Lise Lotte Christensen: Weimaranere kan være stjålet

10-06-2020 12:07, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

De to weimaranere, der er blevet efterlyst på hunden.dk i sidste uge, kan være stjålet, mener DKK’s adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen, der kalder det usædvanligt, at de to hunde er forsvundet uden at blive set

Copyright Ridehesten.com
Foto: Wiegaarden/Jørgen Bak Rasmussen

Søndag delte vi efterlysningen af Wilma og Villads, som er to sociale weimaranere, og der er intet nyt om de to hunde, der forvandt 27. maj, og det er ganske usædvanligt, mener Lise Lotte Christensen, der er adfærdskonsulent i Dansk Kennel Klub.

– Der er jo ikke nogen beviser på, at de to hunde er blevet stjålet, men hundene er som sunket i jorden, og det er ikke normalt. Derfor er der en stor sandsynlighed for, at hundene er blevet stjålet, siger hun og fortsætter:

– Var hundene for eksempel blevet kørt ned, lyder det underligt, at to hunde er blevet kørt ned uden at chaufføren har opdaget det. Er de bare blevet væk, er det også meget usædvanligt, at de ikke er blevet set. Hundene er jo sociale og vil gerne opholde sig i nærheden af mennesker, så derfor tror jeg, det er mest sandsynligt, at de er blevet stjålet.

Hundeejerens datter fortæller, at døren har stået åben, da hundene forsvandt, og derfor har Lise Lotte en teori om, hvad der kan være sket.

– Hundene har tidligere været på tur sammen, men de er altid kommet hjem efter kort tid. Min teori er, der er nogen, der har set de to weimaranere, som jo bl.a. farvemæssigt ser meget specielle og eksotiske ud, kaldt dem til sig, og måske har de faktisk haft til hensigt at aflevere dem til ejeren, men så er de alligevel blevet fristede til at beholde dem, fortæller hun.

Siden vi sidst skrev om historien, har familien sat dusøren op fra 7000 kroner til 20.000 kroner, og det tror Lise Lotte Christensen kan være med til at få hundene hjem.

– Vi ser ofte, at store dusører har det med at få folk til at aflevere hundene igen, siger hun.

Ifølge Lise Lotte Christensen er der de sidste år sket en stigning i antallet af tyverier af hunde, men det er svært at finde konkrete tal på det, da nogle hunde måske bliver meldt stjålet, og så viser det sig, de ikke har været stjålet alligevel.

Copyright Ridehesten.com

Info

Gode råd fra Lise Lotte Christensen til hundeejere

Hav altid et opdateret, vellignende foto af hunden. Man skal både have billeder af hoved og krop, og evt. af specielle farvetegn el. lign., og så er det en god ide at have et billede, der viser højden af hunden.

Husk at opdatere telefonnummer og adresse, når du flytter

Husk halsbånd og ID

Meld det altid til politiet, hvis du har mistanke om, at hunden er stjålet

Brug de sociale medier. Det er ofte herigennem, hundene bliver fundet igen.

Læs også

Stadig intet nyt om Villads og Wilma

10-08-2020 16:03, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Husker du Villads og Wilma de to weimaranere, der forsvandt i slutningen af maj? Vi har kort været i kontakt med deres ejer

Hjælp med at finde to weimaranere

07-06-2020 07:56, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

27. maj forsvandt to weimaranere fra deres hjem i Sunds ved Herning. Siden har ingen set dem. Ejerne er uforstående og ulykkelige

Hunde og sundhed i Aftenshowet på DR1

22-03-2011 13:10, af Anne Kristine Tollestrup
I aften, tirsdag, gæster Lise Lotte Christensen endnu en gang studiet med en masse dejlige hunde for at fortælle om sundhed og hundeejere.

Lise Lotte viser julegaveideer til hunde og hundeejere på tv

11-12-2014 11:28, af Tine Luther
DKK's adfærdskonsulent, Lise Lotte Christensen, giver nogle bud på julegaveidéer i aften kl. 20.30 i Tv2 Frihuset.

Hunde på TV2 Fri i formiddag

15-05-2014 08:20, af Tine Luther
Jagt|
DKKs adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen gæster Frihuset - det samme gør et par schweisshunde.

Lise Lotte Christensen i Aftenshoweet

19-05-2011 10:34, af Anne Kristine Tollestrup
I aften, torsdag, kan du se Dansk Kennel Klubs adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen, når hun præsenterer ”Projekt barn og hund”.

Stolt Lise Lotte Christensen modtog legat af Lise Nørgaard

19-06-2018 14:30, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Søndag overrakte Lise Nørgaard sit legat, der uddeles til en person, som i særlig grad har bidraget til at værne om naturen og/eller at fremme kulturen. Med legatet følger 20.000 kroner, som Lise Lotte Christensen giver videre til STH – Servicehunde til handicappede

KLUMME: Hunde er vores lykkepiller i pels – særligt under corona-lockdown

26-05-2020 13:43, af Lise-Lotte Christensen

Her får du klummen fra HUNDEN 05/2020. En opløftende klumme af Lise-Lotte Christensen

DKK i P1 Morgen

28-12-2016 11:13, af Kasper Larsson
Med hele tre hunde indtog DKK’s adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen DR P1 Morgens studie for at snakke om danskerne, deres hunde og den verden, Dansk Kennel Klub i dag opererer i

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Louise Trabjerg

Webredaktør og nyhedsvagt

Louise Trabjerg

ltr@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

DNA test af hundelorte bliver mere og mere udbredt

20-09-2023 19:01, af Louise Trabjerg

Vi ser det jævnligt - særligt på de sociale medier - at den gennemsnitlige dansker er træt af de mange efterladte hunde-høm-høm'er der skal trædes uden om på gader og stræder. Men problemet er langt fra kun dansk.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Lykkepiller i pels indtager Roskilde

18-09-2023 15:34, af Louise Trabjerg

I den kommende weekend den 22.-24. september afvikler Danmarks største hundeorganisation, Dansk Kennel Klub, hundeudstilling på Roskilde Dyrskueplads. 

3 gode råd hvis hunden har dårlig mave

20-02-2022 10:00, af Astrid Holtet

De fleste hunde oplever at have dårlig mave flere gange i løbet af deres liv, men hvad kan man gøre når problemet opstår?

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

Overblik: Regler for hunde på fly

16-03-2018 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ønsker man at få sin hund med på en rejse, er der stor forskel på reglerne hos de enkelte flyselskaber. Derfor er det vigtigt, at man sætter sig ind i selskabets regler, inden man drager mod lufthavnen. Vi bringer her et overblik

Rishi Sunak annoncerer forbud mod American XL Bully-hunde i Storbritannien

21-09-2023 18:06, af Louise Trabjerg

Efter en række angreb, der har ført til dødsfald og alvorlige skader, kommer de amerikanske XL Bully-hund i Storbritannien under den farlige hundelov inden udgangen af året.