Petit basset griffon vendeen, labrador, saluki, dalmatiner, storpudel, clumber spaniel, skotsk terrier, flatcoated retriever, griffon korthals, west highland white terrier, bichon frise, welsh springer spaniel, engelsk cocker spaniel, korthåret hønsehund, whippet, pointer, podenco ibicenco, weimaraner, gammel dansk hønsehund, islandsk fårehund, samojedhund og grand danois.
Det er navnene på de 22 racer, man kunne opleve i lørdagens juniorhandling. Og når man tænker på, at der i alt var 26 juniorhandlere, så vidner det om en fantastisk spredning i racer i konkurrencen. Det er i den grad imponerende, at juniorhandlerne kaster sig ud i så mange forskellige racer, og det giver hele konkurrencen et løft, at man også kan se de forskellige måder, racerne skal håndteres på.
Finalen bød da også på otte forskellige racer til de otte finalister. I finalen kunne man opleve weimaraner, whippet, samojedhund, welsh springer spaniel, saluki, dalmatiner, clumber spaniel og flatcoated retriever.
Vinderen af denne racerige juniorhandlerkonkurrence blev Sara DeAngelis, der i dag ikke havde sin normale basenji med, men stillede op med en welsh springer spaniel
Gitte Morell har skruet ned for opdræt og udstilling, men op for design og detaljesans. Med tøjmærket, CBK, producerer hun suits, der kombinerer bling og bevægelse, og som i dag bæres af udstillere i hele verdenen.
Du kan nu finde alle billeder fra udstillingen i Vejen online.
For anden gang denne weekend sikrede den imponerende borzoi Borscana Sing A Song sig en Best in Show-titel ved DKK’s internationale udstilling i Vejen.
Har du fået en ny hvalp, der skal prøve at udstille? Har du en hund, der senere skal på udstilling og lige skal prøve det først? Eller har du et barn, der kunne tænke sig at blive juniorhandler på DKK-udstillingerne? Så er der mulighed for at prøve det hele af under hyggelige og afslappede forhold på Bakkeskuet den 9. maj.
Lørdag var endnu en god dag i Vejen. Her får du lidt billeder fra dagen
35 unge hundemennesker. Så stort var rekordfeltet i Herning. Vinderen blev Ida Victoria Skodborg
K.K. Jensen døde natten til søndag. For at mindes ham udgiver vi denne artikel fra november 2020, som handler om hans store interesse for frimærker. KK har siden 1992 samlet på frimærker med hunde på. Det er blevet til næsten 5000 frimærker fra hele verden
De sidste par år er sporten K9 Biathlon vokset voldsomt i popularitet. Herhjemme er det især Lilleskov Slot med Lotte Höhrmann og Torben Lund, der har formået at lave store løb med masser af to- og firbenede løbere. Nu går de to sammen med DKK. Et samarbejde som begge parter glæder sig rigtig meget over
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Skolehunden James blev nøglen til eksamensro og succes for Magnus i 9. klasse.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Danmark bugner af lækre badestrande med blå flag, men her er hunde forbudt. Læs her hvorfor
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?