Hundeskue på Bakken Kristi Himmelfartsdag

16-05-2012 09:51, af Tine Luther
Kr. Himmelfartsdag, torsdag den 17. maj, afholder Dansk Kennel Klubs kreds 1 sit traditionsrige Bakkeskue.
Copyright Ridehesten.com

Siden 1988 har kreds 1 hvert år holdt skue på Dyrehavsbakken i Klampenborg, Kristi Himmelfartsdag. I år deltager ca. 180 hunde fordelt på mange forskellige racer. Dommerne giver både mundtlig og skriftlig beskrivelse af de udstillede hunde, så både ejer og publikum får et godt indtryk af, hvad det er, en udstillingsdommer lægger vægt på ved bedømmelsen. Bedømmelserne begynder ca. kl. 09.30. Skuet kulminerer i "Store ring", hvor bl.a. Årets Bakkevinder og Årets Bakkechampion kåres. Inden da er der forskellige aktiviteter og underholdning for gæster og hundeejere - bl.a. Dog Dancing, hvor der kæmpes om bakkemesterskabstitlen og det er også muligt at få undervisning i "for sjov lege med din hund". Der er S-tog næsten til døren, parkeringsforholdene er ideelle, og alle muligheder står åbne for en herlig dag for hele familien i selskab med hundevenner. Alle hunde kan medbringes Ikke tilmeldte hunde kan komme med som tilskuere. Til gengæld er det en absolut betingelse, at alle hunde er i snor hele tiden. Ellers stopper Skovstyrelsen for fortsat tilladelse til at holde skue dette dejlige sted. Bakkens Dog Dancers Cup Også i år er der inviteret til Bakkens Dog Dancers Cup, hvor de allerbedste Dog Dancers på den store scene kæmper om Bakkemesterskabstitlen.

Læs også

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

15 hunde med mider og sår fjernet

12-06-2024 10:02, af Anne Cecilie Sohl

15 hunde er indleveret til Dyrenes Beskyttelse i Århus. Hundene er fjernet af Midt- og Vestjyllands Politi, da deres ejer for anden gang er frakendt retten til at holde dyr. Hundene er nu klar til at finde nye hjem.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Efter regn kommer solskin

15-06-2024 18:29, af Anne Cecilie Sohl

Det beviste vejrguderne i Vejen lørdag. Efter en drivvåd formiddag og start på eftermiddagen, begyndte solen at titte frem i horisonten. 

Hattrick til Simone

15-06-2024 18:04, af Anne Cecilie Sohl

Simone Riisgaard Kristiansen er ikke til at stoppe. Lørdag vandt hun for tredje gang i 2024 dagens juniorhandlingkonkurrence ved DKK's udstilling i Vejen - og så endda på sin fødselsdag. 

God start i Vejen

14-06-2024 20:50, af Anne Cecilie Sohl

Fredag åbnede DKK ballet til dette års udstilling i Vejen. Dagen bød på både godt vejr, glade hunde og førere. 

Flot afslutning i Vejen

16-06-2024 21:00, af Anne Cecilie Sohl

Søndag i Vejen bød trods nogle mørke skyer og få regnbyger, på meget mere solskin og varme, til de mange engagerede hunde og førere. 

Dyrlæge: Undgå at motionere din hund i varmen

18-06-2024 13:16, af Anne Cecilie Sohl

Om ikke så længe kommer de meget høje sommertemperaturer, som mange danskere sukker efter for tiden, og mange af os ser frem til at tilbringe mere tid udendørs med vores firbenede venner. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.