Roskilde: Mathilde tog sejren i juniorhandling og den sidste landsholdsplads

22-09-2024 18:02, af Cecilie Friis Amstrup

I dagens juniorhandlerkonkurrence ved DKKs internationale udstilling i Roskilde lykkedes det Mathilde Bekker at sikre sig både sejren og en plads på landsholdet.  

Copyright Ridehesten.com

Solen skinnede over DKK’s internationale udstilling i Roskilde, hvor juniorhandlerne kæmpede om topplaceringerne i dagens konkurrence. En af dagens helt store vindere blev Mathilde Bekker, der med sin præstation sikrede sig sejren i juniorhandling og samtidig den sidste plads på det danske juniorhandling landshold. 

- Det var megafedt, sagde Mathilde umiddelbart efter konkurrencen. Første gang Mathilde kvalificerede sig til landsholdet, var hun 11 år gammel, men har siden holdt en pause med juniorhandling, mens hun var på efterskole.  
Nu er hun tilbage i storform og har genvundet sig en plads på landsholdet, hvor hun får selskab af Simone Riisgaard Kristiansen, Naya Kühne Andersen og Frederikke Dalgaard Petersen. 

Den bedste følelse at være i ringen med sin egen hund 

Mathilde fortæller, at hun har deltaget i juniorhandling i mange år, men dagens sejr betyder ekstra meget for hende, da det er første gang, hun er kvalificeret til landsholdet igen efter sin pause. Med sin samojede DKCH DKJUCH KBHJV21 NORDJV21 VIV24 ROV24 Cabaka’s Endless Love “Dobby” ved sin side viste hun imponerende kontrol og samarbejde i ringen. - Det er min egen hund, jeg har haft med i ringen i dag, fortalte hun stolt. - Vi har trænet sammen i lang tid, og det føles fantastisk at kunne dele denne oplevelse med ham. 

For Mathilde var vejen til landsholdet ikke uden spænding. Hun skulle score tre eller flere point for at sikre sig pladsen, hvilket lykkedes i sidste øjeblik. - Jeg stod lige med en af de andre juniorhandlere, og så fik hun point i går, hvilket betød, at jeg skulle have tre point eller over for at få pladsen, sagde hun med et smil. - Så det var en stor lettelse, da jeg hørte, at jeg havde klaret det. 

Nu ser Mathilde frem til at repræsentere Danmark ved de internationale konkurrencer. Med den dedikation og passion, hun viser for sporten, er der ingen tvivl om, at hun og Gabi bliver et stærkt kort for landsholdet i de kommende mesterskaber. 

Læs også

Roskilde: BIR, baby og bravour

25-09-2024 17:10, af Cecilie Friis Amstrup

Lørdag den 21. september 2024 vil altid stå som en mindeværdig dag for Simone Storgaard og Birgitte S. Jensen fra Kennel GoldZone. På dagen, hvor deres golden retriever Verner fyldte to år, formåede han ikke kun at blive Bedst i Racen (BIR) ved Dansk Kennel Klubs internationale udstilling i Roskilde, men han opnåede også sin danske championtitel.

Roskilde: Campingliv i hundehøjde

24-09-2024 14:20, af Cecilie Friis Amstrup

Både danske og udenlandske hundeudstillere valgte at booke en campingplads til Dansk Kennel Klubs internationale udstilling i Roskilde. For Mai-Britt og Søren Askgaard giver det ekstra fleksibilitet og tid sammen med deres elskede terriere.

Roskilde: Bracco Italiano løb med sejren på sidste udstillingsdag

22-09-2024 18:41, af Cecilie Friis Amstrup

Bracco italiano imponerede og sikrede sig titlen som Best in Show på sidste udstillingsdag i Roskilde. Hundens elegante fremtoning og stærke bevægelser gjorde den til en klar vinder.

Hunde, høj musik og højt humør i Herning

31-10-2019 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I den kommende weekend, den 2. og 3. november, afholdes årets sidste hundeudstilling. Knap 8.000 hunde af 289 forskellige racer vil lægge poterne forbi Messecenter Hernings store haller og giver dig mulighed for at opleve alt fra stor til lille, fra jagthund til selskabshund og fra kort til lang pels. Det bliver kort sagt en sand hundefest med pomp og pragt

Så blev lørdagens Best in Show i Rønne fundet!

13-08-2016 18:15, af Tonya Bille Nielsen
BIS lørdag på DKK’s internationale hundeudstilling blev Sobers Roseberry For Sporting Field af racen Whippet.

Miles igen, igen, igen og igen

15-09-2012 21:45, af Tine Luther
Storpudlen Abica's Miles Ahead vandt for fjerde gang i træk en international udstilling arrangeret af Dansk Kennel Klub.

Billeder fra DKK Herning online

08-11-2012 12:18, af Maria Schacht
Så er alle billederne fra weekendens internationale hundeudstilling i Herning online

Kampagne mod illegalt importerede hvalpe

03-05-2012 12:10, af Tine Luther
Et stigende antal hundehvalpe kommer illegalt over grænsen. Det er der mange problemer med – især i forhold til sygdomme og dyrevelfærd. Derfor har Dansk Kennel Klub, Fødevarestyrelsen og Den Danske Dyrlægeforening indgået et samarbejde om at bekæmpe ulovlig import af hundehvalpe.

Sieger's stjal showet

11-11-2023 22:27, af Anne Cecilie Sohl

Dagens afsluttende konkurrence, Best in Show, blev rundet af med en flot præsentation af de 10 gruppevindere. 

Dagens bedste Juniorhandler i Rønne

13-08-2016 16:22, af Tonya Bille Nielsen
Konkurrencen om dagens bedste Juniorhandler på DKK’s Internationale Hundeudstilling i Rønne på Bornholm er netop afsluttet

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Cecilie Friis Amstrup

Nyhedsvagt

Cecilie Friis Amstrup

cfa@hunden.dk

Skriv til os

Mest læste

Roskilde: Bracco Italiano løb med sejren på sidste udstillingsdag

22-09-2024 18:41, af Cecilie Friis Amstrup

Bracco italiano imponerede og sikrede sig titlen som Best in Show på sidste udstillingsdag i Roskilde. Hundens elegante fremtoning og stærke bevægelser gjorde den til en klar vinder.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Roskilde: Endnu en sejr til Uno

21-09-2024 20:11, af Cecilie Friis Amstrup

På første dag til international udstilling i Roskilde blev det til endnu en sejr i Store Ring for den engelske pointer, Statesman On Point, som også vandt ved seneste DKK-udstilling på Bornholm. 

Roskilde: Mathilde tog sejren i juniorhandling og den sidste landsholdsplads

22-09-2024 18:02, af Cecilie Friis Amstrup

I dagens juniorhandlerkonkurrence ved DKKs internationale udstilling i Roskilde lykkedes det Mathilde Bekker at sikre sig både sejren og en plads på landsholdet.  

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

De allerførste i teltkøen i Roskilde

20-09-2024 21:38, af Cecilie Friis Amstrup

Udstillerne indtog Roskilde i god tid forud for weekendens DKK-udstillinger. De første ankom allerede ved middagstid fredag for at sikre sig de bedste pladser og gøre klar til et par dage med fællesskab og hundeglæde.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

10 grunde til hundens slikken

15-01-2016 10:36, af Tine Luther
Hunde slikker på hvad som helst af mange forskellige årsager. En hund plejer bl.a. sin pels og afslører sit humør med tungen, den viser sin kærlighed og sin plads i hierarkiet samt knytter bånd til sine hvalpe. Huffinton Post har opstillet ti grunde til, at hundens tunge er et vigtigt redskab.