Vuffeli slog rekord i Løvens Hule

20-01-2022 12:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Vi har i flere dage forsøgt at få et interview med drengene fra Vuffeli, efter de havde stor succes i sidste uges afsnit af Løvens Hule. Den store succes har dog også givet travlhed, og så må hunden.dk naturligvis vente

Copyright Ridehesten.com
Pressefoto

 

Den største investering af en enkelt løve i Løvens Hules historie. Det blev resultatet, da Mads Smith og Christian Yding besøgte Løvens Hule med deres virksomhed Vuffeli.

– Vi ankom og mødtes med vores statister, der skulle med ind på scenen med deres hunde. Så fik vi lagt lidt sminke, fik mikrofoner på, og før vi vidste af det blev der sagt "3" "2" "1" og så skulle vi gå ned at den famøse trappe, og så svar showet i gang. Vi var ca. derinde i 1½ time, hvor spørgsmålene fløj om ørene på os, hvor seerne selvfølgelig kun ser de ca. 15 minutter som det klippes ned til, fortæller Christian Yding.

Besøget startede ellers på ingen måde godt for de to iværksættere i hulen. De glubske løver var noget fortørnede over, at Mads og Christian søgte 2,75 millioner kroner for fem procent af virksomheden, hvilket svarer til en værdiansættelse på 55 millioner kroner.

Jesper Buch, der ofte spiller rollen som dominerende hanløve i hulen, mente der var lang vej til værdiansættelsen, som var helt til hundene.

– Mads og jeg havde øvet vores pitch rigtig godt igennem inden vi skulle ind foran Løverne. Vi havde desuden terpet alle vores tal en ekstra gang. De kan finde på at spørge om alt fra øst til vest, men vi følte at vi havde godt styr på vores butik - men alligevel fik vi røg for ikke at have plancher med, fortæller Christian Yding og indrømmer, at han og Mads var nervøse, da de skulle kastes for løverne:

– Ja, vi var begge virkelig nervøse, det var Mads' og mit hjertebarn der pludselig skulle til skue for en stor del af Danmarks befolkning - meget nervepirrende.

Udover den høje værdiansættelse, var løverne ellers meget imponerede over virksomheden, der leverer specialdesignet foder til hunde. Mads Smith og Christian Yding fortalte, at deres foder tager hensyn til alt fra allergier til overvægt og ledproblemer, og at de pt. har 13 forskellige blandinger.

Copyright Ridehesten.com
Pressefoto

Jacob Risgaard, der blandt andet er medstifter af Coolshop, erkendte, at han sad med en lille klump i halsen, da han lige har fået en hundehvalp i coronatiden.

Han valgte at give Vuffeli et tilbud på 2,75 millioner kroner for 10 procent af virksomheden.

Det samme gjorde Jan Lehrmann, og efter en hurtig votering valgte Mads Smith og Christian Yding at forhandle med Jan Lehrmann, da han har de kompetencer, som de var ude efter.

Copyright Ridehesten.com
Pressefoto

Forhandlingerne endte med, at Jan Lehrmann købte sig ind i Vuffeli for tre millioner kroner for 10 procent af virksomheden, den største enkeltinvestering af en løve i Løvens Hule i Danmark.

At præsentere firmaet for hele Danmark i bedste sendetid har givet Vuffeli endnu mere luft under vingerne, og Christian Yding glæder sig over, at Jan Lehrmann valgte at hoppe med ombord:

– Eksponeringen har været meget unik, og vi er kommet ud til en bredere del af den danske befolkning. Vi har været heldige at få Jan Lehrmann med på vognen, hvilket også åbner en række døre. Vi er sikre på, at vi sammen med Jan og vores fantastiske kolleger, nu kan tage Vuffeli til nye højder og give hundeejerne en endnu bedre oplevelse når de bliver medlemmer hos os, siger han, og afslører, at selv to succesfulde iværksættere kan blive overraskede over den respons, der har været efter programmet er blevet vist:

– Vi har været meget overrasket og overvældet over den respons Vuffeli har fået efter vi rullede over skærmen. Vuffeli medlemmer, familie, venner, bekendte har skrevet og lykønsket os, hvilket har været ekstremt overvældende. Det faktum at Vuffeli er blevet indprentet på landkortet, er ikke til at forstå for sådan et par hvalpe fra Herlev og Ballerup.

 

Læs også

På jagt efter det helt rette foder til din hund

19-03-2021 17:22, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ideen om skræddersyet ernæring til hver enkelt hund ændrede livet for de to stiftere af Vuffeli, Mads Smith og Christian Yding. Man skulle tro at der var langt fra at sige sit faste job op i trygge rammer til, at bruge hele sin opsparing på at bestille 30 tons hundefoder, men det var der ikke for de to stiftere

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen
20 24 29 30
bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Retssagen i Randers: Pludselig skiftede stemningen

03-02-2023 19:15, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I dag fortsatte retssagen i Randers, hvor en mand og en kvinde blandt andet er tiltalt for at sælge hunde uden tilladelse. Vi var med i retssalen

Se dig for i hvalpejunglen

06-02-2023 10:14, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I fredags var vi til stede i Retten i Randers, hvor to personer er tiltalt for at have solgt ikke mindre end 85 hvalpe på to år uden at have tilladelse fra Fødevarestyrelsen til at drive erhvervsmæssig handel med hunde. Men hvordan genkender man sælgeren, som alene har profit for øje

Social indlæring ses allerede hos helt unge hvalpe

02-02-2023 11:00, af Astrid Gerd Holtet

Social indlæring er en effektiv måde at lære nye ting på, og en indlæringsmåde, som er vigtig for hunde. Voksne hundes evne til at lære fra andre er velundersøgt, og et forskerhold har nu også vist, at helt unge hvalpe også evner at lære nyt på denne måde 

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Leo er i bedring og ønsker sig en grand danois

31-01-2023 12:18, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Leo Nielsen fra duoen Sussi og Leo blev kort før jul indlagt med tarmslyng, som næsten kostede ham livet. Nu er han hjemme igen, og vi har været i kontakt med ham

Studie: Aggressivitet er ikke alene tillært eller genetisk bestemt

30-01-2023 09:44, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Brasilianske forskere har undersøgt, hvad der ligger til grund for hundes adfærd. Forskerne blev ikke overraskede over resultatet

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Uhyggelig hundesag ved Randers

12-03-2019 09:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

En mand er tiltalt for at ville aflive sin hund med kniv. Han skulle have været for retten i Randers, men sagen er udsat på ubestemt tid på grund af sygdom

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde