Glæd din hund med en fyrværkerifri nytårsovernatning

16-11-2017 08:28, af Pressemeddelelse

Vi danskere ELSKER hunde, men nytårsaften kan være noget af en prøvelse for hundeejerne. Mange hunde er nemlig angste for fyrværkeri, og flere må derfor holde sig indendørs eller flygte ud af byerne. Men nu kan du i stedet invitere din bedste ven med på hotel, hvor I sammen kan fejre årsskiftet i luksuriøse omgivelser - uden krudt og kanonslag. Konceptet hedder ’Happy Dog’ og lanceres nu på Clarion Hotel Copenhagen Airport

Copyright Ridehesten.com
Foto: presse

Knap en halv million danske familier har hund, men for mange hunde kan nytårsaften være et rent mareridt. Ja, faktisk bliver ca. hver tredje hund så påvirket af fyrværkeri og larm, at ejeren må gribe ind og hjælpe. Rådet fra eksperterne er klart: ”Lad ALDRIG din hund være alene hjemme til nytår”. Derfor må mange blive indendørs eller flygte ud af byerne. Men nu kan både hund og ejer få en helt særlig start på 2018.

Clarion Hotel Copenhagen Airport har nemlig påtaget sig opgaven om at redde aftenen for vores firbenede venner og inviterer til nytårsaften i hundens tegn – fuld af forkælelse og fri for byens krudt og kugler.

Champagne og doggy bag
Under navnet ’Happy Dog’ ønsker Clarion Hotel skabe et rum, hvor man kan fejre årsskiftet i hundevenlige omgivelser. Som hundeejer kan du nyde champagnen med tanke om, at dit elskede dyr har det trygt og godt. Hotel og værelser er nemlig godt lydisoleret og placeret i lufthavnen, hvor fyrværkeri er begrænset.

Udover at nyde stilheden på værelset, hvor hundeskålen er installeret, kan man også slå sig sammen og fejre nytåret med hotellets andre hundegæster. Clarion Hotel byder desuden på en nytårsmenu, og mens champagnen poppes, kan din hund mosle rundt med legetøj fra en doggy bag.

En populær aften for hund og ejer
Happy Dog er allerede et hit på lufthavnshotellet Clarion Arlanda i Sverige, hvor over 370 hunde i 2016 logrede sig ind i det nye år med sin ejer. Hotellet er også i år fuldt booket nytårsaften og ventelisten lang. Kæledyr har faktisk altid været velkomne hos Clarion, men til nytår er de også i centrum.

”Vores ambition er at skabe en magisk oplevelse for alle vores gæster, og det er uanset om de går på to eller fire ben. Idéen med Happy Dog har overskredet alle vores forventninger, og særligt på sociale medier kan vi se succesen med et hav af sjove og festlige billeder fra glade hundeejere. Det er første gang, vi lancerer Happy Dog i Danmark, og vi håber, at det vil være et fristende tilbud for mange danske hundeejere,” siger Miri Sumiq, hoteldirektør, Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Clarions lufthavnshoteller i Bergen, Stavanger og Helsinki tilbyder også Happy Dog nytårsaften.

Copyright Ridehesten.com
Foto: presse

Happy Dog - langt fra hundedyrt
Happy Dog-pakken inkluderer: Overnatning for 2 pers. og 1 kæledyr d. 31/12-1/1 m. morgenmad og doggy bag. Priser fra 1795 DKK. Mulighed for tilkøb af nytårsmenu til 595 DKK pr. person. 

Læs mere her. 

Info

Kontakt for mere information
Presseansvarlig hos Primetime: Trine Bruus Helbo, +45 61703686 / tbh@primetime.dk
Marketing Manager hos Clarion Copenhagen Airport: Charlotte Harder, +45 32 501 501 / charlotte.harder@choice.dk

Om Clarion Hotel
Clarion Hotel er indbegrebet af levende mødepladser, centralt beliggende konference-, event- og forretningshotel, drevet af passion. Syv år i træk er Clarion Hotel blevet kåret som Sveriges bedste forretningshotel af Grand Travel Award. En pris, som gives af 1200 rejseagenter. Clarion Hotel tilhører hotelkoncernen Nordic Choice Hotels. Clarion Copenhagen Airport åbnede i Danmark 1/4-2017.

Om Nordic Choice Hotels
Nordic Choice Hotels er et af Nordens største hotelkoncerner med 190 hoteller og 13.000 medarbejdere i Skandinavien og Baltikum. Selskabet markedsfører kæderne Comfort Hotel, Quality Hotel og Clarion Hotel samt 21 fritstående hoteller.

