Om Geocaching Ved geocaching finder man ved hjælp af en GPS caches med "skatte", som er placeret over hele verden. På Geocaching.com eller Geocaching.dk finder man caches at gå efter – og så indtaster man koordinaterne i sin GPS. På nettet finder man en beskrivelse af det sted, man skal finde, samt et hint til, hvor man skal søge efter caches. Det, man leder efter, er typisk en lille beholder på 0.5 til 2 l. I den finder man skatten og agerer efter princippet ”Tag noget – efterlad noget” (man må naturligvis ikke efterlade noget fordærveligt eller på nogen måde farligt). En af de mere spektakulære muligheder for at efterlade noget er at placere en geocoin. Hunde–coins Dværgschnauzer–manden Poul-Erik Borre fortæller om sine geocoins: Vi har fået fremstillet geocoins hos geocoinshop.de. Der er også andre muligheder - fx. i USA, men så er der problemet med told og moms. Den løsning, vi valgte med at få præget Titan i 3D som ved rigtige mønter, er den dyre løsning, hvor man skal lave x-antal mønter. Vi valgte at få lavet mønter i stor størrelse - 2 tommer (5 cm) og 3 mm dyb. Det vil være væsentligt billigere at få lavet i 1,5", men jo mindre - des færre detaljer kan der komme med. En anden og billigere løsning kan være at få lavet en enkelt coin med et billede på den ene side. De kan laves hos fx. my personal geocoin: http://www.mypersonalgeocoin.de/?refID=gsdk11 Det er muligt at følge sine coins via nettet, hvor andre skriver, når de har fundet dem. En af vores coins har blandt andet været til et mega-event i Portugal, blev derefter taget med til USA af en ansat fra Groundspeak (det er dem, der styrer hele gamet og hjemmesiden vedr. geocaching). Herefter har den blandt andet besøgt den nuværende ældste aktive geocache fra maj 2000. Se mere om geocaching via linket under billedet til højre.
Gitte Morell har skruet ned for opdræt og udstilling, men op for design og detaljesans. Med tøjmærket, CBK, producerer hun suits, der kombinerer bling og bevægelse, og som i dag bæres af udstillere i hele verdenen.
Du kan nu finde alle billeder fra udstillingen i Vejen online.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?
Fra den 1. juli kan både lokale hundeejere og gæster på Rold Gl. Kro forkæle deres hunde med vask, klip og spa i trygge og rolige omgivelser, og de første bookinger er allerede i hus.
Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni. Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
At få sin hund hjem efter den har været i narkose og gennem en operation, kan være en overvældende oplevelse og give anledning til bekymring – vi ser på hvad du skal være opmærksom på det første døgn efter operationen
Hvad kan du gøre hvis din hund får et sår – og hvornår bør du ringe til dyrlægen?