Mandag formiddag slog bestyrelsesformand for Randers KFUM’s fodboldafdeling et lettere vredt opslag op i facebookgruppen, der hedder Facebook Randers. Her klagede han over, at folk lufter deres hunde på fodboldbanerne og ikke samler hundelorte op efter sig.
Opslaget lød således:
Hundeluftning på Langvang:
Skam jer!
En ting er at I lufter jeres hunde på vores fodboldbaner.
Vi er IKKE glade for det...
Men at I ikke fjerner jeres hundes lort, er fandeme noget svineri. Hvad ville I sige til, hvis folk lod deres hunde skide i jeres haver eller på jeres dørmåtter.
Brug dog den fine hundeskov, der ligger mindre end 100 m. fra banerne.
Vis nu hensyn.
TAK.
Opslaget har fået en del kommentarer, og der mangler ikke opbakning til den randrusianske fodboldformand.
En bruger foreslår, at man opretter et DNA-register, så man kan finde ud af, hvilken hund, der har lagt lorten. Ejeren skal så straffes med en bøde på 1000 kroner per bøde, mener brugeren.
En anden mener, bøden bør være 5000 kroner.
En tredje foreslår, at hunde, hvis ejere ikke gider samle lorte op, skal bortadopteres til en kennel mindst 300 kilometer væk, så hunden ikke kan finde hjem igen.
Disse tre eksempler er selvfølgelig nogle af de mest ekstreme, men der er generelt stor utilfredshed over udsigten til at kaste sig ned i en glidende tackling og være brun i stedet for grøn op ad benet bagefter.
Her hos Hunden, er vi selvfølgelig klar over, at det er et fåtal af hundeejere, der ikke samler op efter deres hunde, men hvad skal man gøre for at få de sidste med? Vi vil gerne høre din mening.
Skriv gerne i kommentarfeltet på Facebook eller send en mail til bkn@wiegaarden.dk
Nu er vi igen stødt på en historie om manglende opsamling af hundelort. Derfor spørger vi nu igen. Hvordan får vi flere til at samle op efter deres hunde
Antallet af hunde er eksploderet i Danmark og derfor også på Frederiksberg. Det har også betydet en stigning i antallet af hundelort
Tails.com har fået en række specialister til at dele deres gode råd om forstoppelse hos hunde
En pose chips var skyld i, at Christina Youngs hund døde. Nu advarer hun alle andre om faren ved at lade ting ligge fremme, når man har hund
Det har været en dejlig hundedag i Fredericia. Her får du en pose blandede billeder fra dagen
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Den gamle danske hønsehund, en af Danmarks nationalracer, er kendt for sin alsidighed som både jagt- og familiehund. Men den er mere end det. Racen formår også at samle mennesker om en fælles passion, hvilket blev tydeligt ved DKK Kreds 4's nytårsskue i Brørup den 5. januar.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Karsten Hav Sørensen og Thor er et enestående team, der ikke kun har været med til at løse utallige sager, men også har sat standarden for, hvordan en hundefører og hans hund skal arbejde sammen. Deres samarbejde er et eksempel på det bedste, man kan forvente af politiets hundetjeneste, og det er derfor, Karsten og Thor er blevet udvalgt og indstillet til prisen som Årets Politihund af landets leder af hundeafdelingerne og Politihundetjenesten.
Demens kan komme snigende og er ikke et ualmindeligt problem hos ældre hunde – men hvad skal man holde øje med? Her får du syv almindelige tegn på demens, som er gode at kende, hvis du har en ældre hund
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
I næste nummer af HUNDEN kan du læse den rørende historie om tiårige Tiffanie, der overlevede mavedrejning og gennemgik en nøje planlagt genoptræning.
Hunde er trofaste - det samme er deres ejere, når det nye firbenede familiemedlem skal navngives. Derfor er der kun få nye navne at finde på hitlisten over Danmarks mest populære hundenavne i 2024: Det er menneskenavne på to stavelser, der hitter, viser ny opgørelse.