Petter Anker Stordalen (f. 1962) er en norsk hotelejer, ejendomsudvikler og investor. Han blev direktør for et storcenter i Trondheim som 24-årig og åbnede sit første hotel som 34-årig. I løbet af 10 år voksede det hotel til at blive en af Nordens førende hotelkoncerner under navnet Nordic Choice Hotels.

Læs også

Dyrenes Beskyttelse om fyrværkeri

20-03-2024 14:13, af Anne Cecilie Sohl

Affyring af fyrværkeri over mange uger har store konsekvenser for både kæledyr, landbrugsdyr, og dyr i naturen. Derudover er det en stor belastning for miljøet, som sagtens kunne undgås. Dyrenes Beskyttelse mener, at omfanget af fyrværkeri bør indskrænkes markant, særligt for private.

DKK: hjælp din hund sikkert igennem nytåret

31-12-2023 12:53, af Anne Cecilie Sohl

Hunde og fyrværkeri er en dårlig kombination, og hvert år bliver mange tusinde hunde skræmt af fyrværkeriet. Dansk Kennel Klub giver her nogle gode råd til, hvordan du bedst kan hjælpe hundene igennem nytårsaften.

Er din hund urolig til nytår?

25-12-2023 10:00, af Anne Cecilie Sohl

Mange hunde bryder sig ikke om nytårsfyrværkeri, da de store brag og lysglimt kan være overvældende. Og hvis de først er blevet bange, bliver det ikke nemmere året efter.

Sådan forebygger du nytårsangst med korrekt hundetræning

17-11-2017 08:20, af Ceva Animal Health A/S

Giv din hund indflydelse på sin egen træning, så den får øget selvtillid og bliver mere robust. Træning gør det lettere for hunden at håndtere nytårsaften og den stressede afslutning på kalenderåret, siger ekspert

Pas på Fido i december - julemad er ikke hundeæde

11-12-2017 09:46, af Agria Dyreforsikring/ pressemeddelelse

Tal fra Agria Dyreforsikring viser, at december måned er den tid på året, hvor flest hunde må forbi en dyrlæge på grund af madforgiftning. Det skyldes, at velmenende ejere fodrer hunden med julemad, som den ikke kan tåle. Hvis Fido skal have ekstra julegodter i december, hvorfor så ikke bage dem selv?

Bliv klar til nytårsaften

14-11-2022 09:42, af Astrid Gerd Holtet og Bjarke Kirkegaard Nielsen

For mange hunde er årsskiftet forbundet med stress og angst. Er din hund en af dem, så kan du allerede nu tage fat i problemet, så nytårsaften 2022 kan blive en bedre oplevelse  

Svensk by gentager hundevenligt nytår

29-12-2018 15:17, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Sidste år aflyste man fyrværkerishowet i den svenske by Lidköping til fordel for et mere dyrevenligt lasershow. Det blev så stor en succes, at man gentager det i år

Ingen larmende fyrværkeri i Davos

14-10-2020 08:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Dags dato er der 78 dage til nytårsaften. Det betyder også næsten 79 dage til helvedet med larmende fyrværkeri skaber angst hos mange hunde. I Davos i Schweiz har man nu forbudt larmende fyrværkeri

 

Lars Løkkes toller er væk

04-01-2021 08:33, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Endnu en hund meldes nu savnet efter nærkontakt med nytårskrudt. Det er vores tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, der på Facebook efterlyser sin 11 år gamle toller, Beauty

Hvordan gik det med hundene

01-01-2020 10:04, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Nytåret er nu overstået, men hvordan er det gået med hundene

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Må min hund spise kirsebær?

27-07-2017 09:48, af Anne Ekenberg

Kirsebærrene falder næsten af sig selv ned i munden på mig, når jeg ryster en gren. Store, runde og med den smukkeste vinrøde – ja næste sorte – farve smager de vidunderligt. Stenene spytter jeg ud i hånden, og det er der en god grund til

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Forberedelserne til stort hundeløb er i fuld gang i Mariager

25-06-2024 09:18, af Anne Cecilie Sohl

Allerede nu har over 550 tilmeldt sig stort terrænløb med hund i Mariager i midten af august og ikke mindst nordjyderne har taget godt imod det nye initiativ.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise ærter?

03-08-2017 13:25, af Anne Ekenberg

Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni.  Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.

Døgnet efter en operation

16-01-2022 09:57, af Astrid Holtet

At få sin hund hjem efter den har været i narkose og gennem en operation, kan være en overvældende oplevelse og give anledning til bekymring – vi ser på hvad du skal være opmærksom på det første døgn efter operationen

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt