Alle racer begge dage Udstillingen består i virkeligheden af to enkelt-udstillinger, en om lørdagen og en anden om søndagen, hvor de deltagende hunde bedømmes af nye dommere. Der deltager 259 racer både lørdag og søndag, så der skulle være hunde af interesse for enhver. Der kommer hunde så langt væk fra som Australien, USA og Rusland og naturligvis fra hele Europa, når hundefolket konkurrerer om såkaldte titler – ikke om penge. Så der er virkelig noget at se på, hvis man går og overvejer, hvilken race der vil passe bedst til netop ens egen familie. Program Om formiddagen fra kl. 9 bedømmes hundene i de enkelte racer – ligesom på et dyrskue. Lørdag kl. 14 og søndag kl. 13 kan man se juniorhandlerne i action, når de viser, hvordan en hund skal fremvises for at præsentere sig fra sin bedste side i konkurrencerne. Om eftermiddagen fra kl. 15 går det løs med show, opvisninger, gruppekonkurrencer og udpegelse af Best in Show i Store Ring (Hal E). Søndag eftermiddag rundes dagen af med at hylde vinderne af de prestigegivende årskonkurrencer om at blive Årets hund, Årets opdrætter, Årets veteran etc. Nordisk mesterskab i Heelwork to Music og Freestyle I forbindelse med udstillingen afvikles Nordisk Mesterskab i det, som populært kaldes Dog Dancing. Her kan vi almindelige hundeejere, som kan have svært nok ved at kalde vores hund til os eller få den til at gå pænt i snor, blive imponeret over et fantastisk samarbejde mellem hund og fører. Det foregår i Hal E. Lørdag fra kl. 8 til ca. 12 i disciplinen Heelwork to Music og søndag fra kl. 9 til ca. 12.30 i disciplinen Freestyle. Man kan også nyde de to nordiske disciplinmestre søndag kl. 14.50, hvor de giver opvisning i ”Store Ring”. Entré Begge dage er 60 kr. for voksne og 10 kr. for børn under 12 år. Børn under 6 år gratis. Det er muligt at medbringe flinke gæstehunde. Det koster 90 kr. pr. hund. Endvidere skal hunden medbringe sin vaccinationsattest. Udstillingens adresse Messecenter Herning Hal C, D, G, E, H og M. Vardevej 1DK-7400 Herning Yderligere oplysninger om Dansk Kennel Klub og den internationale hundeudstilling i Herning kan indhentes via links under billederne til højre.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Skolehunden James blev nøglen til eksamensro og succes for Magnus i 9. klasse.
Et liv uden gåture, tryghed eller selskab – og med mundkurv på. Sådan begyndte tilværelsen for Jessi, en sort pudelblanding, der aldrig havde fået lov at være hund på hundens præmisser. Først da hun blev indleveret på Dyrenes Beskyttelses internat i Nordjylland, begyndte rejsen mod et bedre liv.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Helen Riis og hendes kæreste rejser til Norges fjelde med deres hunde, hvor de oplever naturens storhed, fysisk udfordring og et stærkt fællesskab. Vandreturene er krævende og kræver både træning, planlægning og godt udstyr, men giver uforglemmelige minder og dyb samhørighed.
Når først beslutningen er taget, og drømmen om en lille, logrende hvalp går fra tanke til realitet, kan det være svært at lægge følelserne helt på hylden for at forholde sig til de lidt mere praktiske sider af hvalpekøbet. Men før du lader dig rive med af nuttede hvalpehoveder, små poter og den bløde hvalpemave, er der måske noget, du ikke helt har stillet skarpt på endnu.
Golden retrievere, is, glade familier og en brandbil fyldt med vand og god stemning. Guldbasseklubbens brandmandsdag blev en uforglemmelig fest for både to- og firbenede.
Her i sommerferien tager vi fat i nogle af de raceportrætter, som tidligere er blevet bragt i Dansk Kennel Klubs medlemsmagasin HUNDEN.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet