New Hope Denmark: Stephanie Carlsen føler sig misbrugt

14-09-2021 14:45, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Stephanie Carlsen er en af de tidligere frivillige fra New Hope Denmark, der udtalte sig i TV2’s program i går. Hun er chokeret over foreningens fremgangsmåder

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock

 

I morges skrev vi en artikel om programmet om New Hope Denmark. Nu har sagen taget en ny drejning.

I programmet fremlagde den tidligere frivillige Stephanie Carlsen et budget, som viste et overskud på godt 800.000 kroner sidste år i New Hope Denmark, der er en non-profit organisation.

Efterfølgende lagde New Hope Denmark et billede på Facebook, som viste en messengerchat mellem Stephanie Carlsen og en anden.

Her stod følgende:

Stephanie: Apropos det budget. Jeg er helt sikker på, at Janni fra tv2 bruger det mod NHDK. Jeg gad godt være en flue på væggen.

Anden deltager: Det tror jeg også, hun gør. Vildt du har nået at få fusket det, inden du skred. Og få taget screen af det og rettet det igen. Shit var du ikke temmelig nervøs der?

Stephanie: Ja. Samme med tvsyd de var fuldstændig med på at trashe NHDK.

Anden deltager: De æder jo alt råt. Hold nu kæft, hvis det nogensinde bliver opdaget.

 

Denne chat undrede os noget, og derfor forelagde vi den for Stephanie, der allerede var bekendt med den.

– TV2 gjorde mig bekendt med det for en måneds tid siden. Og jeg kan kun sige, at jeg slet ikke kender noget til den samtale, siger hun og fortsætter:

– Til gengæld spurgte en veninde mig, om jeg har to Facebookprofiler. Det har jeg ikke, men der findes altså to profiler i mit navn, så nogen har oprettet en falsk profil i mit navn.

Derudover undrer Stephanie sig også over indholdet i chatten:

– Hvorfor skulle jeg skrive, at Janni fra TV2 ville bruge det? Jeg kendte slet ikke Janni, og jeg havde ingen kontakt med Janni. Jeg blev interviewet af en anden journalist.

  Da vi taler med Stephanie Carlsen er hun netop kommet ud fra politistationen, hvor hun har anmeldt den falske profil og en hændelse, der fandt sted i morges.

– Jeg føler mig enormt uretfærdigt behandlet. Her til morgen blev jeg ringet op af en mand, der sagde, at jeg skulle være glad for, at han sad  i fængsel, og at jeg bare skulle vente til, han kom ud. Det har jeg naturligvis meldt til politiet, siger hun og fortsætter:

– Hvis New Hope Denmark ikke havde noget at skjule, hvorfor stiller Silke sig så ikke frem og svarer på de mange spørgsmål?

 

Som vi nævnte i vores artikel i morges, lagde New Hope Denmark en masse opslag på Facebook i går. Dem har vi nu kigget igennem, og en ting skinner helt klart igennem. New Hope Denmark fralægger sig ethvert ansvar, og lægger ansvaret på dem, der har købt hvalp hos dem.

 

For eksempel i eksemplet med hunden Frosky, der var en 10 år gammel, blind hund, som en kvinde gerne ville adoptere. Den skulle ikke have andre problemer, og det var der tre dyrlæger i Portugal, der havde skrevet under på.

I TV2’s program sagde en af disse læger, at han aldrig havde set hunden. New Hope Denmark mener at have bevis på, at denne læge har undersøgt Frosky, og der ligger organisationens fokus i denne sag. At få ret i, at dyrlægen havde undersøgt hunden.

Men de tager ikke ansvar for, at det viste sig, at hunden var meget syg, ikke kunne sidde, og vaklede på benene. Frosky blev aflivet syv dage, efter den kom til Danmark på foranledning af den nye ejers dyrlæge.

 

I denne situation ville det have klædt New Hope Denmark at tage hundeejeren seriøst og endda undskylde, at hunden var i den forfatning. I stedet stilles der spørgsmålstegn ved den danske dyrlæges konklusioner.

 

Læs også

Silke Sommer idømt bøde på 50.000 kroner

15-09-2022 15:55, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I dag faldt dommen over Silke Sommer, der er stifter af New Hope Denmark

Silke Sommer står til bødestraf

02-09-2022 09:11, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I går var stifter af New Hope Denmark i retten i Odense, hvor hun stod anklaget for flere forskellige ting i forbindelse med sin rolle i New Hope Denmark 

Afgørelse i sag mod Silke Sommer om to uger

01-09-2022 12:52, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Retten i Odense har netop afsluttet retssagen mod Sille Sommer og New Hope Denmark. Afgørelsen må vi dog vente på

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Louise Trabjerg

Webredaktør og nyhedsvagt

Louise Trabjerg

ltr@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Undgå uheld med løse hunde på stranden

28-09-2023 08:52, af Thomas Bach Jensen

Pr. 1. oktober er det igen tilladt at lade hunden gå løs på de danske strande – men kun hvis den ikke risikerer at forvolde andre skade. 

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

3 gode råd hvis hunden har dårlig mave

20-02-2022 10:00, af Astrid Holtet

De fleste hunde oplever at have dårlig mave flere gange i løbet af deres liv, men hvad kan man gøre når problemet opstår?

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Overblik: Regler for hunde på fly

16-03-2018 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ønsker man at få sin hund med på en rejse, er der stor forskel på reglerne hos de enkelte flyselskaber. Derfor er det vigtigt, at man sætter sig ind i selskabets regler, inden man drager mod lufthavnen. Vi bringer her et overblik

Hvorfor humper min hund alt og alle?

22-12-2016 13:46, af Kasper Larsson
Når din hund humper en fremmedes ben, er det ofte anledning til en meget akavet stemning. Det er en adfærd, mange hundeejere gerne vil være foruden

Sådan hjælper du din hund mod forstoppelse

28-09-2021 09:22, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Tails.com har fået en række specialister til at dele deres gode råd om forstoppelse hos hunde