HUNDEN: Terrier på forsiden

19-04-2020 08:22, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I den kommende uge modtager medlemmer af DKK det nyeste nummer af HUNDEN. Her kan du få en lille forsmag

Copyright Ridehesten.com
Foto: Wiegaarden/Jørgen Bak Rasmussen

Når du får det nye HUNDEN i hånden vil du først få øje på den sødeste jack russell terrier, som pryder forsiden. Det gør den, fordi vi har to artikler i bladet, der handler om terriere, og så synes vi bare den så både sød og vaks ud.

Når du er kommet dig over det søde forsidebillede, kan du med fordel bladre ind i bladet, hvor der er lidt for enhver smag. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at bladet er blevet til under coronavanskeligheder, men der er kommet et ganske varieret og godt blad ud af det.

Du kan for eksempel læse om Inge og Stine og deres porcelainehvalpe, der har lidt under, at Stine tog hormonspray. Parret vil med artiklen gerne gøre opmærksom på, at man virkelig skal være forsigtig med hormoner, når man har hund. Deres situation er ret speciel, men der er mange i Danmark, der hver dag er nødt til at tage hormoner. Derfor er historien væsentlig.

Ung med hund handler i denne måned om en gammel kending. Det er nemlig Camille Marie Saugmann Ørbæk, der fortæller om sin store kærlighed til hundene.

Du kan også læse om terriernes smukfest, som Pia Skaarup besøgte sidste sommer. Det er der kommet en dejlig artikel ud af.

Vil du vide mere om HD-indeks får du en rigtig grundig artikel om emnet, som kan gøre sig klogere på baggrunden for og anvendelsen af HD-indeks.

Du kan også læse om dette års Show Of Winners, der netop nåede at blive afholdt, inden hele vort land stoppede med at forsamle os.

Derudover kan du blandt meget andet også læse om, hvordan du bliver en god handler. Marianne Grothe Nielsen har skrevet fra et handlerseminar med svenske Mikael Nilsson, og mon ikke der skulle være noget at lære for både nye og garvede handlere.

Vi håber, I vil tage rigtig godt imod bladet.

Læs også

Flot afslutning i Vejen

16-06-2024 21:00, af Anne Cecilie Sohl

Søndag i Vejen bød trods nogle mørke skyer og få regnbyger, på meget mere solskin og varme, til de mange engagerede hunde og førere. 

Efter regn kommer solskin

15-06-2024 18:29, af Anne Cecilie Sohl

Det beviste vejrguderne i Vejen lørdag. Efter en drivvåd formiddag og start på eftermiddagen, begyndte solen at titte frem i horisonten. 

Hattrick til Simone

15-06-2024 18:04, af Anne Cecilie Sohl

Simone Riisgaard Kristiansen er ikke til at stoppe. Lørdag vandt hun for tredje gang i 2024 dagens juniorhandlingkonkurrence ved DKK's udstilling i Vejen - og så endda på sin fødselsdag. 

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Må min hund spise kirsebær?

27-07-2017 09:48, af Anne Ekenberg

Kirsebærrene falder næsten af sig selv ned i munden på mig, når jeg ryster en gren. Store, runde og med den smukkeste vinrøde – ja næste sorte – farve smager de vidunderligt. Stenene spytter jeg ud i hånden, og det er der en god grund til

Havets hugorm er til fare for mennesker og kæledyr

08-07-2024 13:20, af Anne Cecilie Sohl

Når familierne skal nyde sommerlandet, strømmer de til stranden – men her er det vigtigt specielt for hundeejerne at være opmærksomme på de skjulte farer, der lurer under sandet og i det lave vand. 

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Må min hund spise ærter?

03-08-2017 13:25, af Anne Ekenberg

Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni.  Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.

10 grunde til hundens slikken

15-01-2016 10:36, af Tine Luther
Hunde slikker på hvad som helst af mange forskellige årsager. En hund plejer bl.a. sin pels og afslører sit humør med tungen, den viser sin kærlighed og sin plads i hierarkiet samt knytter bånd til sine hvalpe. Huffinton Post har opstillet ti grunde til, at hundens tunge er et vigtigt redskab.

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

I Sverige får man bøde for løs hund i bil

23-01-2020 09:02, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Vi har talt med Riksförbundet M Sverige, der er den svenske pendant til FDM, om reglerne for hunde i biler i Sverige