Flere hundeejere er bange for at lufte deres hunde i området omkring Rødkælkevej i Glostrup. På vejen bor nemlig en stor agressiv hund, som ifølge Anni Pedersen kan komme farende og angribe tilfældige hunde, som bliver luftet i området. - Jeg er simpelthen ikke helt tryg ved det længere, for det er jo aldrig til at vide, om den dukker op om næste hjørne, forklarer hun til Folkebladet og oplyser, at der er tale om en meget aggresiv hund. Anni er efterhånden så bange, at hun dårligt tør lufte sin hund på vejen. For to år siden oplevede Anni, at hendes hund blev angrebet af den omtalte hund. Hendes hund blev bidt i halsen, før hundens ejer fik den vristet løs. Ifølge Anni har ejeren svært ved at styre hunden, og hun frygter, at blot er et spørgsmål om tid, før det går galt igen. Efterhånden har den pågældende hund skabt så megen frygt i området, at Anni og andre hundeluftere er bange for at gå en tur med deres hund. Ifølge politiet er der ikke noget at stille op. Dansk Kennel Klub siger på dkk.dk: Det er efter DKK's opfattelse ikke korrekt, når politiet udtaler, at de ikke kan gøre noget, før hunden har bidt. Her skal politiet anvende lovens §6, stk. 2, som bl.a. siger: "... hvis hundens eller besidderens adfærd er af en sådan karakter, at den er egnet til at skabe frygt i sine omgivelser, eller hvis der i øvrigt er grundlag for at antage, at den pågældende hund kan være farlig for sine omgivelser, kan politidirektøren ....(flere valgmuligheder bl.a. krav om mundkurv, indhegning af have etc." Et af formålene med denne formulering var netop at undgå, at hele nabolag skulle være utrygge ved en hund, som ejeren ikke har tilstrækkelig kontrol over. DKK vil gøre politiet opmærksomme på paragraffen." Kilde: Folkebladet for Glostrup, Brøndby, Vallensbæk.
Gitte Morell har skruet ned for opdræt og udstilling, men op for design og detaljesans. Med tøjmærket, CBK, producerer hun suits, der kombinerer bling og bevægelse, og som i dag bæres af udstillere i hele verdenen.
Du kan nu finde alle billeder fra udstillingen i Vejen online.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?
Fra den 1. juli kan både lokale hundeejere og gæster på Rold Gl. Kro forkæle deres hunde med vask, klip og spa i trygge og rolige omgivelser, og de første bookinger er allerede i hus.
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
At få sin hund hjem efter den har været i narkose og gennem en operation, kan være en overvældende oplevelse og give anledning til bekymring – vi ser på hvad du skal være opmærksom på det første døgn efter operationen
Hvad kan du gøre hvis din hund får et sår – og hvornår bør du ringe til dyrlægen?