Felix Smith medejer af DogCoach - Designer kollektion til mænd

12-10-2021 08:38, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det er næppe gået manges snude forbi, at Felix Smith er vild med hunde og at han selv er mangeårig dedikeret hundeejer. Da han for et års tiden siden gik fra fastansat til freelancer, fik han pludselig mere tid. Tid til blandt andet at prioritere friheden og outdoorlivet sammen med sin bedste ven og faste makker, den 2-årige cockerspaniel Robert Redford. Og mulighed for olympisk og med hjertet at vælge sine arbejdsmæssige projekter

Copyright Ridehesten.com
Pressefoto

 

En uventet opringning fra iværksætter Linn Radsted blev i marts måned 2021 startskuddet til, at en for Felix Smith mangeårig drøm omsider kunne gå i opfyldelse. Samtidig kan han nu føje et helt nyt og spændende erhvervseventyr til CV’et og så har han fået fyret op for nogle færdigheder, han slet ikke anede, han havde.

Felix Smith kan i dag kalde sig medejer af den danske virksomhed DogCoach, der siden 2016 med Linn Radsted i spidsen har specialdesignet funktionelt hundeluftertøj, som har klædt tusindvis af hundeejere på i både Danmark og udlandet.

Men ikke nok med det, for Felix Smith kan i dag også skrive (autodidakt) tøjdesigner på visitkortet. DogCoachs kommende vinterkollektion, der launches til november og er den ellevte i rækken, indeholder nemlig to styles, designet af Felix Smith. To styles, der er opkaldt efter hans hunde Marley og Robert.    

 

En samarbejde der giver pote

Man kan roligt sige, at opkaldet fra Linn Radsted kom på det helt rigtige tidspunkt for dem begge. De var begge på udkig efter den rigtige og meningsfulde investering i fremtiden, og dén har de fundet med hinanden i DogCoach-regi, hvor de i det nye partnerskab forener deres passion for hunde og outdoorlivet.

– Jeg fandt ret hurtigt ud af, at det her skulle jeg – at der var muligheder og værdier, der talte til mit hjerte og som jeg 100 procent kunne se mig selv i. Jeg ville ikke bare ind over som brandambassadør. Jeg ville mere. Og jeg havde jo faktisk også et krav til Linn. Jeg ville have lov til at udvikle og designe en heldragt til mænd, fortæller Felix, og fortsætter:

– Jeg har næsten 15 års erfaring i at stå i al slags vejr og fryse på en mark med en labrador, der bare ikke vil hjem. Derfor har jeg i rigtig mange år ledt efter en optimal heldragt til mænd, men uanset hvor jeg har snuset rundt, har jeg ikke kunnet finde en.

 

Sig mig, kan I ikke lide mænd eller hvad?

Også Linn Radsted, der er CEO i DogCoach, har poterne i vejret over Felix’ indtræden i virksomheden.

– Jeg har altid vidst, at Felix’ hjerte banker for hunde og at han forstår hundeejerlivet. Det indblik er afgørende for det, vi laver. Jeg har også altid vidst, at han er outdoorfan og en cool person. At han så samtidig har flair for design og vildt mange gode idéer til, hvad mænd synes er fedt at iklæde sig, er fantastisk, fortæller Linn Radsted, som i nogen tid har været på udkig efter den helt rette samarbejdspartner, der kan give værdifuld sparring til det at være mand i hundeverdenen. Efterspørgslen på herrestyles i deres kollektioner er nemlig taget gevaldigt til.   

– Lige nu er 98 procent af vores kunder kvinder. Men vi er i fuld gang med at vækste, udbygge og udvikle, så vi kan få mændene og de mandlige hundeejere mere med. Det nytter jo ikke, at nogle mænd grinende har spurgt mig, om vi ikke kan lide mænd, siden vores kollektioner har haft så få herrestyles, siger Linn.

Det behøver de ikke at spørge om længere, for nu får de mandlige hundeejere deres helt egen jumpsuit og hundeluftertrøje. Og der er flere herreprodukter i pipeline, hvor Felix har en vigtig finger med i spillet.

 

En hjælpende pote til hunde i nød - DogNation

Samarbejdet mellem Lind Radsted og Felix Smith kommer ikke kun de tobenede til gode. De har nemlig valgt at oprette DogCoach Donations Program, der har til formål at komme udsatte hunde til undsætning med en donation. Programmet skal bidrage til at gøre livet lettere for hunde rundt omkring i verden. For hvert solgte Felix-design i den kommende kollektion doneres således et beløb, der skal give en økonomisk håndsrækning til en given sag.

– Jeg har tidligere set hunde, der ikke bliver behandlet ordentlig og været med til at redde dem. Derfor var det et must for mig, også at kunne give noget tilbage til hundene via DogCoach. Vores firbenede venner giver altid os mennesker så meget uden at bede om noget tilbage, siger Felix.


Testet i Thy

Kærligheden til den vilde og rå natur i Thy deler Felix og Linn. Derfor var det naturligt, at den nye kollektion skulle foreviges - og testes - i Thy.

