DogCoach – Nu med genbrug

23-03-2023 12:54, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Danske DogCoach gør nu en ekstra indsats for at fremme genbrug af deres tøjmærke. Det sker for at tage et grønt ansvar som tøjproducent 

Copyright Ridehesten.com
Maja Overgaard (tv) og Linn Radsted (th)

 

Når man dagligt går tur ved Vesterhavet, bliver man endnu mere bevidst om den negative påvirkning mennesket har på miljøet.

Stifter og indehaver af DogCoach, Linn Radsted, går som hundeejer dagligt den tur efter hun har skiftet København ud med livet i Thy.

Mens hun længe i sin tid i København har puslet med tanker om, hvordan man som tøjproducent undgår at bidrage til hele ”brug-og-smid-væk-kulturen,” så fandt hun svaret i Thy

Og svaret har fået navnet DogCoach Wanted, som er en genbrugsportal for DogCoach tøj. Her kan hundeejere nemt købe og sælge brugt DogCoach tøj, ligesom forhandlere, der har et lille restlager, også kan sætte dette gratis til salg på portalen.

– DogCoach Wanted er egentlig skabt under samtale med Maja Overgaard fra Digitalskaberkraft, der sidder i samme kontorfælleskab som mig i Thy. Hun er tech ekspert, og da jeg nævnte ideen for hende, svarede hun, at det ville ikke være svært at bygge i no-code, fortæller Linn Radsted.

Efter et par måneders udvikling og test står portalen nu klar til at tage imod de brugte varer.

– Det er virkelig sejt, at man kan komme så hurtigt fra ide til produkt. Og det er faktisk et vanvittig godt eksempel på, hvad det kan gøre at være omgivet af andre kreative hjerner, der arbejder indenfor forskellige brancher, lyder det fra Linn Radsted.

Der er også allerede taget rigtig godt imod den nye portal, som allerede havde den første aktive annonce 10 minutter efter sitet gik i luften.

Det har også altid været en del af DNA’et hos DogCoach at lytte til kunderne, og selvom DogCoach Wanted er skabt uden kundernes input, håber Linn Radsted at portalen bliver et svar på mange af de spørgsmål, hun har fået fra kunder.

– Herinde kan man jo købe varer, som ellers er udgået, og man kan efterlyse produkter. Derfor kan man søge efter en model, som man har været glad for, men som måske ikke sælges mere. På den måde forlænger vi også levetiden på vores produkter, og det er den retning, vi rigtig gerne vil gå, siger Linn Radsted. 

Med den nye mulighed for at finde en masse brugt tøj fra DogCoach ét sted, frygter Linn Radsted ikke, at kunderne pludselig dropper at købe nyt tøj hos hende.

–  Nej det gør jeg ikke, men det her skal også ses som et en ekstra mulighed for at købe noget tøj, som man måske ikke kan finde andre steder, eller at give flere muligheden for at kunne prøve DogCoach tøjet af – endda til en god pris, siger hun og tilføjer:

– Og så er DogCoach Wanted ikke skabt med et kommercielt sigte om indtjening. Det er faktisk en ren underskudsforretning, som har afsæt i et helhjertet ønske om, som producent at tage sit ansvar om at tænke grønnere mere alvorligt. Selvom vi stadig er en lille virksomhed, vil vi meget gerne gå i front og vise at man skal gøre meget end bare at snakke om miljøtiltag - og dette er et lille skridt i den retning.

Du finder DogCoach Wanted her. 

Læs også

Få et forspring i hundebranchen: Lær AI på ny Workshop

01-05-2024 10:15, af Anne Cecilie Sohl

Hvad skal der til for at lykkes som succesfuld virksomhed i hundebranchen anno 2024? Og hvordan griber man som virksomhedsejer bedst et presset marked an?

Forårsfavoritterne fra DogCoach er LIVE

15-03-2024 09:23, af Anne Cecilie Sohl

Endelig er det forår, og tid til hundetræning og lyse aften gåture. 

Agria og DogCoach Family i nyt spændende samarbejde

15-12-2023 13:58, af Anne Cecilie Sohl

”Lad os gøre livet for hundeejere sjovere sammen” – det er udgangspunktet for det nye samarbejde mellem forsikringsselskabet Agria og det nye medlemsunivers DogCoach Family.

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

De 10 største sommerfarer for din hund

05-06-2024 11:40, af Anne Cecilie Sohl

For vores hunde betyder sommer ofte mange nye indtryk og mere udetid med dem på to ben. Men sommeren bringer også udfordringer med sig for vores firbenede venner, og mange hunde kommer til skade på grund af sommerlandets farer. Agria Dyreforsikring har samlet 10 af de hyppigste sommer-skader blandt hunde og giver gode råd til hundeejeren, hvis uheldet er ude.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hvor er det skønt at være heldig…

07-06-2024 11:32, af Anne Cecilie Sohl

På Hundens Dag 2024 var Broholmerselskabets Aktivitetskreds 3 (Jylland) på Lemvig Marked og Dyrskue, hvor vi samlede 13 Broholmere, som havde taget deres mennesker med, og vi var endda rigtig heldige med vejret – en dag med skønt solskin.

Kom med James til terminsprøver og konfirmation

06-06-2024 10:46, af Anne Cecilie Sohl

Foråret er gået med mange nye og spændende ting - her i blandt terminsprøver og konfirmation. Når situationerne er nye for både James og jeg, er alt hvad vi laver, med forbehold for at han kan have brug for en pause, mere tid, eller at han måske ikke er klar til den givne opgave endnu. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Traditionsrig lure coursing med Myndeklubben

07-06-2024 11:17, af Anne Cecilie Sohl

Traditionen tro gav Myndeklubben alle hunde mulighed for at prøve lure coursing på Hundens dag.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet