Udsalg hos Dog Coach

20-09-2023 13:22, af Louise Trabjerg

Spar 30% på udvalgte 100% vandtætte skaljakker og skalbukser!

Copyright Ridehesten.com

Er du på udkig efter kvalitetsbeklædning til hundeejere? Så er Dog Coach det rette sted for dig! Lige nu kan du spare 30% på udvalgte 100% vandtætte skaljakker og skalbukser. Tilbuddet gælder i september eller så længe lager haves. Men du skal være hurtig, da det kun er reststørrelser, der er på udsalg.

Dog Coach er kendt for deres højkvalitetsbeklædning til hundeejere med mange smarte hundelufter features. Deres produkter er designet med fokus på funktionalitet, komfort, og stil. De 100% vandtætte skaljakker og skalbukser er ingen undtagelse. Her er nogle af de kvaliteter, du kan forvente:

Vandtæthed:Jakkerne og bukserne er lavet af materialer af høj kvalitet, der sikrer, at du forbliver tør, selv under våde forhold.

Åndbarhed: Selvom tøjet er vandtæt, tillader det stadig luftcirkulation, så du ikke overopheder.

Holdbarhed: Dog Coachs produkter er bygget til at holde. De er designet til at modstå slid og tåle selv de mest krævende aktiviteter.

Stilfuldt design: Udover deres praktiske egenskaber har jakkerne og bukserne også et moderne og stilfuldt udseende. Du kan se godt ud, mens du passer på din hund!

Smarte features specielt til hundeluftning: Blandt andet medfølger der godbidslomme som nemt kan tages ud og vaskes, der er indsyet squeaker i kraven, til at få din hunds opmærksomhed og stoffet har smudsafvisende overflade, så det er let at tørre beskidte poter og mudder af.

Fakta
Hvem er DogCoach?

DogCoach blev grundlagt i 2016 af hundeejer Linn Radsted, som savnede noget smart og funktionelt tøj, da hun fik sin første egen hund, Jack Russell Terrieren Nemo. 

Idag driver hun DogCoach i fællesskab med en række andre dygtige ildsjæle, som arbejder remote fra både ind-og udland. 

Find alt tøjet på www.dogcoach.dk

Fold up

Besøg Dog Coachs hjemmeside for at se deres fulde sortiment af produkter. Du kan også finde mere information om tilbuddet på deres webshop.

Skynd dig at få fat i en af disse fantastiske jakker eller bukser, før de er væk! Tilbuddet gælder kun i september eller så længe lager haves.

Læs også

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Har du råd til kæledyr? Find ud af om Fido sprænger budgettet

21-06-2024 09:57, af Anne Cecilie Sohl

Det er dyrere at være hunde- end katteejer. Det er i sig selv måske ikke overraskende, men hvad koster det egentlig pr. måned at have hund eller kat? Det har 800 hunde- og katteejere svaret på – og her kan du også læse, hvad der er årsag til forskellen i udgifterne.

Dyrlæge: Undgå at motionere din hund i varmen

18-06-2024 13:16, af Anne Cecilie Sohl

Om ikke så længe kommer de meget høje sommertemperaturer, som mange danskere sukker efter for tiden, og mange af os ser frem til at tilbringe mere tid udendørs med vores firbenede venner. 

Se billederne: Udstilling i Vejen

20-06-2024 09:27, af Anne Cecilie Sohl

Du kan nu se alle billeder fra Vejen online.

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Flot afslutning i Vejen

16-06-2024 21:00, af Anne Cecilie Sohl

Søndag i Vejen bød trods nogle mørke skyer og få regnbyger, på meget mere solskin og varme, til de mange engagerede hunde og førere. 

Hattrick til Simone

15-06-2024 18:04, af Anne Cecilie Sohl

Simone Riisgaard Kristiansen er ikke til at stoppe. Lørdag vandt hun for tredje gang i 2024 dagens juniorhandlingkonkurrence ved DKK's udstilling i Vejen - og så endda på sin fødselsdag. 

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet