Vuffeli slog rekord i Løvens Hule

20-01-2022 12:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Vi har i flere dage forsøgt at få et interview med drengene fra Vuffeli, efter de havde stor succes i sidste uges afsnit af Løvens Hule. Den store succes har dog også givet travlhed, og så må hunden.dk naturligvis vente

Copyright Ridehesten.com
Pressefoto

 

Den største investering af en enkelt løve i Løvens Hules historie. Det blev resultatet, da Mads Smith og Christian Yding besøgte Løvens Hule med deres virksomhed Vuffeli.

– Vi ankom og mødtes med vores statister, der skulle med ind på scenen med deres hunde. Så fik vi lagt lidt sminke, fik mikrofoner på, og før vi vidste af det blev der sagt "3" "2" "1" og så skulle vi gå ned at den famøse trappe, og så svar showet i gang. Vi var ca. derinde i 1½ time, hvor spørgsmålene fløj om ørene på os, hvor seerne selvfølgelig kun ser de ca. 15 minutter som det klippes ned til, fortæller Christian Yding.

Besøget startede ellers på ingen måde godt for de to iværksættere i hulen. De glubske løver var noget fortørnede over, at Mads og Christian søgte 2,75 millioner kroner for fem procent af virksomheden, hvilket svarer til en værdiansættelse på 55 millioner kroner.

Jesper Buch, der ofte spiller rollen som dominerende hanløve i hulen, mente der var lang vej til værdiansættelsen, som var helt til hundene.

– Mads og jeg havde øvet vores pitch rigtig godt igennem inden vi skulle ind foran Løverne. Vi havde desuden terpet alle vores tal en ekstra gang. De kan finde på at spørge om alt fra øst til vest, men vi følte at vi havde godt styr på vores butik - men alligevel fik vi røg for ikke at have plancher med, fortæller Christian Yding og indrømmer, at han og Mads var nervøse, da de skulle kastes for løverne:

– Ja, vi var begge virkelig nervøse, det var Mads' og mit hjertebarn der pludselig skulle til skue for en stor del af Danmarks befolkning - meget nervepirrende.

Udover den høje værdiansættelse, var løverne ellers meget imponerede over virksomheden, der leverer specialdesignet foder til hunde. Mads Smith og Christian Yding fortalte, at deres foder tager hensyn til alt fra allergier til overvægt og ledproblemer, og at de pt. har 13 forskellige blandinger.

Copyright Ridehesten.com
Pressefoto

Jacob Risgaard, der blandt andet er medstifter af Coolshop, erkendte, at han sad med en lille klump i halsen, da han lige har fået en hundehvalp i coronatiden.

Han valgte at give Vuffeli et tilbud på 2,75 millioner kroner for 10 procent af virksomheden.

Det samme gjorde Jan Lehrmann, og efter en hurtig votering valgte Mads Smith og Christian Yding at forhandle med Jan Lehrmann, da han har de kompetencer, som de var ude efter.

Copyright Ridehesten.com
Pressefoto

Forhandlingerne endte med, at Jan Lehrmann købte sig ind i Vuffeli for tre millioner kroner for 10 procent af virksomheden, den største enkeltinvestering af en løve i Løvens Hule i Danmark.

At præsentere firmaet for hele Danmark i bedste sendetid har givet Vuffeli endnu mere luft under vingerne, og Christian Yding glæder sig over, at Jan Lehrmann valgte at hoppe med ombord:

– Eksponeringen har været meget unik, og vi er kommet ud til en bredere del af den danske befolkning. Vi har været heldige at få Jan Lehrmann med på vognen, hvilket også åbner en række døre. Vi er sikre på, at vi sammen med Jan og vores fantastiske kolleger, nu kan tage Vuffeli til nye højder og give hundeejerne en endnu bedre oplevelse når de bliver medlemmer hos os, siger han, og afslører, at selv to succesfulde iværksættere kan blive overraskede over den respons, der har været efter programmet er blevet vist:

– Vi har været meget overrasket og overvældet over den respons Vuffeli har fået efter vi rullede over skærmen. Vuffeli medlemmer, familie, venner, bekendte har skrevet og lykønsket os, hvilket har været ekstremt overvældende. Det faktum at Vuffeli er blevet indprentet på landkortet, er ikke til at forstå for sådan et par hvalpe fra Herlev og Ballerup.

 

Læs også

På jagt efter det helt rette foder til din hund

19-03-2021 17:22, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ideen om skræddersyet ernæring til hver enkelt hund ændrede livet for de to stiftere af Vuffeli, Mads Smith og Christian Yding. Man skulle tro at der var langt fra at sige sit faste job op i trygge rammer til, at bruge hele sin opsparing på at bestille 30 tons hundefoder, men det var der ikke for de to stiftere

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen
20 24 29 30
bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Hund forvandt efter indbrud. Nu er den død

23-05-2022 14:04, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Hannibal forsvandt efter et indbrud. Siden er han ikke blevet set. Nu har ejer Daniel Christensen fået at vide, at Hannibal er fundet død

Menneskestress avler hundestress

25-05-2022 13:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Svensk undersøgelse peger på, at langvarig stress hos hundeejere smitter deres hunde

KLUMME: Mit værste mareridt i mit liv som hundeejer

24-05-2022 08:44, af Pia Rødvig Kristiansen, Kreds 4

Her får du månedens klumme fra HUNDEN

Billeder fra de gode gamle dage

24-05-2022 15:28, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Vi har været i arkivet med de sort/hvide fotos. Der har vi fundet tre billeder, som vi har lavet til en lille gætteleg

Når godbidder ikke virker

21-05-2022 15:15, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Man hører ofte, at man skal belønne hunden med godbidder, når man træner den. Men hvad gør man, hvis hunden ikke gider de lækre hapser

Symptom – vægttab

23-05-2022 09:45, af Astrid Holtet

Har din hund svært ved at holde en fornuftig kropsvægt, kan det være udtryk for at den forbrænder mere energi end den indtager, men det kan også være tegn på en lang række forskellige sygdomme

Varmen er på vej: Disse farer for dit kæledyr skal du være ekstra opmærksom på

19-05-2022 08:22, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Mange ser netop nu frem til lunere forårs- og sommertemperaturer, men det snarlige vejrskifte betyder desværre også, at der venter en række farer for vores firbenede venner. I forårs- og sommermånederne skal hunde- og katteejere nemlig være ekstra opmærksomme på flåter, forårsblomster og hugorme, lyder det fra chefdyrlæge

Svømmehale – når halen ikke kan logre

26-05-2022 08:15, af Astrid Gerd Holtet

Mange hunde elsker at bade, men engang imellem kan det blive for meget af det gode. For nogle hunde kan badeturen ende med en smertefuld svømmehale – vi ser lidt nærmere på hvad det er

BLOG: Aktiv hund om sommeren: Go eller no-go?

22-05-2022 08:48, af Karoline Sidelmann Brinch

Sommeren nærmer sig med varme og hastige skridt, men hvordan er det med træning i sommervarmen. Det kan du læse om her

Overblik: Regler for hunde på fly

16-03-2018 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ønsker man at få sin hund med på en rejse, er der stor forskel på reglerne hos de enkelte flyselskaber. Derfor er det vigtigt, at man sætter sig ind i selskabets regler, inden man drager mod lufthavnen. Vi bringer her et overblik