Hundekærlighed for alle pengene

13-08-2020 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Tirsdag og onsdag var der kærlighed på stranden i det nordsjællandske. Læs bare denne søde historie, som har potentiale til at gå lige i hjertet på alle os hundeelskere. En historie om kærlighed ved første blik

Copyright Ridehesten.com
Foto: Karina Børner

 

I Frederiksværk i Nordsjælland bor Karina Børner og hendes hund Bobo, der er en sort chihuahua. I disse varme dage har Karina fri, og hun tager derfor ofte til stranden med Bobo.

I tirsdags tog de to igen til stranden. Karina sørgede for masser af vand og skygge til Bobo, inden hun lagde sig ned og nød solen på sit tæppe i sandet.

– Jeg hører, Bobo begynder at pibe helt vildt, og jeg tænker, hvad piver han dog af, for jeg kan ikke se nogle eller noget. Et par meter væk ser jeg tre damer og en herre ligge som jeg selv og tænker, at det var da mystisk, han skulle pibe af dem, men så får jeg øje på en lille vovse, en korthåret chihuahua, fortæller hun og fortsætter:

– Bobo bliver ellevild og er ved at trække snoren op af trækvognen. Jeg går pænt hen og spørger om de må hilse, og selvfølgelig må de det.

Herbert, som den anden chihuahua hedder, og Bobo starter med at se hinanden lidt an og begynder herefter at lege. Herberts familie skal dog ret hurtigt videre, og så slutter mødet der.

I går, onsdag, tager Karina og Bobo tilbage til stranden, og som i den bedste romantiske hollywoodfilm, lægger de sig akkurat samme sted som dagen før, og som i selv samme type film, kommer Herbert og hans ejer forbi, inden der er gået ret lang tid.

–  Jeg spørger Bobo, er det Herbert, og jeg har sjældent set Bobo så vaks.  Han springer ud fra tæppet og spurter Herbert i møde. Denne gang er der ikke noget med at se hinanden an. De sætter med det samme i fuld leg, det var så helt fantastisk et syn. Jeg har som sagt aldrig set Bobo så glad og Herberts mor og veninder fortæller, at de sjældent har ser ham lege så godt, veninden havde faktisk aldrig set Herbert lege, fortæller hun og fortsætter:

– De legede rundt i hvert fald en time og Herbert kom over i min lejr og gnubbede rundt på tæpperne. Det samme gjorde Bobo over ved deres lejr. At se de to lege så godt sammen giver mig en helt speciel og fantastisk følelse. Det er sådan nogle stunder, jeg bliver rørt til tårer over og bliver bekræftet i, at det er fantastisk at være hundeejer.

De to små nye venner lykkedes også med at underholde hele stranden ved at tosse rundt, kramme og bryde.

– Jeg er især glad for at se Bobo så glad, da jeg fik ham for 3.5 år siden, havde jeg en chihuahua, der lignede Herbert, men hun døde desværre tre måneder efter af en tumor på milten. Jeg besluttede mig for ikke at få en hund til, da Bobo er med overalt, og så når man får sådan en stund, ved jeg, at Bobo er mere end lykkelig, lyder det fra Karine Børner, der nu har fundet sit og Bobos spot på stranden.

– Jeg håber, at de en dag kan mødes igen på stranden. Det er i hvert fald helt sikkert, at vi for altid vil ligge samme sted, lyder det fra en tydeligt glad og taknemmelig Karina Børner.

Læs også

Firbenet winter wonder-magi i Herning

06-11-2023 15:22, af Anne Cecilie Sohl

I denne weekend den 11.-12. november afvikler Dansk Kennel Klub årets sidste og mest prestigefyldte hundeudstilling, ”Winter Wonder Show”, i Messecenter Herning. Winter Wonder Show er et sandt hundemekka med masser af mulighed for alle hundeelskere og hundeinteresserede i at få en overdosis af pelset, logrende kærlighed.

16 ting der viser hvor højt din hund elsker dig

19-10-2023 11:26, af Anne Cecilie Sohl

Der er mange måder hvorpå vi mennesker fortæller at vi holder af hinanden, men på hundesprog er det ikke altid nemt at forstå. Derfor får du her 16 måder du kan bruge til at afkode hvornår og hvordan din hund forsøger at fortælle den elsker dig.

Lykkepiller i pels indtager Roskilde

18-09-2023 15:34, af Louise Trabjerg

I den kommende weekend den 22.-24. september afvikler Danmarks største hundeorganisation, Dansk Kennel Klub, hundeudstilling på Roskilde Dyrskueplads. 

