HUNDEN: Terrier på forsiden

19-04-2020 08:22, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I den kommende uge modtager medlemmer af DKK det nyeste nummer af HUNDEN. Her kan du få en lille forsmag

Copyright Ridehesten.com
Foto: Wiegaarden/Jørgen Bak Rasmussen

Når du får det nye HUNDEN i hånden vil du først få øje på den sødeste jack russell terrier, som pryder forsiden. Det gør den, fordi vi har to artikler i bladet, der handler om terriere, og så synes vi bare den så både sød og vaks ud.

Når du er kommet dig over det søde forsidebillede, kan du med fordel bladre ind i bladet, hvor der er lidt for enhver smag. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at bladet er blevet til under coronavanskeligheder, men der er kommet et ganske varieret og godt blad ud af det.

Du kan for eksempel læse om Inge og Stine og deres porcelainehvalpe, der har lidt under, at Stine tog hormonspray. Parret vil med artiklen gerne gøre opmærksom på, at man virkelig skal være forsigtig med hormoner, når man har hund. Deres situation er ret speciel, men der er mange i Danmark, der hver dag er nødt til at tage hormoner. Derfor er historien væsentlig.

Ung med hund handler i denne måned om en gammel kending. Det er nemlig Camille Marie Saugmann Ørbæk, der fortæller om sin store kærlighed til hundene.

Du kan også læse om terriernes smukfest, som Pia Skaarup besøgte sidste sommer. Det er der kommet en dejlig artikel ud af.

Vil du vide mere om HD-indeks får du en rigtig grundig artikel om emnet, som kan gøre sig klogere på baggrunden for og anvendelsen af HD-indeks.

Du kan også læse om dette års Show Of Winners, der netop nåede at blive afholdt, inden hele vort land stoppede med at forsamle os.

Derudover kan du blandt meget andet også læse om, hvordan du bliver en god handler. Marianne Grothe Nielsen har skrevet fra et handlerseminar med svenske Mikael Nilsson, og mon ikke der skulle være noget at lære for både nye og garvede handlere.

Vi håber, I vil tage rigtig godt imod bladet.

Læs også

Generalforsamling i DKK Kreds 8

05-09-2023 11:58, af Louise Trabjerg

Husk at komme til Kreds 8's generalforsamling  torsdag den 5. oktober kl. 19.00 i Hønsehuset, Hovedgårdsvejen 5, 3720 Åkirkeby.

 

Vejen: Jagthund vandt BIS-trofæ

19-08-2023 18:18, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Igen i dag blev vi begunstiget med en dejlig hundeudstilling i Vejen, og DKK beviste endnu engagn, at de i den grad kan planlægge en udstilling

Vær beredt: HUNDEN udkommer nu

16-08-2023 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I disse dage udkommer Magasinet HUNDEN til alle DKK's medlemmer. Her får du et overblik over, hvad du kan læse om i dette nummer

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Louise Trabjerg

Webredaktør og nyhedsvagt

Louise Trabjerg

ltr@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

DNA test af hundelorte bliver mere og mere udbredt

20-09-2023 19:01, af Louise Trabjerg

Vi ser det jævnligt - særligt på de sociale medier - at den gennemsnitlige dansker er træt af de mange efterladte hunde-høm-høm'er der skal trædes uden om på gader og stræder. Men problemet er langt fra kun dansk.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Lykkepiller i pels indtager Roskilde

18-09-2023 15:34, af Louise Trabjerg

I den kommende weekend den 22.-24. september afvikler Danmarks største hundeorganisation, Dansk Kennel Klub, hundeudstilling på Roskilde Dyrskueplads. 

3 gode råd hvis hunden har dårlig mave

20-02-2022 10:00, af Astrid Holtet

De fleste hunde oplever at have dårlig mave flere gange i løbet af deres liv, men hvad kan man gøre når problemet opstår?

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

Overblik: Regler for hunde på fly

16-03-2018 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ønsker man at få sin hund med på en rejse, er der stor forskel på reglerne hos de enkelte flyselskaber. Derfor er det vigtigt, at man sætter sig ind i selskabets regler, inden man drager mod lufthavnen. Vi bringer her et overblik

Rishi Sunak annoncerer forbud mod American XL Bully-hunde i Storbritannien

21-09-2023 18:06, af Louise Trabjerg

Efter en række angreb, der har ført til dødsfald og alvorlige skader, kommer de amerikanske XL Bully-hund i Storbritannien under den farlige hundelov inden udgangen af året.