Glæd din hund med en fyrværkerifri nytårsovernatning

16-11-2017 08:28, af Pressemeddelelse

Vi danskere ELSKER hunde, men nytårsaften kan være noget af en prøvelse for hundeejerne. Mange hunde er nemlig angste for fyrværkeri, og flere må derfor holde sig indendørs eller flygte ud af byerne. Men nu kan du i stedet invitere din bedste ven med på hotel, hvor I sammen kan fejre årsskiftet i luksuriøse omgivelser - uden krudt og kanonslag. Konceptet hedder ’Happy Dog’ og lanceres nu på Clarion Hotel Copenhagen Airport

Copyright Ridehesten.com
Foto: presse

Knap en halv million danske familier har hund, men for mange hunde kan nytårsaften være et rent mareridt. Ja, faktisk bliver ca. hver tredje hund så påvirket af fyrværkeri og larm, at ejeren må gribe ind og hjælpe. Rådet fra eksperterne er klart: ”Lad ALDRIG din hund være alene hjemme til nytår”. Derfor må mange blive indendørs eller flygte ud af byerne. Men nu kan både hund og ejer få en helt særlig start på 2018.

Clarion Hotel Copenhagen Airport har nemlig påtaget sig opgaven om at redde aftenen for vores firbenede venner og inviterer til nytårsaften i hundens tegn – fuld af forkælelse og fri for byens krudt og kugler.

Champagne og doggy bag
Under navnet ’Happy Dog’ ønsker Clarion Hotel skabe et rum, hvor man kan fejre årsskiftet i hundevenlige omgivelser. Som hundeejer kan du nyde champagnen med tanke om, at dit elskede dyr har det trygt og godt. Hotel og værelser er nemlig godt lydisoleret og placeret i lufthavnen, hvor fyrværkeri er begrænset.

Udover at nyde stilheden på værelset, hvor hundeskålen er installeret, kan man også slå sig sammen og fejre nytåret med hotellets andre hundegæster. Clarion Hotel byder desuden på en nytårsmenu, og mens champagnen poppes, kan din hund mosle rundt med legetøj fra en doggy bag.

En populær aften for hund og ejer
Happy Dog er allerede et hit på lufthavnshotellet Clarion Arlanda i Sverige, hvor over 370 hunde i 2016 logrede sig ind i det nye år med sin ejer. Hotellet er også i år fuldt booket nytårsaften og ventelisten lang. Kæledyr har faktisk altid været velkomne hos Clarion, men til nytår er de også i centrum.

”Vores ambition er at skabe en magisk oplevelse for alle vores gæster, og det er uanset om de går på to eller fire ben. Idéen med Happy Dog har overskredet alle vores forventninger, og særligt på sociale medier kan vi se succesen med et hav af sjove og festlige billeder fra glade hundeejere. Det er første gang, vi lancerer Happy Dog i Danmark, og vi håber, at det vil være et fristende tilbud for mange danske hundeejere,” siger Miri Sumiq, hoteldirektør, Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Clarions lufthavnshoteller i Bergen, Stavanger og Helsinki tilbyder også Happy Dog nytårsaften.

Copyright Ridehesten.com
Foto: presse

Happy Dog - langt fra hundedyrt
Happy Dog-pakken inkluderer: Overnatning for 2 pers. og 1 kæledyr d. 31/12-1/1 m. morgenmad og doggy bag. Priser fra 1795 DKK. Mulighed for tilkøb af nytårsmenu til 595 DKK pr. person. 

Læs mere her. 

Info

Kontakt for mere information
Presseansvarlig hos Primetime: Trine Bruus Helbo, +45 61703686 / tbh@primetime.dk
Marketing Manager hos Clarion Copenhagen Airport: Charlotte Harder, +45 32 501 501 / charlotte.harder@choice.dk

Om Clarion Hotel
Clarion Hotel er indbegrebet af levende mødepladser, centralt beliggende konference-, event- og forretningshotel, drevet af passion. Syv år i træk er Clarion Hotel blevet kåret som Sveriges bedste forretningshotel af Grand Travel Award. En pris, som gives af 1200 rejseagenter. Clarion Hotel tilhører hotelkoncernen Nordic Choice Hotels. Clarion Copenhagen Airport åbnede i Danmark 1/4-2017.

Om Nordic Choice Hotels
Nordic Choice Hotels er et af Nordens største hotelkoncerner med 190 hoteller og 13.000 medarbejdere i Skandinavien og Baltikum. Selskabet markedsfører kæderne Comfort Hotel, Quality Hotel og Clarion Hotel samt 21 fritstående hoteller.

Petter Anker Stordalen (f. 1962) er en norsk hotelejer, ejendomsudvikler og investor. Han blev direktør for et storcenter i Trondheim som 24-årig og åbnede sit første hotel som 34-årig. I løbet af 10 år voksede det hotel til at blive en af Nordens førende hotelkoncerner under navnet Nordic Choice Hotels.

Læs også

Dyrenes Beskyttelse om fyrværkeri

20-03-2024 14:13, af Anne Cecilie Sohl

Affyring af fyrværkeri over mange uger har store konsekvenser for både kæledyr, landbrugsdyr, og dyr i naturen. Derudover er det en stor belastning for miljøet, som sagtens kunne undgås. Dyrenes Beskyttelse mener, at omfanget af fyrværkeri bør indskrænkes markant, særligt for private.

DKK: hjælp din hund sikkert igennem nytåret

31-12-2023 12:53, af Anne Cecilie Sohl

Hunde og fyrværkeri er en dårlig kombination, og hvert år bliver mange tusinde hunde skræmt af fyrværkeriet. Dansk Kennel Klub giver her nogle gode råd til, hvordan du bedst kan hjælpe hundene igennem nytårsaften.

Er din hund urolig til nytår?

25-12-2023 10:00, af Anne Cecilie Sohl

Mange hunde bryder sig ikke om nytårsfyrværkeri, da de store brag og lysglimt kan være overvældende. Og hvis de først er blevet bange, bliver det ikke nemmere året efter.

Hjælp en manuskriptforfatter

09-03-2019 09:06, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Manuskriptforfatter søger hjælp til research

Depression rammer også kæledyr

16-12-2017 19:26, af Agria Dyreforsikring/ pressemeddelelse

Kæledyr får os i bedre humør, når vi er triste. Men kæledyr kan også selv blive nedtrykte. Derfor udskriver danske dyrlæger antidepressiv medicin. Men medicin er dog ikke den eneste mulighed for at muntre kæledyret op, forklarer dyrlæge. Ofte er små ændringer i hverdagen nok

156 hunde holdt nytårsaften på hotel

17-01-2014 11:33, af Tine Luther
Det svenske hotel Clarion Hotel Arlanda har de seneste to år tilbudt hundeejere og ejere af andre kæledyr at holde fyrværkerifri nytårsaften i rolige omgivelser. Tilbuddet er blevet taget imod med kyshånd af en række hundefolk. Måske kunne idéen importeres til Danmark?

Facebookside om efterlyste og fremlyste hunde havde over 100 sager i nytåret

06-01-2022 13:17, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det er ikke nogen hemmelighed, at mange hunde flygter i frygt, når nytåret brager på nattehimlen. Hos facebookgruppen Landsdækkende hjælp til efterlyste og fremlyste hunde, havde man flere end 100 sager

Hjælp til hundens angst for fyrværkeri

29-11-2023 10:00, af Anne Cecilie Sohl

Når nytårsaften nærmer sig, glæder mange familier sig til himlens farverige skue. Men for vores firbenede venner bringer fyrværkeriet ofte en bølge af angst og frygt. 

Forbrugerrådet Tænk anbefaler Agria Dyreforsikring

23-07-2024 10:39, af Anne Cecilie Sohl

Efter at have undersøgt 14 forsikringsselskaber anbefaler Forbrugerrådet Tænk Agria Dyreforsikring for at tilbyde de bedst dækkende forsikringsvilkår blandt alle undersøgte selskaber. Hvis du vil vælge den bedste forsikring til din firbenede ven, anbefaler Forbrugerrådet Tænk, at du vælger Agria Dyreforsikring.

Guide: Sådan støtter og hjælper du din hund i fyrværkerisæsonen del 1 af 3

13-12-2021 08:37, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Tanja Benn, Lea Nor og Christina Berantzino fra Hundetv.dk og Just Be Dog har kastet et grundigt blik på nytårsaften med hunden, og de problemer denne aften kan skabe. De næste tre dage får du et afsnit af deres arbejde, som du kan bruge derhjemme med din egen hund

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Cecilie Friis Amstrup

Nyhedsvagt

Cecilie Friis Amstrup

cfa@hunden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

K9 Biathlon for alle slog alle rekorder på Sjælland

18-10-2024 10:39, af Rikke Hemmingsen

I alt 861 tilmeldte blev det til, da K9 Biathlon for alle i den forgangende weekend afholdt deres sidste løb i 2024: Dacia Gold Cup.

Ekstra lækker godbid til de danske hundeejere

16-10-2024 17:15, af Cecilie Friis Amstrup

Danske hundeejere er blevet mere ansvarlige, og det har ført til færre skader på trods af et stigende antal hunde. Øget viden, træning og bevidste racevalg er nøglen til denne positive udvikling. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Halloween: Må min hund spise græskar?

22-10-2019 15:00, af Anne Ekenberg og Bjarke Kirkegaaard Nielsen

Det er snart halloween og derfor er det også absolut højsæson for græskar. Men hvordan er det nu med hunde og græskar?  

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

10 grunde til hundens slikken

15-01-2016 10:36, af Tine Luther
Hunde slikker på hvad som helst af mange forskellige årsager. En hund plejer bl.a. sin pels og afslører sit humør med tungen, den viser sin kærlighed og sin plads i hierarkiet samt knytter bånd til sine hvalpe. Huffinton Post har opstillet ti grunde til, at hundens tunge er et vigtigt redskab.

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

7 tegn på demens hos hunde

09-09-2021 12:06, af Astrid Holtet

Demens kan komme snigende og er ikke et ualmindeligt problem hos ældre hunde – men hvad skal man holde øje med? Her får du syv almindelige tegn på demens, som er gode at kende, hvis du har en ældre hund