Nye flotte ledlygter fra Orbiloc til tusmørket

15-08-2017 14:16, af Anne Ekenberg

I takt med at flere og flere bruger sikkerhedslys, når de er ude med deres hund, er der kommet øget fokus på lygternes kvalitet og fleksibilitet. Nu lancerer Orbiloc – der er kendt for sine kvalitets LED-sikkerhedslys – en ny, smart fastgørelses-enhed, der er udviklet i samarbejde med brugerne. Den nye Quick Mount Adjustable gør det endnu lettere at placere lygten sikkert på hundens halsbånd eller sele.

Copyright Ridehesten.com

Orbiloc har lyttet til hundeejerne

-Det er utroligt vigtigt for os altid at lytte til vores kunder – det er jo dem, der er eksperterne, når det handler om, hvad de har brug for i dagligdagen med deres hund. Derfor har vi brugt den nødvendige tid på at udvikle og teste den nye fastgørelse, for at gøre det mere intuitivt at fastgøre og ændre placeringen af Orbiloc-lygten, siger Anette Kristensen, medstifter af Orbiloc.

-Den nye fastgørelse gør det nemt at flytte lygten fra halsbåndet til selen, da den er udviklet således, at man nemt kan justere bredden så den passer til alle tykkelser af halsbånd – uden at klemme og give mærker, tilføjer hun.

Forskellige fastgørelsesenheder

Orbiloc Safety Light er kendetegnet ved, at der til selve lygten er udviklet forskellige fastgørelsesenheder, som dels gør det nemt at bruge lygten og dels sikrer en optimal synlighed – uafhængigt af hunderace og anvendelse.

-Hvis man bruger den samme lygtefastgørelse på en lille hund med lang pels og en stor hund med kort pels, kan man ikke regne med at opnå den ønskede synlighed og dermed sikkerhed. Sammen med den nye Quick Mount Adjustable lanceres Orbiloc Carabiner således at vi har gjort det muligt at vælge præcis den fastgørelse, der passer bedst til ens hund og seletøj, siger Anette Kristensen. – Vi har også udarbejdet en enkel brugerguide, der viser hvilke fastgørelser der egner sig bedst til forskellige hunde og typer af seletøj. Guiden finder man hos vores forhandlere, der også rådgiver i optimal anvendelse af sikkerhedslys, supplerer hun.

Med den nye Quick Mount Adjustable fastgøres Orbiloc Safety Light nemt til hundens sele eller halsbånd, og samtidig skal man ikke bekymre sig om, den sidder godt nok fast. Et særligt mønster i den fleksible gummirem sikrer et perfekt og skånsomt grip. Den nye Quick Mount Adjustable supplerer dermed de andre fastgørelses-enheder i Orbiloc- serien, så den enkelte hundeejer kan vælge fastgørelse efter behov og hund.

Quick Mount Adjustable bliver en fast del af tilbehøret i Orbiloc Dog Dual pakken og kan købes som separat tilbehør fra september 2017.

Om Orbiloc Safety Light

Orbiloc Safety Light er en danskproduceret sikkerhedslygte, som i de seneste år er blevet et ’must have’ for kvalitetsbevidste hundeejere. Orbiloc er stiftet af iværksætterparret, Jan Jægergaard og Anette Kristensen, der har viet deres liv til udviklingen af højkvalitets LED-sikkerhedslys til både mennesker og dyr.

PM

Læs også

Hunde og hundeejere er udsatte i den mørke tid

26-11-2011 08:47, af Tine Luther
Sæt masser af reflekser og lygter på både hunde og ejere!

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet

11-04-2024 11:16, af Anne Cecilie Sohl

Flere og flere hunde bliver indleveret hos Dyreværnet uden at være registreret i Dansk Hunderegister.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Første DM i Canicross

10-04-2024 09:57, af Anne Cecilie Sohl

Søndag den 7. april blev det første Danske Mesterskab i Canicross afholdt under Dansk Canicross Forbund (DCF), arrangeret af K9Runners Mariager der stod for afholdelsen.

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Hunde og hugorme er en dårlig kombination

02-04-2024 10:53, af Anne Cecilie Sohl

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt. Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring. 

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Alle store dyreinteresseorganisationer vil sammen løfte sundheden og velfærden for danske hunde

15-04-2024 12:21, af Anne Cecilie Sohl

For at sikre, at vi i Danmark avler de sundeste hunde med det bedst mulige udgangspunkt for et godt liv, er de største dyreinteresseorganisationer nu gået sammen i et historisk samarbejde.