Forsvundne børn opsporet af chihuahua

07-08-2012 08:59, af Tine Luther
Den lille selskabshund har bevist, at den kan andet end at sidde på skødet.

Stjålne chihuahua–hvalpe returneret

25-06-2014 12:36, af Tine Luther
De to små chihuahua–hvalpe, der blev stjålet i weekenden, er nu kommet hjem til deres ejer.

Fredagsquiz: Hvad ved du om chihuahua

26-04-2019 08:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Quiz|

En fredagsquiz med en lille kæmpe

Hund kørt over og sparket til døde

26-02-2014 12:44, af Tine Luther
I aftes fandt grov dyremishandling sted i det nordlige Finland, hvor en chihuahua blev kørt over af en knallert og efterfølgende sparket.

Kvinde gjorde et uhyggeligt fund: chihuahua-lignende hund mishandlet og efterladt i rygsæk

17-12-2016 20:30, af Kasper Larsson
Da Joan Olsen fra Korsør tirsdag luftede sin hund, fandt hun en rygsæk, hun troede var glemt

Leo er død

18-02-2023 10:41, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I nat døde Leo fra duoen Sussi og Leo efter længere tids sygdom. Leo var et menneske med stor kærlighed til hundene

Endnu en hund stjålet fra have

28-05-2013 13:29, af Maja Golles
I weekenden var den gal igen. Denne gang blev en chihuahua stjålet fra en have

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen
20 24 29 30
bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Pas på poterne i frostvejret: Vejsalt er smertefuldt

28-11-2023 13:21, af Anne Cecilie Sohl

Når temperaturen rammer frysepunktet, bliver vejene saltet. Dette afhjælper glatte veje, men vejsalt er en smertefuld oplevelse for hunde. Dyrenes Beskyttelse opfordrer derfor til at smøre hundens trædepuder med potevoks inden gåturen.

Stjålet retriever fundet på plejecenter

20-11-2023 20:47, af Anne Cecilie Sohl

Tirsdag i sidste uge forsvandt en hund fra en adresse i Vordingborg, og ejeren, en 69-årig mand, efterlyste hunden på de sociale medier, for han var i sagens natur bekymret for, hvor hans hund var henne.

Højsæson for den smitsomme kennelhoste

27-11-2023 09:37, af Anne Cecilie Sohl

Hunde bliver ofte smittet med sygdommen, kennelhoste, når vinterens fugtige og kolde vejr indtræffer. Derfor er det i den kommende tid ekstra vigtigt, at man som hundeejer kan spotte symptomerne på kennelhoste og ved, hvad man selv kan gøre for at mindske risikoen for smitte.

"Aktive hunde er lykkelige hunde"

28-11-2023 09:45, af Anne Cecilie Sohl

Sådan lyder motto'et hos Danmarks største løbeklub for hund og ejer, DIRTY PAWS. Klubben er en nystartet forening med lokalklubber spredt over det meste af Danmark, og deres mål er at få flere danske hundeejere ud og være aktive sammen med deres hunde.  

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hvem skal vinde titlen som årets hundefotograf?

22-11-2023 11:45, af Anne Cecilie Sohl

Hver måned modtager HUNDEN rigtig mange fantastiske billeder fra glade hundejere i hele Danmark, hvorefter der uddeles en præmie til de tre bedste billeder. 

Kvik og de andre - hundene i Matador

04-01-2023 09:36, af Anne Egede

Alle kender Matador - danskernes absolutte yndlingsserie. Ligeledes kender vel alle også kvinden bag serien, Lise Nørgaard, som hele sit liv har været en stor hundeven. Det er derfor heller ikke tilfældigt at Matador også har hunde på rollelisten - endda i fremtrædende roller

OVERBLIK: Sådan lufter du hunden i kulden

15-01-2021 15:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det er ikke kun kulden, der generer vores firbenede venner i denne tid. Den salt, der strøs for at forhindre de tobenede i at falde og de firhjulede i at køre galt, er ikke god for hundenes poter. Det samme gælder små kugler af is

Hjælp til hundens angst for fyrværkeri

29-11-2023 10:00, af Anne Cecilie Sohl

Når nytårsaften nærmer sig, glæder mange familier sig til himlens farverige skue. Men for vores firbenede venner bringer fyrværkeriet ofte en bølge af angst og frygt. 

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet