Måske Danmarks bedste hundejob

04-01-2018 15:45, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Nu kan man få penge for at lufte og lege med hunde. Det er Hellerup Dog Walk, der har slået stillingen som hundelufter op, da stedet snart åbner ny hundehave. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock

Når Hellerup Dog Walk til februar åbner hundehaven, Firspringet, er det ikke kun hundene, der får lov at boltre sig i de grønne omgivelser. 

Ejeren af Hellerup Dog Walk, har nemlig lavet et jobopslag, hvor han søger en hundelufter til hundehaven. 

I stillingsbeskrivelsen kan man læse, at hundelufteren skal hente en fast flok hunde i Storkøbenhavn eller Nordsjælland og bringe hundene til Firspringet i Hellerup. 

Her skal den nye medarbejder stå for træning, leg og forkælelse af hundene i to og en halv time, hvorefter hundene igen skal bringes hjem til deres ejere. 

For at komme i betragtning til jobbet er der nogle krav, man skal opfylde. 

For det første skal man naturligvis være glad for og tryg ved hunde. Derudover skal man have kørekort, være mødestabil og klar til at være hundelufter i mindst et år. 

Allerede inden åbningen af den nye hundehave er ejeren blevet kontaktet af mange nysgerrige hundeejere, som gerne vil give deres hund mulighed for at lege i Hundehaven. Derfor er forventningerne til projektet også store. 

– Efterspørgslen er allerede enormt stor, så vi forventer at måtte udvide med flere hundehaver på Sjælland i løbet af efteråret 2018 eller 2019 afhængigt af, hvor nemt det bliver at finde kvalificerede hundeluftere, skriver han i en mail til Hunden.dk

Stillingen som hundelufter hos Firspringet er lønnet, men man må finde sig i en ulønnet prøveperiode på to til tre uger. 
 

Læs også

Hundelufter overværede indbrud

19-02-2024 15:40, af Anne Cecilie Sohl

Da en borger var ude og gå med sin hund lørdag morgen, så han til sin overraskelse at en garagedør stod åben på Digevej i Agger Syd. 

En dyr tur med hunden

09-02-2024 11:45, af Anne Cecilie Sohl

Torsdag morgen kl. 08.38 ringede en skovfoged til Bornholms Politi og anmeldte en 52-årig hundeejer, som nægtede at tage sin hund i snor i et naturbeskyttet område i Aakirkeby.

Voldelig hundelufter anholdt

28-05-2020 12:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

En skærmydsel over, om hunde skal føres i snor, endte onsdag aften i et voldeligt overfald i Høng

Lighund på job

20-02-2015 09:59, af Nina Marie Villadsen
Det var lighunden Solo, der lørdag fandt liget af den forsvundne Bente Hoffmann i Randers Fjord

Er din hund sur på dig

11-05-2022 08:55, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Kan en hund egentlig være sur på sin ejer i længere tid og hævne sig over en manglende gåtur eller for få godbidder. Nej, mener amerikaner. Hvad tror du?

Hundeejere får masser af motion

06-07-2021 08:42, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Studie viser, at hundeejere i højere grad end andre får den mængde motion, det kræver at leve et sundt liv

Flere skraldespande løser ikke problemet

19-04-2018 14:52, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

En afstemning på Hunden.dk viste, at størstedelen af læserne tror på, at flere skraldespande vil kunne få flere til at samle hundelort op. Projektleder fra Hold Danmark Rent er ikke enig

Hunde på jobbet forbedrer arbejdsklimaet og reducerer stress

03-10-2023 08:00, af Louise Trabjerg

En undersøgelse blandt skandinaviske hundeejere viser, at det har en positiv indvirkning både på humøret, på det sociale miljø og på stressniveauet, hvis medarbejderne har mulighed for at tage hund med på job

Hundefest med garanti for beskidte poter

03-04-2024 08:56, af Anne Cecilie Sohl

Kom med til en sjov og anderledes oplevelse med din hund, når der afholdes HPM Dirty Paws løb på Kolding motocrossbane den 14. april. 

Overvægt mindsker hundes leveår: Sådan får du hunden i gang med træningen

29-10-2019 08:17, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Mange hunde lider af overvægt, og det går ud over menneskets bedste ven, som i gennemsnit lever 1,3 år mindre med de ekstra kilo på sidebenene. Det får hundeejere til at dyrke motion med hunden som aldrig før

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet

11-04-2024 11:16, af Anne Cecilie Sohl

Flere og flere hunde bliver indleveret hos Dyreværnet uden at være registreret i Dansk Hunderegister.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Alle store dyreinteresseorganisationer vil sammen løfte sundheden og velfærden for danske hunde

15-04-2024 12:21, af Anne Cecilie Sohl

For at sikre, at vi i Danmark avler de sundeste hunde med det bedst mulige udgangspunkt for et godt liv, er de største dyreinteresseorganisationer nu gået sammen i et historisk samarbejde.

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Hunde og hugorme er en dårlig kombination

02-04-2024 10:53, af Anne Cecilie Sohl

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt. Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring. 

Hunde på Dyrehavsbakken

12-04-2024 08:23, af Anne Cecilie Sohl

Har du fået en ny hvalp, der skal prøve at udstille? Har du en hund, der senere skal på udstilling og lige skal prøve det først? Eller har du et barn, der kunne tænke sig at blive juniorhandler på DKK-udstillingerne? Så er der mulighed for at prøve det hele af under hyggelige og afslappede forhold på Bakkeskuet den 9. maj.