Hundens stadig større plads i familien stiller krav til øget viden og fokus på pasning, aktivering og træning. – Mange hundeejere vil gerne give deres hund det allerbedste, men det kan være svært at finde den rette viden eller at få tid til at deltage i kurser eller træning. Derfor har DogCoach taget initiativ til at udvikle et samlet event, hvor man på én dag kan møde en række eksperter, få ny viden, shoppe og i det hele taget få en hundeoplevelse udover det sædvanelige, fortæller arrangør af DogDay Linn Radsted. En perlerække af eksperter Til DogDay kan man få løsninger til dagligdagssituationer, som for eksempel hvordan man kalder sin hund til sig, hvordan man løser problemer med at være alene hjemme, muligheder for en naturlig sund kost og meget mere. Adfærdseksperterne Merethe Børgart Olesen og Betina Sabinsky deler viden om korrekt aktivering, stress og hvordan man tackler hverdagsudfordringer som angst eller problemer med at omgås andre hunde. Kan din hund selv fortælle om problemer? Mange hundeejere kan nikke genkendende til, at familiens firbenede forsøger at fortælle noget. Imidlertid kan det være svært at afkode hundens signaler præcist. Den kendte dyretelepatør Ditte Young er fortaler for, at hunden selv kan fortælle om udfordringer med f.eks. smerter, personlighed eller angst. På scenen vil Ditte Young demonstrere kommunikation med to demo-hunde, som hun ikke i forvejen har kendskab til. Herefter tester hundefysioterapeut Helle Hoffmann udsagnene i forhold til hundens fysiologiske sundhedstilstand. Program og billetter kan bestilles online på Billetto.dk Billetto.dk
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Foråret har meldt sin ankomst, solen begynder så småt at varme, og scenen er sat, så kom og vær med til årets første store udendørs hundeudstilling, som strækker sig over hele tre dage. Danmarks største hundeorganisation, Dansk Kennel Klub, åbner endnu engang dørene til en fantastisk udstillingsweekend på Roskilde Dyrskueplads den 9.-11. maj 2025, og du er selvfølgelig inviteret med.
Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt
Foråret bringer ikke kun sol og varme, men også en øget risiko for hjertelungeorm hos hunde. Parasitten kan forårsage alvorlige sygdomsforløb, men med tidlig opdagelse og forebyggelse kan du beskytte din bedste ven.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Den gule blomst i haven er ikke bare flot at se på, men kan også styrke din hunds fordøjelse og understøtte organer som lever og nyrer. Hvis du samler den med omtanke, kan hele planten bruges som et naturligt supplement i foderet.
Et kroophold i det nordjyske førte til fælles middage og nye bånd mellem to hundefamilier.
Den svenske tilgang, hvor besøgshundeteams gennemgår en grundig uddannelse med fokus på hundens tryghed og kvaliteten af samværet med de ældre, fik mig til at pakke kufferten og rejse nordpå.