Sonja er direktør i Agria Dyreforsikring, Danmark. Hun var med til at starte den danske afdeling af Agria Dyreforsikring op i 2011 som Country Manager, og hun har fra 2015 fungeret som direktør. Udover at være i Danmark findes Agria Dyreforsikring også i Sverige, Norge og England.
Sonja har gennem sit arbejde været med til at udbrede kendskabet til dyreforsikringer i Danmark. Det betyder meget for hende personligt, at danske dyreejere forsikrer husdyrene ordentligt, så de kan blive behandlet korrekt hos dyrlægen, hvis de kommer til skade. Sonja er drevet af en vision om at skabe tryghed og sikkerhed for både dyr og ejer.
Siden 2015 har Sonja siddet i hovedbestyrelsen for Red Barnet samt været formand for Red Barnets lokalforening i Allerød, hvor hun bor.
Sonja har tidligere arbejdet som Customer Service Director for blandt andet Bupa Copenhagen og SEB. Hun er uddannet Merkonom fra Niels Brock og har efteruddannet sig ved AVT Business School og Insead ad flere omgange, hvor hun blandt andet har en Executive MBA i Responsible Leadership in a Globalized World samt en bestyrelsesuddannelse.
Sonja er selv dyreejer og dyreelsker, ligesom de fleste af medarbejderne hos Agria Dyreforsikring. Hun har en hund, Border Terrieren Nala på 4 måneder, som underholder både hjemme såvel som på arbejdspladsen i Solrød Strand, hvor Agria Dyreforsikring har hovedkontor.
Om Agria Dyreforsikring
Agria Dyreforsikring er specialist i dyreforsikringer gennem mere end 126 år. De fleste medarbejdere er selv dyreejere, og sammen med dyreejerorganisationer og dyrlæger er Agria med til at udvikle dyrehold, dyresport og dyrehelbred. Agria Dyreforsikring i Danmark tilbyder fleksible forsikringer til hunde, katte, heste og andre dyr som for eksempel slanger, kaniner, ildere og papegøjer. Agria afsætter blandt andet dele af præmieindtægter til veterinær forskning.
Agria inviterer alle hundeejere i Danmark til at deltage i en landsdækkende gåtur, hvor hvert skridt tæller som støtte til Dyreværnet. Det eneste du skal gøre, er at tage snoren i hånden, dele et billede og nyde turen med din firbenede ven.
Har du mistanke om, at din hund har slugt en sok, en sten eller noget legetøj? Det er ikke ualmindeligt, at hunde spiser ting, de ikke burde, og det sker desværre ofte, at de ting sætter sig fast på deres vej igennem kroppen. Den situation kan ende med at være livstruende, især hvis spiserøret eller tarmene bliver beskadiget. Hør chefdyrlæge forklare, hvorfor det er så vigtigt at søge hjælp med det samme.
Har du oplevet, at din hunhund pludselig ændrer adfærd eller begynder at udvise fysiske forandringer? Så er du ikke alene. "Det er en helt naturlig proces", forklarer Agrias chefdyrlæge. Studier viser, at de fleste ikke-steriliserede tæver mindst én gang i deres liv gennemlever en "pseudodrægtighed", dvs. at de tror, at de snart skal føde hvalpe. Læs her hvorfor, og hvordan du bedst hjælper din hund igennem den svære periode.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Foråret har meldt sin ankomst, solen begynder så småt at varme, og scenen er sat, så kom og vær med til årets første store udendørs hundeudstilling, som strækker sig over hele tre dage. Danmarks største hundeorganisation, Dansk Kennel Klub, åbner endnu engang dørene til en fantastisk udstillingsweekend på Roskilde Dyrskueplads den 9.-11. maj 2025, og du er selvfølgelig inviteret med.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Foråret bringer ikke kun sol og varme, men også en øget risiko for hjertelungeorm hos hunde. Parasitten kan forårsage alvorlige sygdomsforløb, men med tidlig opdagelse og forebyggelse kan du beskytte din bedste ven.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Den gule blomst i haven er ikke bare flot at se på, men kan også styrke din hunds fordøjelse og understøtte organer som lever og nyrer. Hvis du samler den med omtanke, kan hele planten bruges som et naturligt supplement i foderet.
Et kroophold i det nordjyske førte til fælles middage og nye bånd mellem to hundefamilier.
Den svenske tilgang, hvor besøgshundeteams gennemgår en grundig uddannelse med fokus på hundens tryghed og kvaliteten af samværet med de ældre, fik mig til at pakke kufferten og rejse nordpå.