Udsalg hos Dog Coach

20-09-2023 13:22, af Louise Trabjerg

Spar 30% på udvalgte 100% vandtætte skaljakker og skalbukser!

Copyright Ridehesten.com

Er du på udkig efter kvalitetsbeklædning til hundeejere? Så er Dog Coach det rette sted for dig! Lige nu kan du spare 30% på udvalgte 100% vandtætte skaljakker og skalbukser. Tilbuddet gælder i september eller så længe lager haves. Men du skal være hurtig, da det kun er reststørrelser, der er på udsalg.

Dog Coach er kendt for deres højkvalitetsbeklædning til hundeejere med mange smarte hundelufter features. Deres produkter er designet med fokus på funktionalitet, komfort, og stil. De 100% vandtætte skaljakker og skalbukser er ingen undtagelse. Her er nogle af de kvaliteter, du kan forvente:

Vandtæthed:Jakkerne og bukserne er lavet af materialer af høj kvalitet, der sikrer, at du forbliver tør, selv under våde forhold.

Åndbarhed: Selvom tøjet er vandtæt, tillader det stadig luftcirkulation, så du ikke overopheder.

Holdbarhed: Dog Coachs produkter er bygget til at holde. De er designet til at modstå slid og tåle selv de mest krævende aktiviteter.

Stilfuldt design: Udover deres praktiske egenskaber har jakkerne og bukserne også et moderne og stilfuldt udseende. Du kan se godt ud, mens du passer på din hund!

Smarte features specielt til hundeluftning: Blandt andet medfølger der godbidslomme som nemt kan tages ud og vaskes, der er indsyet squeaker i kraven, til at få din hunds opmærksomhed og stoffet har smudsafvisende overflade, så det er let at tørre beskidte poter og mudder af.

Fakta
Hvem er DogCoach?

DogCoach blev grundlagt i 2016 af hundeejer Linn Radsted, som savnede noget smart og funktionelt tøj, da hun fik sin første egen hund, Jack Russell Terrieren Nemo. 

Idag driver hun DogCoach i fællesskab med en række andre dygtige ildsjæle, som arbejder remote fra både ind-og udland. 

Find alt tøjet på www.dogcoach.dk

Fold up

Besøg Dog Coachs hjemmeside for at se deres fulde sortiment af produkter. Du kan også finde mere information om tilbuddet på deres webshop.

Skynd dig at få fat i en af disse fantastiske jakker eller bukser, før de er væk! Tilbuddet gælder kun i september eller så længe lager haves.

Læs også

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen
20 24 29 30
bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Pas på poterne i frostvejret: Vejsalt er smertefuldt

28-11-2023 13:21, af Anne Cecilie Sohl

Når temperaturen rammer frysepunktet, bliver vejene saltet. Dette afhjælper glatte veje, men vejsalt er en smertefuld oplevelse for hunde. Dyrenes Beskyttelse opfordrer derfor til at smøre hundens trædepuder med potevoks inden gåturen.

Hjælp til hundens angst for fyrværkeri

29-11-2023 10:00, af Anne Cecilie Sohl

Når nytårsaften nærmer sig, glæder mange familier sig til himlens farverige skue. Men for vores firbenede venner bringer fyrværkeriet ofte en bølge af angst og frygt. 

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Sne kan give dårlig mave

21-11-2022 11:22, af Astrid Gerd Holtet

Hvis sneen begynder at dale, kan nogle hundeejere opleve at hunden spiser af sneen – og det kan give dårlig mave. Vi ser nærmere på hvad der sker

Vind med HUNDENs adventskalender

01-12-2023 13:05, af Anne Cecilie Sohl

I dag går vi officielt den søde juletid i møde, og i den forbindelse er vi hos HUNDEN klar med en adventskalender på vores sociale medier. Hver søndag i advent får du derfor chancen for at vinde spændende præmier til dig og din hund.

OVERBLIK: Sådan lufter du hunden i kulden

15-01-2021 15:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det er ikke kun kulden, der generer vores firbenede venner i denne tid. Den salt, der strøs for at forhindre de tobenede i at falde og de firhjulede i at køre galt, er ikke god for hundenes poter. Det samme gælder små kugler af is

Skolehunden, helt præcist

04-12-2023 10:26, af Anne Cecilie Sohl

I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvad en skolehund er og helt præcis kan. Som skrevet tidligere er en skolehund ikke 'bare' en hund som går rundt på en skole, det er en hund, som over tid er trænet til at hjælpe børn og unge med mange forskellige opgaver i forbindelse med skoledagen.

"Aktive hunde er lykkelige hunde"

28-11-2023 09:45, af Anne Cecilie Sohl

Sådan lyder motto'et hos Danmarks største løbeklub for hund og ejer, DIRTY PAWS. Klubben er en nystartet forening med lokalklubber spredt over det meste af Danmark, og deres mål er at få flere danske hundeejere ud og være aktive sammen med deres hunde.  

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Gør slædekørsel i sneen til en leg

05-12-2023 09:42, af Anne Cecilie Sohl

Det smukke snevejr frister til at lade den almindelige familiehund trække slæde med børnene. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ide, men før man går i gang bør man have nogle ting på plads, for at det er både sikkerhedsmæssigt forsvarligt og bliver en god oplevelse for hunden.