Når alderen begynder at trykke, og man må flytte sine ting ind på et ældrecenter, så forventer man nok ikke, at man skal til at vænne sig til hundelort på rollatoren, kørestolen eller gangstativet.
Men bor man på den yderste tip af Jyllands snude, så er det måske den slags, man må forvente.
På Ældrecenter Posthaven er der nemlig store problemer med, at folk ikke samler op efter deres hunde. Det fremgår af en artikel på TV2OJ.
- Det flyder med hundelorte, og de ældre kører ofte i en med deres kørestol eller rollator, og de kan jo ikke bare lige sådan selv gøre dem rene, siger hundelufter Janne Bomholt til TV2 Østjylland.
Janne Bomholt er træt af gang på gang at skulle risikere at få en hundelort under skoene, når hun går tur i Posthaven, og hun er også ærgerlig over det på de ældres vegne. Derfor har hun nu taget sagen i egen hånd og sat fire ruller poser op i Posthaven.
Hun har også lavet et opslag i den store Facebook-gruppe ”8500 Grenå”, hvor hun skriver, at hun nu har hængt poser op, at folk bedes bruge dem, når deres hunde går på toilet i haven.
- Jeg vil ikke pege fingre ad nogen eller komme med et surt opstød. Jeg håber bare, det her virker, siger Janne Bomholt.
Kender du også steder, hvor det er slemt med hundelort?
Vi ser det jævnligt - særligt på de sociale medier - at den gennemsnitlige dansker er træt af de mange efterladte hunde-høm-høm'er der skal trædes uden om på gader og stræder. Men problemet er langt fra kun dansk.
Nu er vi igen stødt på en historie om manglende opsamling af hundelort. Derfor spørger vi nu igen. Hvordan får vi flere til at samle op efter deres hunde
Mange mennesker irriteres over hundelort på gader og stræder, hvilket er forståeligt. Britisk kunstner har ideen til en konstruktiv måde at bruge hundens efterladenskaber på
Mars Petcare bliver ny ejer af AniCura. I første omgang vil kunderne ikke komme til at mærke nogen forskel, men på sigt vil det nye ejerskab give store gevinster for både medarbejdere, patienter og dyreejere
En servicehund skal skabe tryghed og støtte sin ejer, men det er ikke altid virkeligheden. DR-programmet "Kontant" har undersøgt en branche, der mangler regler og kontrol.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
En livslang fascination af den japanske race førte til et uventet venskab og en gave for livet
Fordi kiloene sniger sig på gradvist, kan det være svært for hundeejeren at opdage, hvis hunden er blevet for tyk. En ny undersøgelse foretaget for Agria Dyreforsikring viser, at kun ti procent af danske hundeejere anser deres hund for at være overvægtig, hvilket ikke helt harmonerer med den fremherskende opfattelse blandt dyrlæger, der anslår, at mindst 20 procent af de danske hunde er overvægtige.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Welsh corgi cardiganen Kronos har i sit unge liv allerede oplevet en del. Han blev født i Ukraine og her to år senere er han nu dansk champion.
Demens kan komme snigende og er ikke et ualmindeligt problem hos ældre hunde – men hvad skal man holde øje med? Her får du syv almindelige tegn på demens, som er gode at kende, hvis du har en ældre hund
Mave-tarmsystemet er en overset, men afgørende del af din hunds sundhed. Ved at fokusere på gode bakterier kan du give din hund et bedre udgangspunkt for et sundt og harmonisk liv.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet