K9 Biathlon for alle får ny stor sponsor

08-04-2024 08:46, af Anne Cecilie Sohl

K9 Biathlon for alle udvider deres sponsorteam med endnu en guldsponsor, da de har indgået en samarbejdsaftale med det internationale medicinalfirma Boehringer Ingelheim. Et samarbejde, der vil gavne både de firbenede og deres ejere.

Copyright Ridehesten.com
K9 Biathlon for alle har netop indgået en ny stor sponsoraftale med Boehringer Ingelheim. Pressefoto

Boehringer Ingelheim er firmaet bag blandt andet brandet Canikur Pro, som de fleste hundeejere formentlig har stiftet bekendtskab med. Fra foråret 2024 står firmaet nu også bag et af Danmarks mest populære hundeløb, K9 Biathlon for alle, når de bliver en af løbets guldsponsorer. Dermed bliver de én af godt ti sponsorer af K9 Biathlon for alle.

– Det har utrolig stor betydning for os og K9 Biathlon for alle, at et internationalt firma med gode værdier og produkter som Boehringer Ingelheim tilslutter sig vores team af guldsponsorer. Det gør mig så stolt og er i høj grad et skulderklap, fordi vi hele tiden forsøger at gøre vores events endnu bedre til glæde og gavn for alle involverede, siger K9 Biathlon for alles stifter, Lotte Höhrmann.

Sponsoraftalen betyder, at løbene på sigt kan optimeres og nye muligheder opstår for de godt 3000 deltagere årligt og for hele holdet omkring K9 Biathlon for alle.

– Vi har igennem en del år støttet og fulgt Lotte og hendes team med at få etableret K9Biathlon med løb og samvær, hvor der er plads til alle. Lottes energi og begejstring smitter os og jeg er sikker på, at det også smitter alle deltagerne positivt, siger Michael Diamant, der er Senior Brand/Technical Manager hos Boehringer Ingelheim og fortsætter: 

– Boehringer Ingelheim arbejder for at bidrage til at både dyr og mennesker lever sundere og bedre liv. Så et tættere samarbejde med K9 Biathlon for alle er et naturligt skridt for os. Det sikrer, at vi kommer endnu bredere ud med budskab og hjælp til de hundeejere og deres hunde, som indimellem oplever udfordringer med maven.

Samme værdier

De fleste hundeejere vil formentlig kende Boehringer Ingelheim for deres Canikur Pro, der for mange hundesportsudøvere er en del af deres nødpakker til events, løb og lignende aktiviteter. Produktet hjælper med at opretholde og fremme en sund tarmflora – især i situationer med øget risiko for eller i forbindelse med fordøjelsesforstyrrelser.

Boehringer og Ingelheim har over 52.000 ansatte på verdensplan og arbejder målrettet på at sikre mere sundhed og forbedre mennesker og dyrs liv. Et værdisæt, der er i tråd med K9 Biathlon for alle, forklarer Lotte Höhrmann:

– Vi har brug for virksomheder som dem, fordi de gør det muligt for os at arrangere vores K9B løb, der er dyre at afholde og planlægge. Men vi er kritiske med, hvem vi får ombord, fordi vi skal kunne spejle os i deres værdier, og det kan vi med Boehringer Ingelheim, der producerer gode produkter, som vi også bruger på vores egne dyr.

Med Boehringer Ingelheim ombord vil de knap 3000 deltagere til de kommende K9 Biathlon for alle kunne se frem til at se mere til firmaets samarbejdspartnere og forhandlere ved løbene. Der er med andre ord lagt op til, at K9 Biathlon for alle kan optimere deltagernes løbsoplevelse i den kommende sæson – til gavn for både deltagere med to og fire ben.

Med Boehringer Ingelheim på holdet er K9 Biathlon for alle nu oppe på imponerede fem guldsponsorer, heriblandt Non Stop Dogwear og Henne Petfood. Dertil kommer bilmærket Dacia, der er platinsponsor af løbene.

Copyright Ridehesten.com
K9 Biathlon for alle byder på udfordringer for både to- og firbenede. Pressefoto

Læs også

Blogindlæg: Forhindringsløb med hund - er det noget for os?

09-05-2024 08:26, af Anne Cecilie Sohl

Løb med forhindringer (K9 Biathlon) bliver mere og mere populære i disse år. Det er en sjov sport og kan være en skøn fælles oplevelse at få med sin hund. Men hvis det skal være en succes, er der en række ting, man bør tænke over, inden I tager afsted.

