Ny ulykkesforsikring til hunde

23-09-2015 11:17, af Tine Luther
Livet som aktiv og glad hund kan være forbundet med skader, og nu kan hundeejere forsikre hunden mod ulykker og skader via en ny og billig ulykkesforsikring fra Dyrekassen Danmark. Forsikringen er den første af sin art, og selskabet håber derved, at endnu flere ejere vil beskytte deres dyr.
Copyright Ridehesten.com
Den nye ulykkesforsikring dækker f.eks., hvis hunden rammes af en bil eller kommer til skade under en træning eller på en gåtur.

Selv den sundeste hund kan komme galt af sted. Det er grundtanken bag Dyrekassen Danmarks seneste forsikringstiltag, som er en ulykkesforsikring til hunde, der dækker dyrlægeregningen, hvis hunden kommer til skade. Med den nye forsikringstype kan hundeejere for et mindre årligt beløb sikre sig, hvis uheldet er ude. ”Den nye ulykkesforsikring dækker udgifter til undersøgelse, behandling, operation og genoptræning, hvis din hund kommer til skade. Forsikringen er særligt tiltænkt hundeejere, som af forskellige årsager vælger sygeforsikringen fra, eller hvor hunden er blevet for gammel til at få en sygeforsikring. Vi håber, at vi med ulykkesforsikringen kan bidrage til, at endnu flere danske hundeejere vælger at forsikre deres hunde og dermed får andel i den tryghed dette giver ejeren,” siger Merete Leth Keller, der er afdelingschef for Dyrekassen Danmark. Til de, der vælger sygforsikringen fra Ulykkesforsikringen er den første af sin slags i Danmark, og henvender sig primært til hundeejere som vælger sygeforsikringen fra, fordi de vurderer, at deres hund er så sund, at risikoen for, at hunden bliver syg, er lille. Den henvender sig også til de hundeejere, der på baggrund af økonomi vælger sygeforsikringen fra. Den nye ulykkesforsikring koster således kun 499 kroner om året, og den kan tegnes på alle hunde uanset alder og sygehistorik. Den dækker for eksempel, hvis hunden rammes af en bil, eller hvis hunden kommer til skade under en træning eller på en gåtur. Dækker ikke ved sygdom Ulykkesforsikringen dækker ikke, hvis hunden bliver syg, så ønsker ejeren en dækning på både sygdom og tilskadekomst, skal ejeren vælge at tegne en sygeforsikring i stedet. ”Der findes en del hunde, der ikke er forsikret, fordi ejeren ikke mener, at en sygeforsikring kan betale sig, fordi hunden anses for sund og rask. Men sunde hunde kommer også ud for skader. Endda ser vi en tendens til, at netop de sunde brugshunde kommer til skade, ofte fordi de arbejder i et højere og mere intens tempo sammenlignet med andre hunderacer”, siger Merete Leth Keller. Udover den nye forsikringstype, øges erstatningssummen på både syge- og ulykkesforsikringen desuden til 30.000 kroner, og selvrisikoperioden udvides til én selvrisiko uanset antallet af diagnoser. /Pressemeddelelse fra Dyrekassen Danmark

Læs også

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hundemekka på Dyrskuepladsen

08-05-2024 11:51, af Anne Cecilie Sohl

Hvis du ikke allerede har lagt planer for Kristi Himmelfartsdagene, så læg vejen forbi Roskilde Dyrskueplads. Fredag til søndag vil pladsen nemlig bugne af søde, dygtige hunde og deres ejere i anledning af Dansk Kennel Klub’s tredobbelte hundeudstilling. I løbet af de tre dage vil over 8.500 hunde blive bedømt og Dyrskuepladsen vil derfor være et sandt mekka for alle hundeelskere med rig mulighed for at få en stor overdosis af pelset kærlighed.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Symptom - træthed

20-01-2022 15:28, af Astrid Gerd Holtet

Træthed eller nedstemthed er et almindeligt symptom på mange forskellige sygdomme hos hunde, men det kan være svært for ejeren at opdage

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Endelig er de her! Billeder fra udstillingen i Roskilde

21-05-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

Du kan nu finde alle billeder fra udstillingen i Roskilde online.

Må min hund spise mælkebøtter?

28-07-2017 12:54, af Anne Ekenberg

Mælkebøtter er faktisk ret sunde for os mennesker. Vi kan bruge alle dele i madlavning, og minsandten om de ikke også er sunde for vores hunde.