HUNDEN 11 er på trapperne

15-11-2018 08:36, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I næste uge udkommer novembernummeret af HUNDEN. Her er lidt af det, du kan glæde dig til

Copyright Ridehesten.com

Når søndag bliver til mandag, og uge 46 bliver til uge 47, får postbudene lidt ekstra vægt i deres tasker. Med sig i løbet af ugen har de nemlig 116 siders ren hundeguf til DKK’s medlemmer.

I det nye magasin sætter vi naturligvis fokus på det flotte VM for schæferhunde, der blev holdt i Randers. Her kan du blandt andet læse om, hvordan det er at blive bidt 240 gange på fem dage.

Selvfølgelig får du også en reportage fra VM i agility, hvor Natasha Gjerulff løb med guldet i klassen for små hunde.

Månedens kendishundeejer er kultparret Sussi og Leo, som er kæmpe store dyreelskere. En overgang havde parret seks irske ulvehunde, men nu nøjes de med en sort labrador og lille chihuahua.

Du får også en længere artikel fra et dyrekrematorie, hvor du kan læse om, hvordan man her kan sige farvel til sin hund, og hvad der sker, når man sender hunden på krematorium. Vi har også besøgt virksomheden, der drejer urnerne til krematoriet, ligesom vi har lagt vejen forbi et firma, der laver smykker med aske fra dyr.

Astrid Gerd Holtet har leveret en flot og lærerig artikel om stress i indlæring og træning. For er stress altid negativt? Det får du svar på i artiklen.

Derudover kan du komme med til international lydighedscamp i Viborg, hvor hundeejere fra hele verden fik undervisning af nogle af verdens bedste lydighedstrænere og udøvere.

På grund af deadline har vi ikke haft mulighed for at have det store med fra udstillingen i Herning, men det kommer i december.

Til gengæld smider DKK en lille bombe i bladet, da klubben netop nu er i gang med at ansøge om at få et stort hundearrangement til landet.

Læs også

Nu udkommer HUNDEN igen

14-06-2023 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Så er det igen blevet tid til at læse HUNDEN. Juninummeret udkommer i dag og i morgen, og der er som sædvanligt masser af god og varieret læsestof, selvom én begivenhed fylder en del i bladet

Tid til årets første nummer af HUNDEN

15-02-2023 08:40, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I dag og i morgen udkommer det nyeste nummer af HUNDEN, som også er årets første

Vi søger igen billeder fra jeres hverdag

10-05-2022 12:23, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Så kan I igen sende billeder fra jeres hverdag med hunden og komme med i Magasinet HUNDEN

Gør hunden nytårsklar

24-11-2021 09:10, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Nytåret står snart for døren, og med det kommer den for hundene frygtelige larm. Her får du lidt gode råd til en god nytårsaften med hunden

 

Hjælp med at finde Thor (Update THOR ER FUNDET)

26-02-2020 12:06, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Hunden Thor forsvandt tirsdag eftermiddag ved Kaas i Nordjylland og er set flere steder siden. Hjælp ejeren med at finde ham

Husk Hunden.dk's facebook-konkurrence

17-07-2011 12:09, af Nina Marie Villadsen
Der er nu endnu flere, der synes godt om Hunden.dk på facebook. Det fejrer vi lige nu med endnu en konkurrence!

Cani-hvad-for-noget??

09-10-2020 12:33, af Karoline Sidelmann Brinch

Jeg er canicrosser og ”K9-biathlet”... eller rettere sagt: Jeg OG Frida er! – for tror det er en af årsagerne til at jeg, og flere og flere andre hundeejere, er bidt af disse sportsgrene: Det handler om fællesskab og aktiviteter sammen med din hund – og med andre løbere. Man får rørt sig samtidig med at hunden både får motion og brugt ”de små grå” - bliver udfordret på balance, koordination og samarbejdsevner. Og så er det først og fremmest bare supersjovt

Fem tips til løbetræning med hunden

17-09-2020 12:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

En ud af fem danske hunde er overvægtige, men efterårets orienteringsløb, hvor både hund og ejer kan motionere sammen, skal være med til at styrke helbredet. Få fem råd til løbetræning med din firbenede ven

Vinderne af billetter til Jagt i Bella udtrukket

14-09-2011 09:44, af Tine Luther
Så er de ni heldige vindere af hunden.dk's Facebook-konkurrence fundet.

Blog: Min hund: En topatlet - Optimer hundens præstation og undgå skader. Del II: “Nedkøling” og restitution

19-11-2021 08:41, af Karoline Sidelmann Brinch

Til tider glemmer vi, at mange af vores hunde er topatleter, som yder store fysiske præstationer fx til jagt, canicross, agility, mv. Derfor har de brug for vores hjælp til at yde deres bedste og undgå skader. I min seneste blog skrev jeg om vigtigheden af at varme op, når vores sports-hunde skal ud og præstere. I dag skal det handle om tiden efter, hunden har været afsted: Hvordan sikrer vi på bedste vis, at hunden hurtigt kommer sig ovenpå kraftanstrengelserne og restituerer bedst muligt

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Alle store dyreinteresseorganisationer vil sammen løfte sundheden og velfærden for danske hunde

15-04-2024 12:21, af Anne Cecilie Sohl

For at sikre, at vi i Danmark avler de sundeste hunde med det bedst mulige udgangspunkt for et godt liv, er de største dyreinteresseorganisationer nu gået sammen i et historisk samarbejde.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet

11-04-2024 11:16, af Anne Cecilie Sohl

Flere og flere hunde bliver indleveret hos Dyreværnet uden at være registreret i Dansk Hunderegister.

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Hunde og hugorme er en dårlig kombination

02-04-2024 10:53, af Anne Cecilie Sohl

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt. Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring. 

10 grunde til hundens slikken

15-01-2016 10:36, af Tine Luther
Hunde slikker på hvad som helst af mange forskellige årsager. En hund plejer bl.a. sin pels og afslører sit humør med tungen, den viser sin kærlighed og sin plads i hierarkiet samt knytter bånd til sine hvalpe. Huffinton Post har opstillet ti grunde til, at hundens tunge er et vigtigt redskab.