Dyreværnet og Kanal 5 jagter dyresexforbrydere

23-10-2018 08:01, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Onsdag aften bliver det rigtig ubehageligt at tænde for kanal 5. Klokken 21.00 kommer første afsnit af Sexkrænkere, som denne gang handler om dyresex

Copyright Ridehesten.com
Foto: Kanal 5/ Discovery Networks

Da hunden.dk i det sene forår var ude at køre med Dyreværnets udrykningsleder, Nina Amdi, sad hun med en hemmelighed. Hun fortalte, at hun netop havde været ude på nogle optagelser, som havde gjort et stort negativt indtryk på hende, men som hun ikke kunne sige mere om. 

Nu er hemmeligheden så blevet sluppet fri, og man forstår nemt Nina Amdis udtalelse dengang. Hemmeligheden var nemlig, at Dyreværnet havde deltaget i optagelser med Kanal 5 til en udsendelse, der hedder Sexkrænkerne. Her samarbejder Kanal 5 og Dyreværnet om at finde mennesker, der misbruger deres dyr seksuelt, og de er stadig derude på trods af, at dyresex er blevet forbudt. 

Dyreværnet kan stadig ikke sige så meget om programmet, men kommunikationschef, Signe Sehested Lund, ville i telefonen godt afsløre, at det er et vildt program og et ulækkert program. 

Om afsnittet skriver Kanal 5 på deres hjemmeside følgende

I seriens første program er der fokus på sex med dyr. Dyresex blev forbudt i Danmark tilbage i 2015, men alligevel er det ikke svært at finde folk, som - mod forskellige former for betaling - låner deres dyr ud til sex med mennesker. Sverre Quist konfronterer dyreejerne, som reagerer vidt forskelligt på anklagerne. 

I programmerne optræder også Kuno Sørensen, psykolog hos Red Barnet, og psykiater Henrik Day Poulsen. De kommer med analyser af krænkerne og forklarer om, hvorfor mennesker tænder på forskellige ting.

- Selve det at have sex med dyr er psykiatrisk set betegnet som en perversion, og vi har en lang række perversioner eller seksuelle afvigelser: pædofili, sadomasochisme, nekrofili. Men kigger man på typerne af personer, som har sex med dyr, så er det ikke sådan, at man kan give dem én diagnose. De kan have mange forskellige personlighedstræk og kan psykiatrisk set være mere eller mindre afvigende, forklarer Henrik Day Poulsen i programmets første afsnit. 

Efter at have blevet vist en rystende video af en mand, der har forsøgt at bruge sin hund til sex med en kvinde, har psykiateren i samme program følgende reaktion: 

- Den her mand har spundet sin egen historie om, at det, han foretager sig med sin hund, er helt normalt. Og ikke nok med det – han har også, sammen med sin kone, tjent penge på det. Så det er jo en ekstremt kynisk og fuldstændig misforstået forhold til dyret. 

Programmet bliver sendt onsdag klokken 21.00 og der advares på forhånd om ubehagelige scener og sprogbrug. 

Herunder kan du se Dyreværnets opslag på deres Facebookside:

 

Læs også

Grusomt: Raska en af de misbrugte norske hunde

06-10-2020 15:14, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Den enorme sag om sexmisbrug af hunde bliver ved med at chokere. Her får I historien om Raska, der er en af de misbrugte hunde

Norsk hundesag: Alt for lav strafferamme

28-09-2020 08:32, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I sidste uge fortalte vi om den store sexmisbrugssag fra Norge. Strafferammen er tre år. Det er NOAH, der arbejder for dyrs rettigheder meget utilfredse med

Norge: Stort sexmisbrug af hunde trækker tråde til Danmark

23-09-2020 19:08, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

En stor sag om seksuelt misbrug af hunde er netop nu ved at blive trevlet op i Norge. Indtil nu er 10 mænd anholdt i den uhyggelige sag, der også bliver efterforsket i Danmark

Ny mobil dyreklinik skal hjælpe dårligt stillede danskeres dyr

10-04-2018 08:10, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I dag ruller Danmarks allerførste nonprofit mobile dyreklinik, Frynseklinikken, ud på de danske veje. Bag tiltaget står Dyreværnet, en af Danmarks ældste dyreværnsforeninger, der via en donation fra en privat dyreven har fået mulighed for at etablere den rullende dyreklinik

 

Store Hestedag i Roskilde i weekenden

01-09-2021 08:52, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Nu er Store Hestedags program ude, og der er godt nok meget for hundefolket

Dog Dancing på DR3 i nat

30-01-2013 12:12, af Tine Luther
I nat – og hver tredje nat det næste stykke tid – kan du se et program om Dog Dancing på den nye kanal DR3.

Dyreværnet meldt til politiet

01-11-2019 16:27, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Torsdag blev Dyreværnet politianmeldt af Fødevarestyrelsen, da værnet nægtede at aflive to serbiske hunde

Dyreværnet passer hunde

10-07-2019 12:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I ferieperioder kan det være svært at finde pasning til familiens logrende medlem. Nu kan du få passet din hund hos Dyreværnet København og Dyreværnet Jylland v/Søndergaard Hunde- og Kattepension. 

Savner du det trykte program

15-06-2018 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Dansk kennel Klub har lyttet til kritikken og indfører nu på forsøgsbasis en trykt oversigt over de tilmeldte hunde til weekendens udstilling i Vejen

Freyas lov forkastet

05-05-2022 08:48, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Tirsdag var der andenbehandling af lovforslaget, Freyas Lov, der kom frem gennem et borgerforslag fra Dyreværnet

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet

11-04-2024 11:16, af Anne Cecilie Sohl

Flere og flere hunde bliver indleveret hos Dyreværnet uden at være registreret i Dansk Hunderegister.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Alle store dyreinteresseorganisationer vil sammen løfte sundheden og velfærden for danske hunde

15-04-2024 12:21, af Anne Cecilie Sohl

For at sikre, at vi i Danmark avler de sundeste hunde med det bedst mulige udgangspunkt for et godt liv, er de største dyreinteresseorganisationer nu gået sammen i et historisk samarbejde.

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Hunde og hugorme er en dårlig kombination

02-04-2024 10:53, af Anne Cecilie Sohl

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt. Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring. 

Hunde på Dyrehavsbakken

12-04-2024 08:23, af Anne Cecilie Sohl

Har du fået en ny hvalp, der skal prøve at udstille? Har du en hund, der senere skal på udstilling og lige skal prøve det først? Eller har du et barn, der kunne tænke sig at blive juniorhandler på DKK-udstillingerne? Så er der mulighed for at prøve det hele af under hyggelige og afslappede forhold på Bakkeskuet den 9. maj.