Ny flot hjemmeside til Dansk Kennel Klub

09-12-2017 08:24, af Marie Helene Rigård Rohleder

Dansk Kennel Klub har fået en ny hjemmeside med endnu flere skønne billeder af dejlige hunde. Gå på opdagelse og læs om alle fordelene ved at være medlem af DKK

Copyright Ridehesten.com

Dansk Kennel Klub er en interesseorganisation for alle hundeejere – på tværs af hunderacer og interesser indenfor hundesporten, både for dem med og uden stambog, og for dem, der opdrætter og for dem, der slet ikke har hund men blot interesse for hunde.Og nu har DKK fået et ny og flot hjemmeside, hvor du nemt og hurtigt kan læse mere om Dansk Kennel Klub. Se her. 

Bro til Hundeweb
Den største og mest banebrydende ændring på det nye dkk.dk er, at de har taget de første spadestik til at integrere større dele af hundeweb.dk og købhund.dk på dkk.dk. Det betyder, at der nu kan trækkes de mange millioner data, der ligger gemt i databasen på hundeweb, direkte over på dkk.dk. Dette vil bl.a. fremgå af den nye funktion på forsiden, Det sker, der viser alle de mange tusind aktiviteter, der bliver føjet ind i hundeweb - udstillinger, skuer, lydighedsprøver, agility, kørekort til hund-træning – stort set alt det, medlemmerne kan melde sig til, vil automatisk blive vist på Det sker-sektionen på forsiden.

Hundeleksikon
En ny feature er Hundeleksikon, som på raceniveau henvender sig til alle helt fra nybegynder udi hundeverdenen til den mest hardcore opdrætter . Herfra er der desuden direkte links til opdrættervejviseren på hver enkelt race, ligesom der også her har mulighed for at vise hvalpe til salg i hver enkelt race.

Masser af medlemsfordele
Som medlem af DKK får du magasinet HUNDEN 10 gange årligt. Et hundemagasin fyldt med faglige artikler, nyt fra hundevsportens verden, portrætter af andre hundetosser og reportager fra alle DKK-udstillinger og selvfølgelig masser af flotte billeder af skønne hunde. 

Medlemsfordelene ved DKK tæller også personlig rådgivning af DKK's dygtige jurist og mangeårig erfarne hundekonsulenter. Du får masser af mulighed for at deltage i kurser, uddannelse og hundetræning landet over. Derudover får du på Agria Dyreforsikrings produkter og yderligere rabat på udvalte hoteller, sommerhuse, benzin og færgeafgange. 

DKK har også hjemmesiden http://koebhund.dk/ hvor du kan læse meget mere om de forskellige hunderacer og lade dig inspirere og måske finde din nye bedste firbenede ven. 

 

Læs også

Spændingen stiger i Fredericia

11-02-2024 16:11, af Anne Cecilie Sohl

Årets anden udstillingsdag er i gang, og før vi kan udråbe årets første BIS, har flere tusinde hunde konkurreret om at komme med i Store Ring dagen igennem. 

Fuldt fokus i Fredericia

10-02-2024 15:22, af Anne Cecilie Sohl

På trods af nattens snestorm er godt 3000 hunde og ejere mødt op i Messe C, Fredericia til årets første store internationale udstilling. 

Firbenet fest i Fredericia

06-02-2024 11:28, af Anne Cecilie Sohl

Vær med når Dansk Kennel Klub i den kommende weekend den 10.-11. februar slår dørene op for årets første hundeudstilling. Udstillingen finder sted i Messe C i Fredericia og med knap 3.000 hunde tilmeldt over de to dage bliver det en kæmpe hundefest, hvor du er garanteret en overdosis af logrende og pelset kærlighed. 

Kvinde reddede hvalp – ved at amme den!

11-02-2014 14:45, af Tine Luther
En amerikansk kvinde kunne ikke bære at se en svagelig hvalp, der ikke tog føde til sig, blive dårligere og dårligere. I desperation lagde hun den til brystet og ammede den. Hvalpen overlevede og tager nu flaske. Historien er gået verden over - og folk er forargede, rørte, forundrede... Se videoklip via denne nyhed.

