Ny flot hjemmeside til Dansk Kennel Klub

09-12-2017 08:24, af Marie Helene Rigård Rohleder

Dansk Kennel Klub har fået en ny hjemmeside med endnu flere skønne billeder af dejlige hunde. Gå på opdagelse og læs om alle fordelene ved at være medlem af DKK

Copyright Ridehesten.com

Dansk Kennel Klub er en interesseorganisation for alle hundeejere – på tværs af hunderacer og interesser indenfor hundesporten, både for dem med og uden stambog, og for dem, der opdrætter og for dem, der slet ikke har hund men blot interesse for hunde.Og nu har DKK fået et ny og flot hjemmeside, hvor du nemt og hurtigt kan læse mere om Dansk Kennel Klub. Se her. 

Bro til Hundeweb
Den største og mest banebrydende ændring på det nye dkk.dk er, at de har taget de første spadestik til at integrere større dele af hundeweb.dk og købhund.dk på dkk.dk. Det betyder, at der nu kan trækkes de mange millioner data, der ligger gemt i databasen på hundeweb, direkte over på dkk.dk. Dette vil bl.a. fremgå af den nye funktion på forsiden, Det sker, der viser alle de mange tusind aktiviteter, der bliver føjet ind i hundeweb - udstillinger, skuer, lydighedsprøver, agility, kørekort til hund-træning – stort set alt det, medlemmerne kan melde sig til, vil automatisk blive vist på Det sker-sektionen på forsiden.

Hundeleksikon
En ny feature er Hundeleksikon, som på raceniveau henvender sig til alle helt fra nybegynder udi hundeverdenen til den mest hardcore opdrætter . Herfra er der desuden direkte links til opdrættervejviseren på hver enkelt race, ligesom der også her har mulighed for at vise hvalpe til salg i hver enkelt race.

Masser af medlemsfordele
Som medlem af DKK får du magasinet HUNDEN 10 gange årligt. Et hundemagasin fyldt med faglige artikler, nyt fra hundevsportens verden, portrætter af andre hundetosser og reportager fra alle DKK-udstillinger og selvfølgelig masser af flotte billeder af skønne hunde. 

Medlemsfordelene ved DKK tæller også personlig rådgivning af DKK's dygtige jurist og mangeårig erfarne hundekonsulenter. Du får masser af mulighed for at deltage i kurser, uddannelse og hundetræning landet over. Derudover får du på Agria Dyreforsikrings produkter og yderligere rabat på udvalte hoteller, sommerhuse, benzin og færgeafgange. 

DKK har også hjemmesiden http://koebhund.dk/ hvor du kan læse meget mere om de forskellige hunderacer og lade dig inspirere og måske finde din nye bedste firbenede ven. 

 

Læs også

Flot afslutning i Vejen

16-06-2024 21:00, af Anne Cecilie Sohl

Søndag i Vejen bød trods nogle mørke skyer og få regnbyger, på meget mere solskin og varme, til de mange engagerede hunde og førere. 

Efter regn kommer solskin

15-06-2024 18:29, af Anne Cecilie Sohl

Det beviste vejrguderne i Vejen lørdag. Efter en drivvåd formiddag og start på eftermiddagen, begyndte solen at titte frem i horisonten. 

God start i Vejen

14-06-2024 20:50, af Anne Cecilie Sohl

Fredag åbnede DKK ballet til dette års udstilling i Vejen. Dagen bød på både godt vejr, glade hunde og førere. 

23–årig pige og hund går igennem Norge

24-03-2014 14:47, af Tine Luther
Lene Bergli og jämthunden Wilma er pt. på en gåtur af den helt store slags. Sammen skal de forcere Norge på langs! Det er muligt at følge dem via Lens Berglis blok, som du finder link til i denne nyhed.

Har du en god nyhed eller historie?

16-01-2024 10:51, af Anne Cecilie Sohl

Hos Hunden.dk bringer vi både store, små, sjove eller bevægende historier. Det kan f.eks. være om træning, adfærd, arrangementer, udstillinger, oplevelser eller sundhed - alt sammen i relation til vores elskede hunde. 

Irske smuglerhvalpe

12-10-2012 10:47, af Tine Luther
To mænd blev taget i Dublin med 30 hundehvalpe i baggagerummene. De var på vej til England for at sælge hvalpene ulovligt. Læs mere og se indslag med hvalpene via denne nyhed.

Markant stigning i antallet af dyreværnssager

13-03-2015 13:35, af Tine Luther
Antallet af dyreværnssager er steget med 400 %. Se indslag med Dyreværnet via link i denne nyhed.

Er du klar til hund?

26-05-2014 14:41, af Tine Luther
Blandt andet Dansk Kennel Klub står bag kampagnen ”Er du klar til hund”. Læs mere – tag testen – se filmen via linket i denne nyhed.

Lykkeligt liv for forsvunden hund

26-02-2019 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Efter at have været forsvundet i 10 måneder er 2-årige Molly nu i gode hænder, og hun har det dejligt, skriver Dyreværnet på deres hjemmeside.

80 hunde på rollelisten i norsk reklamefilm

04-12-2013 12:32, af Tine Luther
En iøjnefaldende norsk tv-reklame for hundefoder har ikke mindre en 80 forskellige hunde på rollelisten – fritløbende i store flokke på gader og stræder det meste af tiden. Det er noget af en produktion – se optagelserne, der varer halvandet minut, via linket i denne nyhed.

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Fra Magasinet HUNDEN: Hundeklinikken gør dyrlægebesøget hyggeligt

26-05-2023 12:31, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Alle hunde skal på et eller andet tidspunkt forbi dyrlægen, og det er ikke alle, der synes, det er en fest. På Hundeklinikken i København gør de noget ved dyrlægeangst med deres helt specielle tilgang til hundene

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Overblik: Regler for hunde på fly

16-03-2018 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ønsker man at få sin hund med på en rejse, er der stor forskel på reglerne hos de enkelte flyselskaber. Derfor er det vigtigt, at man sætter sig ind i selskabets regler, inden man drager mod lufthavnen. Vi bringer her et overblik

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Må min hund spise ærter?

03-08-2017 13:25, af Anne Ekenberg

Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni.  Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.

Må min hund spise kirsebær?

27-07-2017 09:48, af Anne Ekenberg

Kirsebærrene falder næsten af sig selv ned i munden på mig, når jeg ryster en gren. Store, runde og med den smukkeste vinrøde – ja næste sorte – farve smager de vidunderligt. Stenene spytter jeg ud i hånden, og det er der en god grund til

1. april skal strandhunden i snor

21-03-2024 10:13, af Anne Cecilie Sohl

Fra den 1. april skal hunden igen i snor, når du lufter den på stranden – det gælder også, selv om du har verdens mest lydige hund. For når hunden har snuden i sporet, er ynglefugle og dyrebørn i risiko.