Stor og stærk BIS med krudt i røven

14-05-2022 18:59, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

For anden dag i træk blev BIS-vinderen i Roskilde fundet i gruppe fem, da den store alaskan malamute Falgreens Autumn Storm tog sejren lørdag

Copyright Ridehesten.com
Foto: Wiegaarden/Bjarke Kirkegaard Nielsen

 

Vil man have udstillingens bedste hund i Roskilde, så er det åbenbart en god ide at have en hund i gruppe fem. For anden dag i træk blev det nemlig vinderen af gruppe fem, der løb med sejren.

For første gang nogensinde stod Falgreens Autumn Storm øverst på skamlen, da BIS-finalen blev afgjort. Tidligere på eftermiddagen havde han forvist gårsdagens BIS-vinder, Cabaka's Raw Power til andenpladsen i gruppe fem. 

Og tror man så, at der er misundelse og sure miner fra gårsdagens vinder, så tror man forkert. På vej hen for at snakke med dagens vinder, stødte denne journalist på gårsdagens vinder Gitte Morell, der begejstret spurgte om ikke bare det var sejt, at gruppe fem havde vundet begge dage.

Fantastisk sportsånd. 

Tilbage til vinderen. For det var en meget overrasket ejer og opdrætter, Louise Barrett, der stod ved siden af den sejrende Falgreens Autumn Storm.

- Det er vildt. Og det er specielt vildt, når det er en hund, man selv har opdrættet, lød det fra den glade vinder, som hurtigt kunne beskrive den smukke malamute. 

- Han er en stor dreng med lidt for meget krudt i røven, siger hun og griner, hvorefter hun afslører, hvad det er han gør så godt.

- Han løber virkelig godt, han trækker godt, han er stærk og så har han et fantastisk temperament.

Vi siger stort tillykke til Falgreens Autumn Storm og Louise Barrett.

Du kan se de øvrige resultater her

Copyright Ridehesten.com
Foto: Wiegaarden/Bjarke Kirkegaard Nielsen

Læs også

Hunde-entusiaster brugte ferien på udenlandske udstillinger

30-09-2024 14:15, af Cecilie Friis Amstrup

For mange hundeejere er sommerferien en oplagt mulighed for at slappe af, men for nogle hundeudstillere er det en tid til at rejse og konkurrere på den internationale scene. I år har flere danske hundeejere pakket bilerne og sat kurs mod udlandet for at udstille deres firbenede venner.

Roskilde: BIR, baby og bravour

25-09-2024 17:10, af Cecilie Friis Amstrup

Lørdag den 21. september 2024 vil altid stå som en mindeværdig dag for Simone Storgaard og Birgitte S. Jensen fra Kennel GoldZone. På dagen, hvor deres golden retriever Verner fyldte to år, formåede han ikke kun at blive Bedst i Racen (BIR) ved Dansk Kennel Klubs internationale udstilling i Roskilde, men han opnåede også sin danske championtitel.

Roskilde: Campingliv i hundehøjde

24-09-2024 14:20, af Cecilie Friis Amstrup

Både danske og udenlandske hundeudstillere valgte at booke en campingplads til Dansk Kennel Klubs internationale udstilling i Roskilde. For Mai-Britt og Søren Askgaard giver det ekstra fleksibilitet og tid sammen med deres elskede terriere.

DKK og Dyrenes Beskyttelse mangler blandt andet bure til ukrainske hunde

15-03-2022 08:40, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Dansk Kennel Klub er naturligvis også gået ind i arbejdet for at hjælpe hundene i Ukraine. Sammen med blandt andre Dyrenes Beskyttelse efterlyser de nu bure i alle mulige slags

Flot juniorhandling i Rønne

25-06-2023 14:57, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Igen er vi blevet beriget med flot juniorhandling som start på konkurrencerne i Store Ring

 

Billeder fra DKK Herning online

08-11-2012 12:18, af Maria Schacht
Så er alle billederne fra weekendens internationale hundeudstilling i Herning online

Guido Schäfer ville have boxer med hjem

14-08-2022 13:09, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Den tyske allrounddommer faldt søndag pladask for en 14 uger gammel boxer, der efter sigende har taget dommerne med storm hele weekenden

En særlig roset

13-08-2022 16:14, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

 I godt seks år har BR Roset leveret rosetter til Dansk Kennel Klubs udstillinger. I dag havde ejer Betina Larsen en særlig roset til DKK

Skue for alle racer

29-03-2014 09:43, af Tine Luther
Traditionen tro afholder Dansk Gravhundklub skue i forbindelse med Gørlev Heste- og Kræmmermarkedet. Alle DKK-racer er velkomne.

ÅBEN LADE på Fyn i efterårsferien

06-10-2014 10:27, af Tine Luther
DKK Faaborg inviterer til ”Åben lade” to dage, hvor du kan komme og prøve forskellig træning med din hund. Kom og få en hyggelig dag med andre hundeejere.

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Cecilie Friis Amstrup

Nyhedsvagt

Cecilie Friis Amstrup

cfa@hunden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

K9 Biathlon for alle slog alle rekorder på Sjælland

18-10-2024 10:39, af Rikke Hemmingsen

I alt 861 tilmeldte blev det til, da K9 Biathlon for alle i den forgangende weekend afholdt deres sidste løb i 2024: Dacia Gold Cup.

Ekstra lækker godbid til de danske hundeejere

16-10-2024 17:15, af Cecilie Friis Amstrup

Danske hundeejere er blevet mere ansvarlige, og det har ført til færre skader på trods af et stigende antal hunde. Øget viden, træning og bevidste racevalg er nøglen til denne positive udvikling. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Halloween: Må min hund spise græskar?

22-10-2019 15:00, af Anne Ekenberg og Bjarke Kirkegaaard Nielsen

Det er snart halloween og derfor er det også absolut højsæson for græskar. Men hvordan er det nu med hunde og græskar?  

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

10 grunde til hundens slikken

15-01-2016 10:36, af Tine Luther
Hunde slikker på hvad som helst af mange forskellige årsager. En hund plejer bl.a. sin pels og afslører sit humør med tungen, den viser sin kærlighed og sin plads i hierarkiet samt knytter bånd til sine hvalpe. Huffinton Post har opstillet ti grunde til, at hundens tunge er et vigtigt redskab.

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

7 tegn på demens hos hunde

09-09-2021 12:06, af Astrid Holtet

Demens kan komme snigende og er ikke et ualmindeligt problem hos ældre hunde – men hvad skal man holde øje med? Her får du syv almindelige tegn på demens, som er gode at kende, hvis du har en ældre hund