Rekordmange tilmeldte til hundeløb i Thyregod

18-04-2024 08:00, af Anne Cecilie Sohl

Små to måneder før Lilleskov Slot ved Thyregod ved Give igen lægger have til K9 Biathlon for alle DM og Dacia Cup er der slået deltagerrekord.

Motionsløb for hund og ejer i Tisvilde Hegn

31-01-2024 08:45, af Anne Cecilie Sohl

Foreningen DIRTY PAWS, som er en Løbeklub for hund og ejer, inviterer til løb med hund den 24. februar i Tisvilde Hegn. Tag med og få en hyggelig og sjov tur med din hund.

HUNDEN er sluppet løs

19-04-2023 08:35, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Så er HUNDEN igen på gaden, og den skulle ramme alle postkasser hos DKK's medlemmer i dag og i morgen. Her er lidt om, hvad du kan læse om

K9 Biathlon er i den grad for alle

03-09-2020 08:44, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Lørdag er der K9 Biathlon for alle på Vilhelmsborg, og det viser sig, at sporten er for alle mennesker og hunde

Et fantastisk Show Of Winners

18-02-2019 14:49, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Lørdag var der atter engang Show Of Winners for de bedste, de smukkeste og de fineste hunde. Vi har fået et par øjenvidnefortællinger fra den flotte dag

Udstilling Fredericia: 13.500 poter på ét sted

06-02-2019 08:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

De er her alle sammen: Labrador, schæfer og collie. Og de mere sjældne racer som hollandsk kooikerhondje og porcelaine. Kom og mød 3384 hunde fordelt på 253 forskellige racer, når Dansk Kennel Klub afholder årets første udstilling i MesseC i Fredericia lørdag og søndag 9. og 10. februar. Her er der også mulighed for at få en professionel dommers øjne på din egen hund, få en snak om opdræt og børnene kan lege og bage hundekiks i det store børneområde

Se billederne: En dejlig weekend

07-06-2021 12:15, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Foto|

Lørdag bad vi jer sende os nogle gode sommerbilleder af jeres hunde. Det var I gode til. Her får I et udvalgt galleri

Kampen om København

20-09-2017 16:05, af Dansk Kennel Klub

Danskerne er vilde med sport. Og danskerne er vilde med hunde. Så når Dansk Kennel Klub kombinerer de to og i weekenden inviterer til ”Kamp om København” set fra hundeperspektiv, vil Ballerup Idrætsby blive fuld af hundeglam, højt humør og logrende haler. Der lægges ud med første bjæf kl. 10

Præsidenten for FCI Rafael de Santiagos svar til offentligheden ovenpå sagen fra Rusland

03-08-2017 16:29, af Anne Ekenberg

Den 1. maj i år lød der et ramaskrig, som gik det meste af hundeverdenen rundt, efter at billeder af en stærkt underernæret mynde af racen sloughi, som vandt Best of Breed-titlen ved en hundeudstilling i Rusland var blevet lagt på nettet. Med på nogle af billederne sås præsidenten for FCI Rafael de Santiago. Han skrev et svar d. 6. maj, som kan læses oversættelse her. Hunden.dk beklager, at vi ikke har været opmærksomme på dette tidligere.

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hundemekka på Dyrskuepladsen

08-05-2024 11:51, af Anne Cecilie Sohl

Hvis du ikke allerede har lagt planer for Kristi Himmelfartsdagene, så læg vejen forbi Roskilde Dyrskueplads. Fredag til søndag vil pladsen nemlig bugne af søde, dygtige hunde og deres ejere i anledning af Dansk Kennel Klub’s tredobbelte hundeudstilling. I løbet af de tre dage vil over 8.500 hunde blive bedømt og Dyrskuepladsen vil derfor være et sandt mekka for alle hundeelskere med rig mulighed for at få en stor overdosis af pelset kærlighed.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Symptom - træthed

20-01-2022 15:28, af Astrid Gerd Holtet

Træthed eller nedstemthed er et almindeligt symptom på mange forskellige sygdomme hos hunde, men det kan være svært for ejeren at opdage

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Endelig er de her! Billeder fra udstillingen i Roskilde

21-05-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

Du kan nu finde alle billeder fra udstillingen i Roskilde online.

Må min hund spise mælkebøtter?

28-07-2017 12:54, af Anne Ekenberg

Mælkebøtter er faktisk ret sunde for os mennesker. Vi kan bruge alle dele i madlavning, og minsandten om de ikke også er sunde for vores hunde.