core hundemad + Core roset

BIS - 2: 3 poser valgfri Core hundemad + Core roset

BIS - 3: 2 poser valgfri Core hundemad + Core roset

BIS - 4: 1 pose valgfri Core hundemad + Core roset

Og som en ekstra lille nyhed kan vi fortælle, at alle fire vindere også får et opkald af hunden.dk, så vi kan lave et portræt af hver af de fire vinderhunde på hunden.dk.

 

Dygtige dommere
Dommerne i konkurrencen er de erfarne og dygtige Gitte Finnich Petersen og Mikael Tranholm.

– Både udstillere og dommere lider jo under denne krise. Jeg kan sige, at jeg som dommer virkelig savner at komme ud og dømme på udstillingerne, se smukke hunde og møde dejlige mennesker, fortæller Gitte Finnich Petersen og fortsætter:

– Og så synes jeg, det er et fint initiativ med denne udstilling, så hvorfor skulle jeg ikke sige ja til at dømme på denne udstilling.

Gitte Finnich Petersen indrømmer dog også, at det er en svær opgave, hun og Mikael Tranholm er sat på, men lidt hjælp fra hundeejerne kan gøre det lettere for de to dommere.

– Det er jo rigtig svært at bedømme hunde ud fra billeder. Nogen har nogle helt fantastisk flotte billeder, mens andre billeder er af lidt dårligere kvalitet. Derudover kan vi jo heller ikke mærke på hunden, eller se dem i bevægelse, så der vil jo være nogen fejl, vi ikke opdager. Men det vil klart være en hjælp for os, hvis man tager nogle gode billeder, der viser hele hunden, så vi har noget at bedømme på. Jeg har kigget på nogle af billederne allerede, og der er altså nogen, der er sorteret fra, fordi billederne har været for dårlige. Det er jo synd, hvis hunden faktisk er god, siger hun.

 

Enkle regler
Man skriver sin hunds officielle navn og vedhæfter et billede i kommentarsporet til konkurrencen. Du finder opslaget nederst i denne artikel. Det er vigtigt, du går ind på det opslag og skriver en kommentar derinde. Du kan ikke deltage ved at skrive en kommentar til dette opslag.

Husk, at du enten selv skal have taget billedet eller have rettigheder til det billede, du lægger op.

Man skal have uploadet sit billede senest 13. april. Alle hunde deltager i samme klasse. Hund og ejer skal bo i Danmark.

Vinderne offentliggøres 14, 15, 16. og 17. april.

Herunder finder du opslaget, du skal trykke ind på og kommentere for at deltage

Læs også

Se billederne: Udstilling i Vejen

20-06-2024 09:27, af Anne Cecilie Sohl

Du kan nu se alle billeder fra Vejen online.

Flot afslutning i Vejen

16-06-2024 21:00, af Anne Cecilie Sohl

Søndag i Vejen bød trods nogle mørke skyer og få regnbyger, på meget mere solskin og varme, til de mange engagerede hunde og førere. 

Hattrick til Simone

15-06-2024 18:04, af Anne Cecilie Sohl

Simone Riisgaard Kristiansen er ikke til at stoppe. Lørdag vandt hun for tredje gang i 2024 dagens juniorhandlingkonkurrence ved DKK's udstilling i Vejen - og så endda på sin fødselsdag. 

Konfirmationsgave vandt BIS4

16-04-2020 08:38, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Vinderne af det store Online Dogshow 2020, som Galaksi Klip og Trim har arrangeret sammen med Core er nu ved at blive præsenteret. BIS4 blev en american akita. En hund, vi kan glæde os til at se i udstillingsringene senere på året

Kennel Galaksi fik rørende hæder

10-02-2019 09:50, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I 42 år har Kennel Galaksi eksisteret, og her har man gjort det så godt, at DKK ikke kunne undgå at skulle give dem kennelklubbens opdrætterpris, som er den fineste hæder, man kan få i kennelklubben

Flot finale i Fredericia

12-02-2017 19:05, af Kasper Larsson
Efter de spændende konkurrencer var det Galaksi I Have A Dream der kunne kalde sig Best in Show

BIS 2: Smukke hvide hund

18-04-2020 08:03, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Endnu en velkendt udstillingshund tog titlen som BIS 2 på den store online hundeudstilling

Vind et wellness tæppe fra Galaksi Klip & Trim

13-10-2014 10:11, af Vibe Madsen
Du har nu mulighed for at vinde et af de populære wellness tæpper til din bedste ven, fra Galaksi Klip og Trim.

Årets første BIS-vinder blev Galaksi ALL OF YOU FOREVER

13-02-2022 17:48, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Året er startet flot i udstillingsverdenen. Et særligt år, hvor alle udstillinger forhåbentligt bliver til noget, og hvor DKK fejrer 125 års jubilæum, er nu sparket godt og grundigt i gang

Vinderen af et wellness tæppe fra Galaksi Klip & Trim er fundet

09-12-2013 14:24, af Vibe Madsen
Den heldige vinder af vores advents konkurrence er fundet!

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Må min hund spise kirsebær?

27-07-2017 09:48, af Anne Ekenberg

Kirsebærrene falder næsten af sig selv ned i munden på mig, når jeg ryster en gren. Store, runde og med den smukkeste vinrøde – ja næste sorte – farve smager de vidunderligt. Stenene spytter jeg ud i hånden, og det er der en god grund til

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Forberedelserne til stort hundeløb er i fuld gang i Mariager

25-06-2024 09:18, af Anne Cecilie Sohl

Allerede nu har over 550 tilmeldt sig stort terrænløb med hund i Mariager i midten af august og ikke mindst nordjyderne har taget godt imod det nye initiativ.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise ærter?

03-08-2017 13:25, af Anne Ekenberg

Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni.  Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.

Døgnet efter en operation

16-01-2022 09:57, af Astrid Holtet

At få sin hund hjem efter den har været i narkose og gennem en operation, kan være en overvældende oplevelse og give anledning til bekymring – vi ser på hvad du skal være opmærksom på det første døgn efter operationen

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt