DogCoach – Nu med genbrug

23-03-2023 12:54, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Danske DogCoach gør nu en ekstra indsats for at fremme genbrug af deres tøjmærke. Det sker for at tage et grønt ansvar som tøjproducent 

Copyright Ridehesten.com
Maja Overgaard (tv) og Linn Radsted (th)

 

Når man dagligt går tur ved Vesterhavet, bliver man endnu mere bevidst om den negative påvirkning mennesket har på miljøet.

Stifter og indehaver af DogCoach, Linn Radsted, går som hundeejer dagligt den tur efter hun har skiftet København ud med livet i Thy.

Mens hun længe i sin tid i København har puslet med tanker om, hvordan man som tøjproducent undgår at bidrage til hele ”brug-og-smid-væk-kulturen,” så fandt hun svaret i Thy

Og svaret har fået navnet DogCoach Wanted, som er en genbrugsportal for DogCoach tøj. Her kan hundeejere nemt købe og sælge brugt DogCoach tøj, ligesom forhandlere, der har et lille restlager, også kan sætte dette gratis til salg på portalen.

– DogCoach Wanted er egentlig skabt under samtale med Maja Overgaard fra Digitalskaberkraft, der sidder i samme kontorfælleskab som mig i Thy. Hun er tech ekspert, og da jeg nævnte ideen for hende, svarede hun, at det ville ikke være svært at bygge i no-code, fortæller Linn Radsted.

Efter et par måneders udvikling og test står portalen nu klar til at tage imod de brugte varer.

– Det er virkelig sejt, at man kan komme så hurtigt fra ide til produkt. Og det er faktisk et vanvittig godt eksempel på, hvad det kan gøre at være omgivet af andre kreative hjerner, der arbejder indenfor forskellige brancher, lyder det fra Linn Radsted.

Der er også allerede taget rigtig godt imod den nye portal, som allerede havde den første aktive annonce 10 minutter efter sitet gik i luften.

Det har også altid været en del af DNA’et hos DogCoach at lytte til kunderne, og selvom DogCoach Wanted er skabt uden kundernes input, håber Linn Radsted at portalen bliver et svar på mange af de spørgsmål, hun har fået fra kunder.

– Herinde kan man jo købe varer, som ellers er udgået, og man kan efterlyse produkter. Derfor kan man søge efter en model, som man har været glad for, men som måske ikke sælges mere. På den måde forlænger vi også levetiden på vores produkter, og det er den retning, vi rigtig gerne vil gå, siger Linn Radsted. 

Med den nye mulighed for at finde en masse brugt tøj fra DogCoach ét sted, frygter Linn Radsted ikke, at kunderne pludselig dropper at købe nyt tøj hos hende.

–  Nej det gør jeg ikke, men det her skal også ses som et en ekstra mulighed for at købe noget tøj, som man måske ikke kan finde andre steder, eller at give flere muligheden for at kunne prøve DogCoach tøjet af – endda til en god pris, siger hun og tilføjer:

– Og så er DogCoach Wanted ikke skabt med et kommercielt sigte om indtjening. Det er faktisk en ren underskudsforretning, som har afsæt i et helhjertet ønske om, som producent at tage sit ansvar om at tænke grønnere mere alvorligt. Selvom vi stadig er en lille virksomhed, vil vi meget gerne gå i front og vise at man skal gøre meget end bare at snakke om miljøtiltag - og dette er et lille skridt i den retning.

Du finder DogCoach Wanted her. 

Læs også

Agria og DogCoach Family i nyt spændende samarbejde

15-12-2023 13:58, af Anne Cecilie Sohl

”Lad os gøre livet for hundeejere sjovere sammen” – det er udgangspunktet for det nye samarbejde mellem forsikringsselskabet Agria og det nye medlemsunivers DogCoach Family.

Nyt online hundefællesskab

18-10-2023 12:32, af Anne Cecilie Sohl

– Helt tilbage siden DogDays i 2019 har vi drømt om at kunne klæde hundeejere endnu bedre på til livet med hund - og endelig er vi klar! Nu lancerer DogCoach et nyt, online univers, nemlig DogCoach Family, som både giver inspiration, samt adgang til at lære af udvalgte eksperter indenfor alle områder af livet med hund, fortæller Founder af DogCoach, Linn Radsted.

DogCoach - nu at finde hos udvalgte Maxi Zoo butikker

17-05-2023 07:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Helt siden den spæde start i 2016 har Dogcoach været kendt for at skabe hundeluftertøj, der ikke bare ser godt ud, men som også er enormt praktisk og funktionelt. Dogcoach er sat i verden for at gøre livet nemmere for hundeejere

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen
20 24 29 30
bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Billeder fra Fredericia online

16-02-2024 19:59, af Anne Cecilie Sohl

Så er billederne fra udstillingen i Fredericia kommet på hjemmesiden.

Top 5 myter om sygeforsikring til kæledyr

22-02-2024 09:54, af Anne Cecilie Sohl

Mange danskere synes, at forsikringer er en jungle at finde rundt i, og måske netop derfor florerer der mange myter og fejlslutninger om emnet. Agria Dyreforsikring har interviewet danske hunde- og katteejere om årsagen til, at de har valgt ikke at sygeforsikre deres kæledyr. 

Nye kræfter i spidsen for hundene på Store Hestedag

13-02-2024 16:19, af Anne Cecilie Sohl

Anne Orholt har sagt ja til at overtage ansvaret for hundeområdet på Store Hestedag efter Tina Bjerre, der har valgt at hellige sig sin egen hundevirksomhed. Anne har igennem mange år haft hunde på programmet - ikke kun i fritiden, men også professionelt. 

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hundelufter overværede indbrud

19-02-2024 15:40, af Anne Cecilie Sohl

Da en borger var ude og gå med sin hund lørdag morgen, så han til sin overraskelse at en garagedør stod åben på Digevej i Agger Syd. 

Kvik og de andre - hundene i Matador

04-01-2023 09:36, af Anne Egede

Alle kender Matador - danskernes absolutte yndlingsserie. Ligeledes kender vel alle også kvinden bag serien, Lise Nørgaard, som hele sit liv har været en stor hundeven. Det er derfor heller ikke tilfældigt at Matador også har hunde på rollelisten - endda i fremtrædende roller

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

7 tegn på demens hos hunde

09-09-2021 12:06, af Astrid Holtet

Demens kan komme snigende og er ikke et ualmindeligt problem hos ældre hunde – men hvad skal man holde øje med? Her får du syv almindelige tegn på demens, som er gode at kende, hvis du har en ældre hund