Schæfer reddet fra bjerg i Colorado

16-08-2012 14:33, af Tine Luther
Bjergbestigere opdagede en nødstedt schæferhund, fotograferede den og søgte hjælp på internettet. Her fandt en gruppe sammen og reddede hunden, der var døden nær.
Copyright Ridehesten.com
Screendump fra www.lifewithdogs.tv

Mod alle odds overlevede en schæferhund et otte dage langt ophold på en klippe i bjergene mellem Mount Bierstadt og Mount Evans i Colorado. Scott Washburn og hans kone var på tur I bjergene og fik øje på hunden, der var I en forfærdelig tilstand – dehydreret og med vejrtrækningsproblemer. De nåede frem til hunden, men på grund af dens vægt formåede de ikke at redde den med ned af bjerget. Derimod tog de et foto af hunden og lagde det på websitet 14ers.com for at få hjælp af andre bjergbestigere. Det lykkedes – og snart var en redningsekspedition en realitet. Redningsgruppen nåede frem til hunden, der stadig befandt sig, hvor Scott Washburn havde forladt den. De skiftedes til at bære den tunge hund i en rygsæk, og ned kom den! Selvom hunden var slemt medtaget, er den nu i bedring. Oprindelig ejer har meldt sig Efter redningsaktionen besluttede gruppen at kalde schæferen Lucky. Der blev sat billeder af hunden og redningen på nettet – og den oprindelige ejer, Anthony Ortoalni, meldte sig. Han forklarer, at han og hans kammerat begge var kommet til skade og derfor blev nødt til at forlade hunden i bjergene. Den udtalelse har vakt harme, og mange mener, at han ikke skal have sin hund tilbage. Beslutningen om, hvem der skal have schæferen, ligger nu hos ”Animal control”. Se tv–indslag om den reddede schæfer via linket under billedet til højre. Kilde: http://www.lifewithdogs.tv

Læs også

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Efter regn kommer solskin

15-06-2024 18:29, af Anne Cecilie Sohl

Det beviste vejrguderne i Vejen lørdag. Efter en drivvåd formiddag og start på eftermiddagen, begyndte solen at titte frem i horisonten. 

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hattrick til Simone

15-06-2024 18:04, af Anne Cecilie Sohl

Simone Riisgaard Kristiansen er ikke til at stoppe. Lørdag vandt hun for tredje gang i 2024 dagens juniorhandlingkonkurrence ved DKK's udstilling i Vejen - og så endda på sin fødselsdag. 

Dyrlæge: Undgå at motionere din hund i varmen

18-06-2024 13:16, af Anne Cecilie Sohl

Om ikke så længe kommer de meget høje sommertemperaturer, som mange danskere sukker efter for tiden, og mange af os ser frem til at tilbringe mere tid udendørs med vores firbenede venner. 

Se billederne: Udstilling i Vejen

20-06-2024 09:27, af Anne Cecilie Sohl

Du kan nu se alle billeder fra Vejen online.

15 hunde med mider og sår fjernet

12-06-2024 10:02, af Anne Cecilie Sohl

15 hunde er indleveret til Dyrenes Beskyttelse i Århus. Hundene er fjernet af Midt- og Vestjyllands Politi, da deres ejer for anden gang er frakendt retten til at holde dyr. Hundene er nu klar til at finde nye hjem.

Flot afslutning i Vejen

16-06-2024 21:00, af Anne Cecilie Sohl

Søndag i Vejen bød trods nogle mørke skyer og få regnbyger, på meget mere solskin og varme, til de mange engagerede hunde og førere. 

God start i Vejen

14-06-2024 20:50, af Anne Cecilie Sohl

Fredag åbnede DKK ballet til dette års udstilling i Vejen. Dagen bød på både godt vejr, glade hunde og førere. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.