– I Thy blæser en barsk vesterhavsvind, og derfor er Thy faktisk et af de bedste steder, man kan teste vindtæthed. Den nye kollektion bestod Thy-testen 100 procent. Og så var det også en super flot location til vores nye pressefotos, siger Linn Radsted.

 

Herrekollektion dedikeret til Felix’ hunde

Copyright Ridehesten.comPressefotoDogCoach designer hundeluftertøj efter et schweizerknivskoncept. Det betyder, at tøjet har forskellige praktiske og snedige features, som giver plads til og overblik over alt, hvad hundeejeren har brug for på gåturen.
Til november launcher DogCoach deres 11. kollektion og i den kommende vinterkollektion er der til en start et begrænset parti herremodeller designet af Felix Smith og navngivet efter hans hunde.
Modellen ”Robert” er en funktionel heldragt til mænd, der er perfekt til hundeluftning, træning og outdoor-eventyr i naturen. Den har bl.a. stor baglomme til legetøj, udtræk til hundeposer i lommen, reflekser og mange andre features.

Copyright Ridehesten.comPressefoto Modellen ”Marley” er en hundeluftertrøje til herrer, som ærer Felix’ labrador, der døde i februar 2020. Trøjen har flere forskellige praktiske features bl.a. udskiftelig squeaker i kraven, der kan anvendes som nødindkald, en aftagelig godbidslomme, der let kan åbnes med én hånd og vaskes efter behov. Trøjen er lavet i en vind- og vandafvisende overflade med DWR-finish og en antistatisk overfladebehandling, så man undgår statisk hår eller at give hunden stød i frostvejr. Hundeluftertrøjen fås også i en damemodel i flere farver.
Produkterne er designet med omtanke og er OEKO-TEX certificerede.

Du kan se mere om produkterne her

Læs også

DogCoach - nu at finde hos udvalgte Maxi Zoo butikker

17-05-2023 07:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Helt siden den spæde start i 2016 har Dogcoach været kendt for at skabe hundeluftertøj, der ikke bare ser godt ud, men som også er enormt praktisk og funktionelt. Dogcoach er sat i verden for at gøre livet nemmere for hundeejere

Felix Smith overrækker pris til Linse Kessler

10-11-2022 08:57, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I dag bliver Linse Kessler den første modtager af DogNation-prisen. En pris, der gives til en person, som gør en særlig indsats for hunde. DogNation-prisen blev stiftet sidste år af TV-personlighed og hundeelsker Felix Smith samt virksomheden DogCoach

Dyreværnet blev hørt på Christiansborg

03-02-2022 12:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Onsdag eftermiddag var Rikke Christensen-Lee, Nina Amdi og Felix Smith på Christiansborg for at fortælle om Freyas Lov, og det var, ifølge Rikke Christensen-Lee, en god oplevelse  

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen
20 24 29 30
bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Hunde begyndte at hyle ved fodgængerfelt i landsbyen

08-12-2023 08:57, af Anne Cecilie Sohl

For omkring en uge siden begyndte flere hunde i den lille by Fårup at hyle og trække sig væk fra et helt bestemt fodgængerfelt på Bakkevænget, lige ved skolen. 

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hjælp til hundens angst for fyrværkeri

29-11-2023 10:00, af Anne Cecilie Sohl

Når nytårsaften nærmer sig, glæder mange familier sig til himlens farverige skue. Men for vores firbenede venner bringer fyrværkeriet ofte en bølge af angst og frygt. 

Sne kan give dårlig mave

21-11-2022 11:22, af Astrid Gerd Holtet

Hvis sneen begynder at dale, kan nogle hundeejere opleve at hunden spiser af sneen – og det kan give dårlig mave. Vi ser nærmere på hvad der sker

Skolehunden, helt præcist

04-12-2023 10:26, af Anne Cecilie Sohl

I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvad en skolehund er og helt præcis kan. Som skrevet tidligere er en skolehund ikke 'bare' en hund som går rundt på en skole, det er en hund, som over tid er trænet til at hjælpe børn og unge med mange forskellige opgaver i forbindelse med skoledagen.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

Gør slædekørsel i sneen til en leg

05-12-2023 09:42, af Anne Cecilie Sohl

Det smukke snevejr frister til at lade den almindelige familiehund trække slæde med børnene. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ide, men før man går i gang bør man have nogle ting på plads, for at det er både sikkerhedsmæssigt forsvarligt og bliver en god oplevelse for hunden. 

Tre tips til juletiden

05-12-2023 09:15, af Anne Cecilie Sohl

Julen står for døren og det betyder ofte at vi skruer op for julegodterne, hygge og godt selskab. Det er dog en god ide at være ekstra opmærksom på din hund og hvordan du får den godt igennem den søde juletid. 

Godt nyt: EU-lovforslag skal beskytte hunde og katte

09-12-2023 11:10, af Anne Cecilie Sohl

For første gang foreslår EU-kommissionen, at hundes og kattes velfærd bliver beskyttet af EU-lovgivningen. Forslaget skal indføre længe ventede foranstaltninger vedrørende sporbarhed og registrering af hunde og katte. Det er godt nyt for de danske kæledyr, lyder det fra Dyrenes Beskyttelse.