Ny bog: ”Farvel til en ven”

28-05-2012 08:35, af Tine Luther
Den svenske hunde- og humanpsykolog Anders Hallgren, der er kendt verden over, har begået en bog med undertitlen ”– om sorgen efter en hund”
Copyright Ridehesten.com

”Farvel til en ven – om sorgen efter en hund” er skrevet som en støtte til dig midt i sorgen, når du har mistet en kær ven. For lige som man kan have brug for vejledning, når et liv begynder, kan man også have brug for det, når et liv ender, og man mister en, man har kær. Du får lidt støtte og vejledning, men sorgen er din. Kun din. For intet kan mindske den og gøre den lettere. Det kan dog være vigtigt med hjælp og støtte til at komme igennem sorgen, for så føler du dig måske ikke helt så ensom. Følelsen af, at nogen har været igennem det samme og ved, hvordan det føles, kan være en lindring, når sjælen er gået på grund og er i nød. Anders Hallgren ved alt for godt, hvordan det føles, og håber og ønsker, at han kan være en støtte på din vej igennem det svære sorgarbejde. Når en hund dør, er der ikke tale om ”bare” at miste en hund. Man mister et højt elsket familiemedlem, men nogle føler, at det ikke er helt legalt at føle og vise så stor sorg, når det ”blot” er en hund, der er tale om. Dette prøver denne nye bog at gøre op med. Oprindelig humanpsykolog Anders Hallgren er kendt af hundefolk for sine mange bøger om hundepsykologi, træning og adfærd. Hvad mange ikke ved er, at han oprindelig er uddannet humanpsykologi. Den ”rygsæk”, han har med fra sin oprindelige uddannelse har naturligvis betydning for hans forfatterskab – ikke mindst i forbindelse med ”Farvel til en ven”. ”Farvel til en ven – om sorgen efter en hund” udkommer den 1. juni, men kan allerede nu bestilles på www.tro-fast.dk 64 sider, farveillustreret, Hæftet hardback. Pris 130 kr.

Læs også

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Alle store dyreinteresseorganisationer vil sammen løfte sundheden og velfærden for danske hunde

15-04-2024 12:21, af Anne Cecilie Sohl

For at sikre, at vi i Danmark avler de sundeste hunde med det bedst mulige udgangspunkt for et godt liv, er de største dyreinteresseorganisationer nu gået sammen i et historisk samarbejde.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet

11-04-2024 11:16, af Anne Cecilie Sohl

Flere og flere hunde bliver indleveret hos Dyreværnet uden at være registreret i Dansk Hunderegister.

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Hunde og hugorme er en dårlig kombination

02-04-2024 10:53, af Anne Cecilie Sohl

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt. Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring. 

10 grunde til hundens slikken

15-01-2016 10:36, af Tine Luther
Hunde slikker på hvad som helst af mange forskellige årsager. En hund plejer bl.a. sin pels og afslører sit humør med tungen, den viser sin kærlighed og sin plads i hierarkiet samt knytter bånd til sine hvalpe. Huffinton Post har opstillet ti grunde til, at hundens tunge er et vigtigt redskab.