New Hope Denmark: Stephanie Carlsen føler sig misbrugt

14-09-2021 14:45, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Stephanie Carlsen er en af de tidligere frivillige fra New Hope Denmark, der udtalte sig i TV2’s program i går. Hun er chokeret over foreningens fremgangsmåder

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock

 

I morges skrev vi en artikel om programmet om New Hope Denmark. Nu har sagen taget en ny drejning.

I programmet fremlagde den tidligere frivillige Stephanie Carlsen et budget, som viste et overskud på godt 800.000 kroner sidste år i New Hope Denmark, der er en non-profit organisation.

Efterfølgende lagde New Hope Denmark et billede på Facebook, som viste en messengerchat mellem Stephanie Carlsen og en anden.

Her stod følgende:

Stephanie: Apropos det budget. Jeg er helt sikker på, at Janni fra tv2 bruger det mod NHDK. Jeg gad godt være en flue på væggen.

Anden deltager: Det tror jeg også, hun gør. Vildt du har nået at få fusket det, inden du skred. Og få taget screen af det og rettet det igen. Shit var du ikke temmelig nervøs der?

Stephanie: Ja. Samme med tvsyd de var fuldstændig med på at trashe NHDK.

Anden deltager: De æder jo alt råt. Hold nu kæft, hvis det nogensinde bliver opdaget.

 

Denne chat undrede os noget, og derfor forelagde vi den for Stephanie, der allerede var bekendt med den.

– TV2 gjorde mig bekendt med det for en måneds tid siden. Og jeg kan kun sige, at jeg slet ikke kender noget til den samtale, siger hun og fortsætter:

– Til gengæld spurgte en veninde mig, om jeg har to Facebookprofiler. Det har jeg ikke, men der findes altså to profiler i mit navn, så nogen har oprettet en falsk profil i mit navn.

Derudover undrer Stephanie sig også over indholdet i chatten:

– Hvorfor skulle jeg skrive, at Janni fra TV2 ville bruge det? Jeg kendte slet ikke Janni, og jeg havde ingen kontakt med Janni. Jeg blev interviewet af en anden journalist.

  Da vi taler med Stephanie Carlsen er hun netop kommet ud fra politistationen, hvor hun har anmeldt den falske profil og en hændelse, der fandt sted i morges.

– Jeg føler mig enormt uretfærdigt behandlet. Her til morgen blev jeg ringet op af en mand, der sagde, at jeg skulle være glad for, at han sad  i fængsel, og at jeg bare skulle vente til, han kom ud. Det har jeg naturligvis meldt til politiet, siger hun og fortsætter:

– Hvis New Hope Denmark ikke havde noget at skjule, hvorfor stiller Silke sig så ikke frem og svarer på de mange spørgsmål?

 

Som vi nævnte i vores artikel i morges, lagde New Hope Denmark en masse opslag på Facebook i går. Dem har vi nu kigget igennem, og en ting skinner helt klart igennem. New Hope Denmark fralægger sig ethvert ansvar, og lægger ansvaret på dem, der har købt hvalp hos dem.

 

For eksempel i eksemplet med hunden Frosky, der var en 10 år gammel, blind hund, som en kvinde gerne ville adoptere. Den skulle ikke have andre problemer, og det var der tre dyrlæger i Portugal, der havde skrevet under på.

I TV2’s program sagde en af disse læger, at han aldrig havde set hunden. New Hope Denmark mener at have bevis på, at denne læge har undersøgt Frosky, og der ligger organisationens fokus i denne sag. At få ret i, at dyrlægen havde undersøgt hunden.

Men de tager ikke ansvar for, at det viste sig, at hunden var meget syg, ikke kunne sidde, og vaklede på benene. Frosky blev aflivet syv dage, efter den kom til Danmark på foranledning af den nye ejers dyrlæge.

 

I denne situation ville det have klædt New Hope Denmark at tage hundeejeren seriøst og endda undskylde, at hunden var i den forfatning. I stedet stilles der spørgsmålstegn ved den danske dyrlæges konklusioner.

 

Læs også

Silke Sommer idømt bøde på 50.000 kroner

15-09-2022 15:55, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I dag faldt dommen over Silke Sommer, der er stifter af New Hope Denmark

Silke Sommer står til bødestraf

02-09-2022 09:11, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I går var stifter af New Hope Denmark i retten i Odense, hvor hun stod anklaget for flere forskellige ting i forbindelse med sin rolle i New Hope Denmark 

Afgørelse i sag mod Silke Sommer om to uger

01-09-2022 12:52, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Retten i Odense har netop afsluttet retssagen mod Sille Sommer og New Hope Denmark. Afgørelsen må vi dog vente på

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen
20 24 29 30
bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Billeder fra Fredericia online

16-02-2024 19:59, af Anne Cecilie Sohl

Så er billederne fra udstillingen i Fredericia kommet på hjemmesiden.

Top 5 myter om sygeforsikring til kæledyr

22-02-2024 09:54, af Anne Cecilie Sohl

Mange danskere synes, at forsikringer er en jungle at finde rundt i, og måske netop derfor florerer der mange myter og fejlslutninger om emnet. Agria Dyreforsikring har interviewet danske hunde- og katteejere om årsagen til, at de har valgt ikke at sygeforsikre deres kæledyr. 

Nye kræfter i spidsen for hundene på Store Hestedag

13-02-2024 16:19, af Anne Cecilie Sohl

Anne Orholt har sagt ja til at overtage ansvaret for hundeområdet på Store Hestedag efter Tina Bjerre, der har valgt at hellige sig sin egen hundevirksomhed. Anne har igennem mange år haft hunde på programmet - ikke kun i fritiden, men også professionelt. 

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hundelufter overværede indbrud

19-02-2024 15:40, af Anne Cecilie Sohl

Da en borger var ude og gå med sin hund lørdag morgen, så han til sin overraskelse at en garagedør stod åben på Digevej i Agger Syd. 

Kvik og de andre - hundene i Matador

04-01-2023 09:36, af Anne Egede

Alle kender Matador - danskernes absolutte yndlingsserie. Ligeledes kender vel alle også kvinden bag serien, Lise Nørgaard, som hele sit liv har været en stor hundeven. Det er derfor heller ikke tilfældigt at Matador også har hunde på rollelisten - endda i fremtrædende roller

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

7 tegn på demens hos hunde

09-09-2021 12:06, af Astrid Holtet

Demens kan komme snigende og er ikke et ualmindeligt problem hos ældre hunde – men hvad skal man holde øje med? Her får du syv almindelige tegn på demens, som er gode at kende, hvis du har en ældre hund