Bilist finder ”levende” affaldspose på vejen

30-08-2016 15:48, af Kasper Larsson
Et mystisk syn mødte amerikanske Malissa Lewis, da hun torsdag morgen var på vej på arbejde. På vejen fandt hun en affaldssæk, der tilsyneladende bevægede sig

Malissa Sergent Lewis var torsdag morgen på vej på arbejde. Hun var sent på den, og besluttede sig for at skyde genvej via nogle mindre bagveje. Det var i vejkanten på disse små veje, at hun fandt en affaldspose der bevægede sig. Hvad hun ikke regnede med, var at hun denne morgen skulle redde et liv. – Jeg så den her affaldspose i vejkanten og tænkte: så jeg lige en pose bevæge sig? Da jeg kom tættere på posen indså jeg, at jeg ikke så syner. Jeg kunne næsten ikke fatte det. Der var noget levende i den pose, og jeg vidste bare, at jeg skulle have det ud, hvad end det var, fortæller Malissa Sergent Lewis til The Dodo. En video Malissa fangede med sin telefon viser, hvordan væsnet i posen prøver at nærme sig hendes bil. Skønt Malissa ikke vidste, om posens indhold var farligt, bestemte hun sig for at hjælpe det indespærrede væsen. – Posen var bundet med en knude, så jeg rev hul i et hjørne. Inde i posen var en hundehvalp, og hvor var han glad for at se mig, beskriver Malissa Lewis. – Så snart jeg åbnede posen begyndte han at logre med halen. Han vidste, at han var ok. Jeg kunne simpelthen ikke fatte det. Ingen identifikation Hunden havde et halsbånd på, men der var intet hundetegn der kunne identificere hverken hvalpen eller dens ejer. Derfor besluttede Malissa sig for at tage ham med på arbejde – hun var jo allerede forsinket. – Jeg satte ham på mit skød og kørte i skole. Jeg kunne ikke bare efterlade ham i bilen, så jeg tog ham med indenfor. Da skoleinspektøren så mig udbrød han "du har en hund!”. Det eneste jeg kunne svare til det var, at det var en lang historie, fortæller Malissa. Videoen viser den lille hvalp siddende på Malissas skød. Herefter ringede hun efter sin søn, så han kunne hente hunden og bringe den i sikkerhed i deres hjem. Senere på dagen kørte de hunden til dyrlægen for at sikre, at den ikke havde lidt overlast over den forfærdelige behandling. Det vides endnu ikke om hunden er efterladt af sin ejer, eller om den er stjålet og efterladt af tyven. Malissa Lewis forsikrer dog, at myndighederne er sat på sagen. Hun er overbevist om, at hunden er blevet efterladt der med vilje – og at den med al sandsynlighed ville være død, hvis ikke hun tilfældigvis havde valgt at tage en alternativ rute på arbejde den morgen. – Hvem kan dog finde på at gøre sådan noget mod et dyr? Jeg er ligeglad med hvem du er; alle elsker hvalpe. Det kræver en kold og kynisk person, bare at kunne smide et dyr ud på den måde, siger Malissa. Heldigvis for hvalpen har den nu fundet et trygt og kærligt hjem. Malissa og hendes familie har nemlig valgt at adoptere den lille hund, der har fået navnet Hefty. – Vi elsker ham. Han får det kærligt hjem her hos os. Jeg er bare glad for, at jeg var på det rette sted på det rette tidspunkt, afslutter hun. Kilde: Thedodo.com

Læs også

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

15 hunde med mider og sår fjernet

12-06-2024 10:02, af Anne Cecilie Sohl

15 hunde er indleveret til Dyrenes Beskyttelse i Århus. Hundene er fjernet af Midt- og Vestjyllands Politi, da deres ejer for anden gang er frakendt retten til at holde dyr. Hundene er nu klar til at finde nye hjem.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Efter regn kommer solskin

15-06-2024 18:29, af Anne Cecilie Sohl

Det beviste vejrguderne i Vejen lørdag. Efter en drivvåd formiddag og start på eftermiddagen, begyndte solen at titte frem i horisonten. 

Hattrick til Simone

15-06-2024 18:04, af Anne Cecilie Sohl

Simone Riisgaard Kristiansen er ikke til at stoppe. Lørdag vandt hun for tredje gang i 2024 dagens juniorhandlingkonkurrence ved DKK's udstilling i Vejen - og så endda på sin fødselsdag. 

God start i Vejen

14-06-2024 20:50, af Anne Cecilie Sohl

Fredag åbnede DKK ballet til dette års udstilling i Vejen. Dagen bød på både godt vejr, glade hunde og førere. 

Flot afslutning i Vejen

16-06-2024 21:00, af Anne Cecilie Sohl

Søndag i Vejen bød trods nogle mørke skyer og få regnbyger, på meget mere solskin og varme, til de mange engagerede hunde og førere. 

Dyrlæge: Undgå at motionere din hund i varmen

18-06-2024 13:16, af Anne Cecilie Sohl

Om ikke så længe kommer de meget høje sommertemperaturer, som mange danskere sukker efter for tiden, og mange af os ser frem til at tilbringe mere tid udendørs med vores firbenede venner. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.