Er du tilmeldt servicen ”Sikkerhedsnettet for din hund og kat”, er dit dyr i de bedste hænder, hvis uheldet er ude. Du kan komme akut på hospitalet, blive kørt ned eller dø – og hvem vil så tage hånd om din hund eller kat? Dyrefondet har i mere end 30 år skabt sikkerhed for dyrene og tryghed for ejerne via de sikkerhedsaftaler, som tidligere hed Sikkerhedstjenesten. Hvad er en sikkerhedsaftale? Som støttemedlem af Dyrefondet, kan du få din hund eller kat med i Dyrefondets sikkerhedsnet. Ved at indgå en aftale sikrer du, at der bliver taget hånd om dyret eller dyrene, hvis du bliver alvorlig syg, ramt af ulykke eller dør. Du er selv med til at bestemme, hvad der skal ske med hunden eller katten i forskellige situationer, eller du kan lade Dyrefondet vurdere, hvad der er bedst. Se mere via linket under billedet til højre.
Borgerforslag om forbud mod salg, distribution og køb af nikotinposer/snus møder stor opbakning fra hundeejere, dyrevelfærdsorganisationer og politiske ordførere i kampen for dyrenes sikkerhed.
Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende
En families værste mareridt og en hunds utrolige instinkter førte til en lykkelig genforening efter en nervepirrende jagt gennem Aalborgs gader.
Hugo, en welsh springer spaniel med en helt anderledes start på livet i Israel, er gået fra atypiske vilkår til at triumfere som dansk racevinder og elsket familiemedlem
I en alder af 87 år er Kathe Winther, grundlæggeren af KW Hunde- og Katteartikler, gået bort. Hun efterlader sig et markant aftryk på hundeverdenen og et enestående eftermæle som en modig, innovativ og inspirerende kvinde, der brød barrierer i en mandsdomineret branche.
Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet
Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse
Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.
Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde