Vuffeli slog rekord i Løvens Hule

20-01-2022 12:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Vi har i flere dage forsøgt at få et interview med drengene fra Vuffeli, efter de havde stor succes i sidste uges afsnit af Løvens Hule. Den store succes har dog også givet travlhed, og så må hunden.dk naturligvis vente

Copyright Ridehesten.com
Pressefoto

 

Den største investering af en enkelt løve i Løvens Hules historie. Det blev resultatet, da Mads Smith og Christian Yding besøgte Løvens Hule med deres virksomhed Vuffeli.

– Vi ankom og mødtes med vores statister, der skulle med ind på scenen med deres hunde. Så fik vi lagt lidt sminke, fik mikrofoner på, og før vi vidste af det blev der sagt "3" "2" "1" og så skulle vi gå ned at den famøse trappe, og så svar showet i gang. Vi var ca. derinde i 1½ time, hvor spørgsmålene fløj om ørene på os, hvor seerne selvfølgelig kun ser de ca. 15 minutter som det klippes ned til, fortæller Christian Yding.

Besøget startede ellers på ingen måde godt for de to iværksættere i hulen. De glubske løver var noget fortørnede over, at Mads og Christian søgte 2,75 millioner kroner for fem procent af virksomheden, hvilket svarer til en værdiansættelse på 55 millioner kroner.

Jesper Buch, der ofte spiller rollen som dominerende hanløve i hulen, mente der var lang vej til værdiansættelsen, som var helt til hundene.

– Mads og jeg havde øvet vores pitch rigtig godt igennem inden vi skulle ind foran Løverne. Vi havde desuden terpet alle vores tal en ekstra gang. De kan finde på at spørge om alt fra øst til vest, men vi følte at vi havde godt styr på vores butik - men alligevel fik vi røg for ikke at have plancher med, fortæller Christian Yding og indrømmer, at han og Mads var nervøse, da de skulle kastes for løverne:

– Ja, vi var begge virkelig nervøse, det var Mads' og mit hjertebarn der pludselig skulle til skue for en stor del af Danmarks befolkning - meget nervepirrende.

Udover den høje værdiansættelse, var løverne ellers meget imponerede over virksomheden, der leverer specialdesignet foder til hunde. Mads Smith og Christian Yding fortalte, at deres foder tager hensyn til alt fra allergier til overvægt og ledproblemer, og at de pt. har 13 forskellige blandinger.

Copyright Ridehesten.com
Pressefoto

Jacob Risgaard, der blandt andet er medstifter af Coolshop, erkendte, at han sad med en lille klump i halsen, da han lige har fået en hundehvalp i coronatiden.

Han valgte at give Vuffeli et tilbud på 2,75 millioner kroner for 10 procent af virksomheden.

Det samme gjorde Jan Lehrmann, og efter en hurtig votering valgte Mads Smith og Christian Yding at forhandle med Jan Lehrmann, da han har de kompetencer, som de var ude efter.

Copyright Ridehesten.com
Pressefoto

Forhandlingerne endte med, at Jan Lehrmann købte sig ind i Vuffeli for tre millioner kroner for 10 procent af virksomheden, den største enkeltinvestering af en løve i Løvens Hule i Danmark.

At præsentere firmaet for hele Danmark i bedste sendetid har givet Vuffeli endnu mere luft under vingerne, og Christian Yding glæder sig over, at Jan Lehrmann valgte at hoppe med ombord:

– Eksponeringen har været meget unik, og vi er kommet ud til en bredere del af den danske befolkning. Vi har været heldige at få Jan Lehrmann med på vognen, hvilket også åbner en række døre. Vi er sikre på, at vi sammen med Jan og vores fantastiske kolleger, nu kan tage Vuffeli til nye højder og give hundeejerne en endnu bedre oplevelse når de bliver medlemmer hos os, siger han, og afslører, at selv to succesfulde iværksættere kan blive overraskede over den respons, der har været efter programmet er blevet vist:

– Vi har været meget overrasket og overvældet over den respons Vuffeli har fået efter vi rullede over skærmen. Vuffeli medlemmer, familie, venner, bekendte har skrevet og lykønsket os, hvilket har været ekstremt overvældende. Det faktum at Vuffeli er blevet indprentet på landkortet, er ikke til at forstå for sådan et par hvalpe fra Herlev og Ballerup.

 

Læs også

Agria indgår strategisk samarbejde med Vuffeli

08-03-2023 09:24, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det gode hundeliv er målet med samarbejdet mellem Agria Dyreforsikring og hundemadsvirksomheden Vuffeli. Det er første gang, Agria indgår i et kommercielt samarbejde

På jagt efter det helt rette foder til din hund

19-03-2021 17:22, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ideen om skræddersyet ernæring til hver enkelt hund ændrede livet for de to stiftere af Vuffeli, Mads Smith og Christian Yding. Man skulle tro at der var langt fra at sige sit faste job op i trygge rammer til, at bruge hele sin opsparing på at bestille 30 tons hundefoder, men det var der ikke for de to stiftere

Digital dyrlæge får investering fra løvinde

23-01-2024 17:40, af Anne Cecilie Sohl

Founder af iVet, Christina Aggerholm, ønsker at gøre dyrelægekonsultationer til en let tilgængelig og tryg oplevelse for både dyrene og deres ejere. 

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen
20 24 29 30
bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Billeder fra Fredericia online

16-02-2024 19:59, af Anne Cecilie Sohl

Så er billederne fra udstillingen i Fredericia kommet på hjemmesiden.

Top 5 myter om sygeforsikring til kæledyr

22-02-2024 09:54, af Anne Cecilie Sohl

Mange danskere synes, at forsikringer er en jungle at finde rundt i, og måske netop derfor florerer der mange myter og fejlslutninger om emnet. Agria Dyreforsikring har interviewet danske hunde- og katteejere om årsagen til, at de har valgt ikke at sygeforsikre deres kæledyr. 

Nye kræfter i spidsen for hundene på Store Hestedag

13-02-2024 16:19, af Anne Cecilie Sohl

Anne Orholt har sagt ja til at overtage ansvaret for hundeområdet på Store Hestedag efter Tina Bjerre, der har valgt at hellige sig sin egen hundevirksomhed. Anne har igennem mange år haft hunde på programmet - ikke kun i fritiden, men også professionelt. 

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hundelufter overværede indbrud

19-02-2024 15:40, af Anne Cecilie Sohl

Da en borger var ude og gå med sin hund lørdag morgen, så han til sin overraskelse at en garagedør stod åben på Digevej i Agger Syd. 

Kvik og de andre - hundene i Matador

04-01-2023 09:36, af Anne Egede

Alle kender Matador - danskernes absolutte yndlingsserie. Ligeledes kender vel alle også kvinden bag serien, Lise Nørgaard, som hele sit liv har været en stor hundeven. Det er derfor heller ikke tilfældigt at Matador også har hunde på rollelisten - endda i fremtrædende roller

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

7 tegn på demens hos hunde

09-09-2021 12:06, af Astrid Holtet

Demens kan komme snigende og er ikke et ualmindeligt problem hos ældre hunde – men hvad skal man holde øje med? Her får du syv almindelige tegn på demens, som er gode at kende, hvis du har en ældre hund