Norsk TV2 afslører illegal handel med hunde i Polen

17-03-2012 08:23, af Tine Luther
Massevis af hunde handles illegalt på polske markeder – og ender i bl.a. Norden via smuglere. Se dokumentaren via linket i denne nyhed.

Guf for juniorhandlere på Rosenholm Slot til Hundedagene

30-04-2019 08:28, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Så er der endnu en nyhed fra hundedagene på Rosenholm Slot, der finder sted om en måned. Der bliver nemlig arrangeret gode ting for juniorhandlere

På trøffeljagt med hunde

09-10-2012 15:39, af Tine Luther
Racen lagotto romagnolo er kendt for sin evne til at opspore de eftertragtede trøfler. Lige nu medvirker sådanne hunde i et norsk projekt, hvor man vil have kortlagt de trøffeltyper, der findes i et bestemt område. Se mere samt link til indslag om trøffeljagten i denne nyhed.

De danske dyreværnsforeninger står sammen: Nu skal det forbydes at have sex med dyr

24-09-2014 14:57, af Tine Luther
I Danmark er det stadig lovligt for mennesker at dyrke sex med dyr, at lave dyreporno og tjene penge på dyrebordeller og lign. – men mange arbejder på at få det forbudt, bl.a. er der en underskriftindsamling i gang, som du finder link til via denne nyhed.

En læsetime eleverne aldrig glemmer

20-05-2014 13:17, af Tine Luther
En amerikansk skolelærer har været decideret kreativ i sin undervisning. Hun har medbragt en ”læsende” hund i en 1. klasse. Se video af den dygtige, firebenede hjælpelærer via denne nyhed.

4-benede rottefængere i Slagelse Kommune

14-03-2012 13:47, af Tine Luther
Rottefængerne i Slagelse Kommune har fået et nyt våben til bekæmpelse af rotter: hunde! Se video om hunde på rottefangst via linket i denne nyhed.

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Rekordmange tilmeldte til hundeløb i Thyregod

18-04-2024 08:00, af Anne Cecilie Sohl

Små to måneder før Lilleskov Slot ved Thyregod ved Give igen lægger have til K9 Biathlon for alle DM og Dacia Cup er der slået deltagerrekord.

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Pas på dine kæledyr blandt forårets farer

19-04-2024 12:56, af Anne Cecilie Sohl

Forårets varmere vejr får de fleste af os til at tilbringe mere tid udendørs. Vejrskiftet betyder dog også, at kæledyrsejere skal være ekstra opmærksomme på en række farer, som kæledyrene kan støde på i forårs- og sommermånederne, lyder det fra dyrlæge.

Crufts: En drøm der gik mere end i opfyldelse

17-04-2024 12:50, af Anne Cecilie Sohl

Den 7. marts 2024 blev drømmen om at træde ind på det famøse grønne tæppe og deltage på Crufts med sine hunde til virkelighed for Emilie og Cathrine Andersen. Læs her deres beretning fra den store oplevelse 

Husk at sende jeres bedste billede til fotokonkurrencen

16-04-2024 11:14, af Anne Cecilie Sohl

Hver måned kårer vi månedens bedste læserfotos i Magasinet HUNDEN. Husk at sende jeres bedste billeder ind inden den 20. i måneden 

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Ny donation baner vej for nye indendørs træningsfaciliteter til Nordjyllands Internat

17-04-2024 08:46, af Anne Cecilie Sohl

Mens opførelsen af en ny og topmoderne dyrlægeklinik i øjeblikket er i fuld gang hos Nordjyllands Internat i Hjallerup, kan internatet nu løfte sløret for, at der også er nye faciliteter til indendørs hundetræning samt hundemassage på vej. Det er resultatet af endnu en donation fra den nordjyske fond Melsen Fonden.