Få gratis online hvalpekursus

11-05-2015 13:48, af Tine Luther
Få et gratis online hvalpetræningskursus fra DogCoach når du tegner en hvalpeforsikring hos Dyrekassen Danmark.
Copyright Ridehesten.com

DogCoach er Danmarks nye online træningsportal. Her kan alle hundeejere let og hurtigt træne via e-learningskurser når og hvor det passer dem. Netop nu introduceres kurset HvalpeStart, præsenteret i samarbejde med Dyrekassen Danmark. Her får hvalpeejere muligheden for igennem 6 online lektioner at få hjælp og vejledning til hvalpens første tid. Kurserne består af teori kombineret med videoinstruktion og kan afspilles på både PC, tablet og mobil. Hensigten er at kunne sikre hvalpeejere den bedst mulige start på træning af f.eks. alene hjemme, renlighed, socialisering og generelt skabe grobund for det bedst mulige fremtidige fundament. Den bedste start i hundelivet Kurset er instrueret og udarbejdet af adfærdsterapeut og hundetræner Merethe Børgart Olesen. ”Vi er glade for med HvalpeStart at kunne tilbyde alle hvalpeejere denne mulighed for ekstra støtte og vejledning til den første tid, særligt for de som enten er helt nye hvalpeejere eller som ikke har haft en hvalp længe, kan der være mange spørgsmål, som dukker op i de første uger. Via kurset kan man let finde svar på de mest basale spørgsmål – og det håber vi sikrer flere hunde den bedste start på deres hundeliv”, fortæller Merete Leth, afdelingschef hos Dyrekassen Danmark Find flere kurser HvalpeStart er et ud af 4 online kurser som kan købes på www.dogcoach.dk. Alle kurser er instrueret af Merethe Børgart Olesen og målrettet alle, som har lyst til at lære mere om hunde og træning på en enkelt og nem tilgængelig måde. Se mere på www.dogcoach eller læs mere om hvalpeforsikring hos Dyrekassen Danmark på www.dyrekassen.dk (du finder links under billedet til højre). Kilde: DogCoach

Læs også

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen
20 24 29 30
bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Hunde begyndte at hyle ved fodgængerfelt i landsbyen

08-12-2023 08:57, af Anne Cecilie Sohl

For omkring en uge siden begyndte flere hunde i den lille by Fårup at hyle og trække sig væk fra et helt bestemt fodgængerfelt på Bakkevænget, lige ved skolen. 

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hjælp til hundens angst for fyrværkeri

29-11-2023 10:00, af Anne Cecilie Sohl

Når nytårsaften nærmer sig, glæder mange familier sig til himlens farverige skue. Men for vores firbenede venner bringer fyrværkeriet ofte en bølge af angst og frygt. 

Sne kan give dårlig mave

21-11-2022 11:22, af Astrid Gerd Holtet

Hvis sneen begynder at dale, kan nogle hundeejere opleve at hunden spiser af sneen – og det kan give dårlig mave. Vi ser nærmere på hvad der sker

Skolehunden, helt præcist

04-12-2023 10:26, af Anne Cecilie Sohl

I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvad en skolehund er og helt præcis kan. Som skrevet tidligere er en skolehund ikke 'bare' en hund som går rundt på en skole, det er en hund, som over tid er trænet til at hjælpe børn og unge med mange forskellige opgaver i forbindelse med skoledagen.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

Gør slædekørsel i sneen til en leg

05-12-2023 09:42, af Anne Cecilie Sohl

Det smukke snevejr frister til at lade den almindelige familiehund trække slæde med børnene. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ide, men før man går i gang bør man have nogle ting på plads, for at det er både sikkerhedsmæssigt forsvarligt og bliver en god oplevelse for hunden. 

Tre tips til juletiden

05-12-2023 09:15, af Anne Cecilie Sohl

Julen står for døren og det betyder ofte at vi skruer op for julegodterne, hygge og godt selskab. Det er dog en god ide at være ekstra opmærksom på din hund og hvordan du får den godt igennem den søde juletid. 

Godt nyt: EU-lovforslag skal beskytte hunde og katte

09-12-2023 11:10, af Anne Cecilie Sohl

For første gang foreslår EU-kommissionen, at hundes og kattes velfærd bliver beskyttet af EU-lovgivningen. Forslaget skal indføre længe ventede foranstaltninger vedrørende sporbarhed og registrering af hunde og katte. Det er godt nyt for de danske kæledyr, lyder det fra Dyrenes Beskyttelse.