Hundekærlighed for alle pengene

13-08-2020 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Tirsdag og onsdag var der kærlighed på stranden i det nordsjællandske. Læs bare denne søde historie, som har potentiale til at gå lige i hjertet på alle os hundeelskere. En historie om kærlighed ved første blik

Copyright Ridehesten.com
Foto: Karina Børner

 

I Frederiksværk i Nordsjælland bor Karina Børner og hendes hund Bobo, der er en sort chihuahua. I disse varme dage har Karina fri, og hun tager derfor ofte til stranden med Bobo.

I tirsdags tog de to igen til stranden. Karina sørgede for masser af vand og skygge til Bobo, inden hun lagde sig ned og nød solen på sit tæppe i sandet.

– Jeg hører, Bobo begynder at pibe helt vildt, og jeg tænker, hvad piver han dog af, for jeg kan ikke se nogle eller noget. Et par meter væk ser jeg tre damer og en herre ligge som jeg selv og tænker, at det var da mystisk, han skulle pibe af dem, men så får jeg øje på en lille vovse, en korthåret chihuahua, fortæller hun og fortsætter:

– Bobo bliver ellevild og er ved at trække snoren op af trækvognen. Jeg går pænt hen og spørger om de må hilse, og selvfølgelig må de det.

Herbert, som den anden chihuahua hedder, og Bobo starter med at se hinanden lidt an og begynder herefter at lege. Herberts familie skal dog ret hurtigt videre, og så slutter mødet der.

I går, onsdag, tager Karina og Bobo tilbage til stranden, og som i den bedste romantiske hollywoodfilm, lægger de sig akkurat samme sted som dagen før, og som i selv samme type film, kommer Herbert og hans ejer forbi, inden der er gået ret lang tid.

–  Jeg spørger Bobo, er det Herbert, og jeg har sjældent set Bobo så vaks.  Han springer ud fra tæppet og spurter Herbert i møde. Denne gang er der ikke noget med at se hinanden an. De sætter med det samme i fuld leg, det var så helt fantastisk et syn. Jeg har som sagt aldrig set Bobo så glad og Herberts mor og veninder fortæller, at de sjældent har ser ham lege så godt, veninden havde faktisk aldrig set Herbert lege, fortæller hun og fortsætter:

– De legede rundt i hvert fald en time og Herbert kom over i min lejr og gnubbede rundt på tæpperne. Det samme gjorde Bobo over ved deres lejr. At se de to lege så godt sammen giver mig en helt speciel og fantastisk følelse. Det er sådan nogle stunder, jeg bliver rørt til tårer over og bliver bekræftet i, at det er fantastisk at være hundeejer.

De to små nye venner lykkedes også med at underholde hele stranden ved at tosse rundt, kramme og bryde.

– Jeg er især glad for at se Bobo så glad, da jeg fik ham for 3.5 år siden, havde jeg en chihuahua, der lignede Herbert, men hun døde desværre tre måneder efter af en tumor på milten. Jeg besluttede mig for ikke at få en hund til, da Bobo er med overalt, og så når man får sådan en stund, ved jeg, at Bobo er mere end lykkelig, lyder det fra Karine Børner, der nu har fundet sit og Bobos spot på stranden.

– Jeg håber, at de en dag kan mødes igen på stranden. Det er i hvert fald helt sikkert, at vi for altid vil ligge samme sted, lyder det fra en tydeligt glad og taknemmelig Karina Børner.

Læs også

Firbenet fest i Vejen

11-06-2024 14:39, af Anne Cecilie Sohl

I den kommende weekend den 14.-16. juni kan du med fordel lægge vejen forbi Vejen Idrætscenter og opleve hvordan arealerne bugner af søde, dygtige hunde og deres ejere i anledning af Dansk Kennel Klub’s tredobbelte hundeudstilling. I løbet af de tre dage vil over 6.500 hunde blive bedømt og centeret vil derfor være et sandt mekka for alle hundeelskere med rig mulighed for at få en stor overdosis af pelset kærlighed.

Hundemekka på Dyrskuepladsen

08-05-2024 11:51, af Anne Cecilie Sohl

Hvis du ikke allerede har lagt planer for Kristi Himmelfartsdagene, så læg vejen forbi Roskilde Dyrskueplads. Fredag til søndag vil pladsen nemlig bugne af søde, dygtige hunde og deres ejere i anledning af Dansk Kennel Klub’s tredobbelte hundeudstilling. I løbet af de tre dage vil over 8.500 hunde blive bedømt og Dyrskuepladsen vil derfor være et sandt mekka for alle hundeelskere med rig mulighed for at få en stor overdosis af pelset kærlighed.

Vores kæledyr er matchmakere

03-05-2024 10:05, af Anne Cecilie Sohl

Hver femte hundeejer har stiftet nye venskaber pga. deres hunde, viser en ny undersøgelse fra Agria Dyreforsikring. Måske mere overraskende viser undersøgelsen desuden, at den selvstændige kat lige så ofte som flokdyret hunden er årsag til, at danskerne har mødt deres livs kærlighed.

Chihuahua efterlyses

01-02-2012 14:28, af Tine Luther
Chihuahua–han forsvandt den 28. januar i København. Kan du hjælpe med oplysninger om ham?

Kvinde gjorde et uhyggeligt fund: chihuahua-lignende hund mishandlet og efterladt i rygsæk

17-12-2016 20:30, af Kasper Larsson
Da Joan Olsen fra Korsør tirsdag luftede sin hund, fandt hun en rygsæk, hun troede var glemt

Hvalp stjålet under indbrud

07-06-2012 12:32, af Maja Golles
10 måneder gammel chihuahua-hanhund er forsvundet under indbrud

Endnu en hund stjålet fra have

28-05-2013 13:29, af Maja Golles
I weekenden var den gal igen. Denne gang blev en chihuahua stjålet fra en have

Reportage: En dag på væddeløbsbanen

07-10-2019 12:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Lørdag skinnede solen flot over Midtjysk Greyhound Stadion i Bjerringbro. Klubben havde inviteret til løb for alle racer

Kongeørn tog chihuahua

05-03-2013 09:03, af Maja Golles
2-årig chihuahua er blevet taget af kongeørn

Chihuahua-tyv på spil

10-12-2010 12:29, af Anne Kristine Tollestrup
På blot to dage er der blevet stjålet chihuahuaer fra to forskellige hjem i Danmark.

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Må min hund spise kirsebær?

27-07-2017 09:48, af Anne Ekenberg

Kirsebærrene falder næsten af sig selv ned i munden på mig, når jeg ryster en gren. Store, runde og med den smukkeste vinrøde – ja næste sorte – farve smager de vidunderligt. Stenene spytter jeg ud i hånden, og det er der en god grund til

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Forberedelserne til stort hundeløb er i fuld gang i Mariager

25-06-2024 09:18, af Anne Cecilie Sohl

Allerede nu har over 550 tilmeldt sig stort terrænløb med hund i Mariager i midten af august og ikke mindst nordjyderne har taget godt imod det nye initiativ.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise ærter?

03-08-2017 13:25, af Anne Ekenberg

Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni.  Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.

Døgnet efter en operation

16-01-2022 09:57, af Astrid Holtet

At få sin hund hjem efter den har været i narkose og gennem en operation, kan være en overvældende oplevelse og give anledning til bekymring – vi ser på hvad du skal være opmærksom på det første døgn efter operationen

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt