Sonja er direktør i Agria Dyreforsikring, Danmark. Hun var med til at starte den danske afdeling af Agria Dyreforsikring op i 2011 som Country Manager, og hun har fra 2015 fungeret som direktør. Udover at være i Danmark findes Agria Dyreforsikring også i Sverige, Norge og England.
Sonja har gennem sit arbejde været med til at udbrede kendskabet til dyreforsikringer i Danmark. Det betyder meget for hende personligt, at danske dyreejere forsikrer husdyrene ordentligt, så de kan blive behandlet korrekt hos dyrlægen, hvis de kommer til skade. Sonja er drevet af en vision om at skabe tryghed og sikkerhed for både dyr og ejer.
Siden 2015 har Sonja siddet i hovedbestyrelsen for Red Barnet samt været formand for Red Barnets lokalforening i Allerød, hvor hun bor.
Sonja har tidligere arbejdet som Customer Service Director for blandt andet Bupa Copenhagen og SEB. Hun er uddannet Merkonom fra Niels Brock og har efteruddannet sig ved AVT Business School og Insead ad flere omgange, hvor hun blandt andet har en Executive MBA i Responsible Leadership in a Globalized World samt en bestyrelsesuddannelse.
Sonja er selv dyreejer og dyreelsker, ligesom de fleste af medarbejderne hos Agria Dyreforsikring. Hun har en hund, Border Terrieren Nala på 4 måneder, som underholder både hjemme såvel som på arbejdspladsen i Solrød Strand, hvor Agria Dyreforsikring har hovedkontor.
Om Agria Dyreforsikring
Agria Dyreforsikring er specialist i dyreforsikringer gennem mere end 126 år. De fleste medarbejdere er selv dyreejere, og sammen med dyreejerorganisationer og dyrlæger er Agria med til at udvikle dyrehold, dyresport og dyrehelbred. Agria Dyreforsikring i Danmark tilbyder fleksible forsikringer til hunde, katte, heste og andre dyr som for eksempel slanger, kaniner, ildere og papegøjer. Agria afsætter blandt andet dele af præmieindtægter til veterinær forskning.
Græsavne kan bore sig ind i poter, ører og sågar øjne på hunden, og lige nu kommer menneskets bedste ven ofte slemt til skade, når den boltrer sig i det danske sommerland.
Fra insektstik og hugormebid til algeforgiftning og vandhale – se listen over de 10 hyppigste årsager til, hvorfor vores hunde må til dyrlægen i sommersæsonen, og få tip til, hvordan du bedst passer på din firbenede ven.
Nye data fra Agria Dyreforsikring dokumenterer et markant følelsesmæssigt og kulturelt skifte i danskernes forhold til deres kæledyr. Alligevel sidestilles dyr fortsat med "ting" i dansk lovgivning – en juridisk virkelighed, der er ude af trit med befolkningens syn på dyr som sansende og uundværlige familiemedlemmer.
Gitte Morell har skruet ned for opdræt og udstilling, men op for design og detaljesans. Med tøjmærket, CBK, producerer hun suits, der kombinerer bling og bevægelse, og som i dag bæres af udstillere i hele verdenen.
Du kan nu finde alle billeder fra udstillingen i Vejen online.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?
Fra den 1. juli kan både lokale hundeejere og gæster på Rold Gl. Kro forkæle deres hunde med vask, klip og spa i trygge og rolige omgivelser, og de første bookinger er allerede i hus.
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
At få sin hund hjem efter den har været i narkose og gennem en operation, kan være en overvældende oplevelse og give anledning til bekymring – vi ser på hvad du skal være opmærksom på det første døgn efter operationen
Hvad kan du gøre hvis din hund får et sår – og hvornår bør du ringe til dyrlægen?