IKEA lancerer ny kollektion til de firbenede familiemedlemmer

07-10-2024 10:06, af Cecilie Friis Amstrup

I samarbejde med en række eksperter og dyrlæger lancerer IKEA UTSÅDD – en kollektion med 29 æstetiske og funktionelle produkter til husstandens firbenede familiemedlemmer.

Copyright Ridehesten.com
Foto: IKEA

Kæledyr er faste beboere i mere end hver tredje danske husstand, og omtrent 34 % af danske familier har enten en hund eller kat. Derfor har IKEA sat sig for at udvikle en kollektion til de firbenede familiemedlemmer – med fokus på både sikkerhed og funktionalitet.

Efter to års udvikling, med godkendelse fra et panel af katte og hunde, er UTSÅDD nu klar til at gøre sin debut i de danske stuer.

- Kæledyr er en stor del af danskernes hverdag, og målet med denne kollektion har derfor været at udvikle en række produkter, der kombinerer praktiske løsninger med æstetik og sikkerhed. Det har været vigtigt for os både at have ejer og kæledyr for øje undervejs, siger Henriette Ekholm, indretningsekspert hos IKEA Danmark.

Copyright Ridehesten.com
Foto: IKEA

Hun fortsætter: - Vi har samarbejdet med dyrlæger for at udvikle produkter, der både er sikre og komfortable for kæledyrene, samtidig med at de er nemme at vedligeholde for ejerne. Derudover har vi udarbejdet protokoller og risikovurderinger baseret på forskning og evalueringer af tidligere kæledyrskollektioner for at sikre, at vores produkter er af den højeste kvalitet.

Fokus på leg, tryghed og funktionalitet

UTSÅDD er udviklet med fokus på de fire mest almindelige aktiviteter, som katte og hunde udfører i hjemmet – spisning, søvn, leg og gemmeleg.

Med farverige madskåle og en dobbeltsidet skridsikker dækkeserviet minimerer produkterne spild under måltider. Skålene fås i forskellige størrelser og kan desuden tåle at komme i opvaskeren og blive opbevaret i køleskabet. Til leg fås både nøgler og knogler, der indbyder til timevis af aktivitet og tygning. Det langtidsholdbare design er fremstillet af naturgummi og lavet til at skåne kæledyrets tænder og tandkød.

Læs også

Ikea lancerer ny kollektion til hunde

13-10-2017 09:43, af Marie Helene Rigård Rohleder

Nu vil IKEA også være med til at indrette dit hus til de firbenede familiemedlemmer. Det store blå og gule varehus præsenterer en stor møbelkollektion til din hund og kat

Herreløse hunde bortadopteres via møbelbutikker

22-07-2014 13:36, af Tine Luther
En række møbelkædebutikker, heriblandt Ikea i Singapore, er gået ind i arbejdet med at skaffe hjem til herreløse hunde.

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Cecilie Friis Amstrup

Nyhedsvagt

Cecilie Friis Amstrup

cfa@hunden.dk

Skriv til os

Mest læste

Danmarks bedste sporhunde indtager Skørping

10-10-2024 07:36, af Cecilie Friis Amstrup

Oplev Danmarks skarpeste sporhunde i aktion denne weekend i Skørping, hvor de bedste hunde og førere kæmper om en plads på landsholdet til VM i Østrig 2025.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Passion blev til fælles projekt på Dansk Kennel Klubs grunduddannelse

08-10-2024 09:51, af Cecilie Friis Amstrup

To ægtepar har valgt at tage Dansk Kennel Klubs grunduddannelse sammen for at kombinere deres kærlighed til hunde og træning. Med store planer for fremtiden ønsker de at skabe aktive træningsmiljøer og dele deres viden med andre hundeejere.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

10 grunde til hundens slikken

15-01-2016 10:36, af Tine Luther
Hunde slikker på hvad som helst af mange forskellige årsager. En hund plejer bl.a. sin pels og afslører sit humør med tungen, den viser sin kærlighed og sin plads i hierarkiet samt knytter bånd til sine hvalpe. Huffinton Post har opstillet ti grunde til, at hundens tunge er et vigtigt redskab.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

Må min hund spise broccoli?

04-08-2017 13:32, af Anne Ekenberg

Hvis man laver en søgning på ”hund + broccoli” får man et hav af svar, for der er næsten lige så mange meninger, som der er søgesresultater. Og svaret er da også lidt blandet. Broccoli indeholder nemlig giftstoffet isothiocyanat. Så kan vores hunde egentlig tåle broccoli?

7 tegn på demens hos hunde

09-09-2021 12:06, af Astrid Holtet

Demens kan komme snigende og er ikke et ualmindeligt problem hos ældre hunde – men hvad skal man holde øje med? Her får du syv almindelige tegn på demens, som er gode at kende, hvis du har en ældre hund