Roskilde: Campingliv i hundehøjde

24-09-2024 14:20, af Cecilie Friis Amstrup

Både danske og udenlandske hundeudstillere valgte at booke en campingplads til Dansk Kennel Klubs internationale udstilling i Roskilde. For Mai-Britt og Søren Askgaard giver det ekstra fleksibilitet og tid sammen med deres elskede terriere.

Copyright Ridehesten.com

Der er noget særligt ved at campere næsten lige ved siden af udstillingsringen. For Mai-Britt og Søren Askgaard, som ejer tre west highland white terriere, er campingvognen blevet en fast del af deres udstillingsliv. ”Det fungerer rigtig fint for os. Vi bor kun 80 kilometer væk, men det er rart ikke at skulle køre frem og tilbage hver dag,” fortæller Søren, mens han er i gang med at pakke campingvognen sammen. 

Ægteparret har nu taget campingvognen Dansk Kennel Klubs udstillinger fire gange. - Det er en stor fordel at have hundene med hele tiden, især når vi skal i ringen, forklarer Mai-Britt. Deres tre terriere nyder tydeligvis også at kunne slappe af tæt på deres ejere mellem udstillingerne. 

Hundekærlighed og campinghygge 

For parret er campingvognen ikke kun en praktisk løsning, men også en del af hyggen. - Vi bruger campingvognen meget til udstillinger, både i Danmark og i udlandet. Det giver os frihed til at tage hundene med og samtidig nyde samværet med andre udstillere, siger Søren. 

De fortæller, hvordan de ofte møder de samme mennesker og hunde på tværs af grænserne. - Det er et lille samfund i sig selv. Når vi er i Tyskland eller Luxembourg, camperer vi ofte ved siden af de samme folk. Det skaber et helt særligt fællesskab, forklarer Mai-Britt. 

Faciliteterne spiller – næsten 

Generelt er Mai-Britt og Søren meget tilfredse med forholdene på campingområdet. - Der er fine badeforhold, og vi kan sætte en hundegård op lige foran campingvognen, så hundene har god plads til at bevæge sig, fortæller Søren. Det hele fungerer perfekt for parret, og de føler sig godt tilpas under hele opholdet. 

Dog er der et lille minus denne gang. - Desværre ligger der gamle hestelorte rundt omkring, og det er ikke så lækkert, når hundene gerne vil snuse i dem. Det er ærgerligt, at man skal starte dagen med at rydde op efter andre, siger Mai-Britt med et grin. 

Alligevel er de ikke i tvivl om, at campingvognen skal med igen næste år. - Det giver os mulighed for at være tæt på vores hunde og samtidig være en del af hele udstillingsoplevelsen. Og så er det rart at have vores egen lille base, hvor vi kan slappe af mellem bedømmelserne, slutter Mai-Britt. 

Læs også

Roskilde: BIR, baby og bravour

25-09-2024 17:10, af Cecilie Friis Amstrup

Lørdag den 21. september 2024 vil altid stå som en mindeværdig dag for Simone Storgaard og Birgitte S. Jensen fra Kennel GoldZone. På dagen, hvor deres golden retriever Verner fyldte to år, formåede han ikke kun at blive Bedst i Racen (BIR) ved Dansk Kennel Klubs internationale udstilling i Roskilde, men han opnåede også sin danske championtitel.

Roskilde: Bracco Italiano løb med sejren på sidste udstillingsdag

22-09-2024 18:41, af Cecilie Friis Amstrup

Bracco italiano imponerede og sikrede sig titlen som Best in Show på sidste udstillingsdag i Roskilde. Hundens elegante fremtoning og stærke bevægelser gjorde den til en klar vinder.

Roskilde: Mathilde tog sejren i juniorhandling og den sidste landsholdsplads

22-09-2024 18:02, af Cecilie Friis Amstrup

I dagens juniorhandlerkonkurrence ved DKKs internationale udstilling i Roskilde lykkedes det Mathilde Bekker at sikre sig både sejren og en plads på landsholdet.  

Her kan du opleve racerne lørdag

12-11-2022 08:21, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Så er vi klar til årets  sidste udstillingsweekend. Her får du et overblik over racer og ringe lørdag

God start i Vejen

14-06-2024 20:50, af Anne Cecilie Sohl

Fredag åbnede DKK ballet til dette års udstilling i Vejen. Dagen bød på både godt vejr, glade hunde og førere. 

Firbenet fest i Vejen

11-06-2024 14:39, af Anne Cecilie Sohl

I den kommende weekend den 14.-16. juni kan du med fordel lægge vejen forbi Vejen Idrætscenter og opleve hvordan arealerne bugner af søde, dygtige hunde og deres ejere i anledning af Dansk Kennel Klub’s tredobbelte hundeudstilling. I løbet af de tre dage vil over 6.500 hunde blive bedømt og centeret vil derfor være et sandt mekka for alle hundeelskere med rig mulighed for at få en stor overdosis af pelset kærlighed.

Webinar: Hvorfor ser min hunds pels sådan ud

05-05-2020 12:05, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Dansk Kennel Klub afholder fra næste tirsdag et webinar om farvegenetik, hvor klubbens dyrlæge fortæller om de forskellige pelstyper, aftegninger og farver

Træning lønner sig

15-05-2022 14:51, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Sara DeAngelis har netop vundet søndagens juniorhandling. Dermed har hun vundet alle tre konkurrencer i Roskilde

Dansk Kennel Klub indfører nye vaccineregler

14-01-2021 09:09, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

DKK’s sundhedsudvalg besluttede efter et webinar om vaccinationer at revidere vaccinereglerne. De nye regler trådte i kraft 1. januar. Her er et lille overblik

 

Brug en spændende søndag i Herning

04-11-2018 09:30, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Som de fleste ved, er der hundeudstilling i Herning. Her kan man meget mere end at kigge på flotte udstillingshunde. Så Herning Messecenter er et godt sted at bruge sin søndag

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Cecilie Friis Amstrup

Nyhedsvagt

Cecilie Friis Amstrup

cfa@hunden.dk

Skriv til os

Mest læste

Roskilde: Bracco Italiano løb med sejren på sidste udstillingsdag

22-09-2024 18:41, af Cecilie Friis Amstrup

Bracco italiano imponerede og sikrede sig titlen som Best in Show på sidste udstillingsdag i Roskilde. Hundens elegante fremtoning og stærke bevægelser gjorde den til en klar vinder.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Roskilde: Endnu en sejr til Uno

21-09-2024 20:11, af Cecilie Friis Amstrup

På første dag til international udstilling i Roskilde blev det til endnu en sejr i Store Ring for den engelske pointer, Statesman On Point, som også vandt ved seneste DKK-udstilling på Bornholm. 

Roskilde: Mathilde tog sejren i juniorhandling og den sidste landsholdsplads

22-09-2024 18:02, af Cecilie Friis Amstrup

I dagens juniorhandlerkonkurrence ved DKKs internationale udstilling i Roskilde lykkedes det Mathilde Bekker at sikre sig både sejren og en plads på landsholdet.  

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

De allerførste i teltkøen i Roskilde

20-09-2024 21:38, af Cecilie Friis Amstrup

Udstillerne indtog Roskilde i god tid forud for weekendens DKK-udstillinger. De første ankom allerede ved middagstid fredag for at sikre sig de bedste pladser og gøre klar til et par dage med fællesskab og hundeglæde.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

10 grunde til hundens slikken

15-01-2016 10:36, af Tine Luther
Hunde slikker på hvad som helst af mange forskellige årsager. En hund plejer bl.a. sin pels og afslører sit humør med tungen, den viser sin kærlighed og sin plads i hierarkiet samt knytter bånd til sine hvalpe. Huffinton Post har opstillet ti grunde til, at hundens tunge er et vigtigt redskab.