Tortureret egyptisk hund har endelig fundet et hjem

23-07-2016 17:30, af Kasper Larsson
Nogle gange kan man ikke tro sine egne øjne, eller de historier der verden over bliver fortalt om dyremishandling. Ikke desto mindre, og desværre, er de alt for ofte sande. Dette er også tilfældet med hunden Anubis, der mangler det meste af sin snude. Han har nu endelig fundet et hjem.
Copyright Ridehesten.com
Gadehunden Anubis blev fundet alene under en bil. Gerningsmænd havde skåret snuden af ham. (Foto: Facebook)

Den egyptiske gadehund Anubis lå alene under en bil, da han blev fundet, efter at ukendte gerningsmænd havde tortureret ham til uigenkendelighed. Hunden blev fundet i Cairo og reddet af gruppen Special Needs Animail Rescue and Rehabilitation. Da gruppen fandt ham liggende under bilen, var det meste af snuden på brutal vis skåret af. Kelly Hutson fra byen Spring i Texas var ikke i tvivl, da hun tilfældigvis faldt over nogle billeder af en skamferet Anubis på internettet. Hun ville adoptere den stakkels hund, og give han et værdigt liv. - Man ser alle historierne om dem, der bliver mishandlet, og jeg er en dyreelsker. Jeg vil bare tage dem alle ind, men Anubis blev bare hængende, siger Helly Hutson til New York Daily News. Anubis vurderes til at være et sted mellem seks og ni år gammel. Donationer og stædige frivillige er skyld i, at Anubis blev fløjet til El Paso, Texas i januar, hvor han indtil i søndags har boet i pleje hos Kathy Declet. - Vi havde ham i pleje i omkring syv måneder. På den tid fik vi ham tilbage til en normal vægt, vaccineret og neutraliseret, fortæller plejemor Kathy Declet til Ekstra Bladet. Ifølge Kathy Declet er der ingen der ved, hvem gerningsmændene er, men teorier forlyder, at det var tyve der blev overrasket over hundens tilstedeværelse under et indbrud. Men i søndags endte strabadserne for stakkels Anubis, der blev sendt til sit nye for-evigt-hjem i Spring, Texas. - Det var en tur på omkring 10,5 time, og han klarede det rigtig godt. Han blev køresyg et par gange, men ankom tilsyneladende meget glad til sit nye kapitel, siger plejemoren. Kilde: Ekstrabladet.dk

Læs også

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

15 hunde med mider og sår fjernet

12-06-2024 10:02, af Anne Cecilie Sohl

15 hunde er indleveret til Dyrenes Beskyttelse i Århus. Hundene er fjernet af Midt- og Vestjyllands Politi, da deres ejer for anden gang er frakendt retten til at holde dyr. Hundene er nu klar til at finde nye hjem.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Efter regn kommer solskin

15-06-2024 18:29, af Anne Cecilie Sohl

Det beviste vejrguderne i Vejen lørdag. Efter en drivvåd formiddag og start på eftermiddagen, begyndte solen at titte frem i horisonten. 

Hattrick til Simone

15-06-2024 18:04, af Anne Cecilie Sohl

Simone Riisgaard Kristiansen er ikke til at stoppe. Lørdag vandt hun for tredje gang i 2024 dagens juniorhandlingkonkurrence ved DKK's udstilling i Vejen - og så endda på sin fødselsdag. 

God start i Vejen

14-06-2024 20:50, af Anne Cecilie Sohl

Fredag åbnede DKK ballet til dette års udstilling i Vejen. Dagen bød på både godt vejr, glade hunde og førere. 

Flot afslutning i Vejen

16-06-2024 21:00, af Anne Cecilie Sohl

Søndag i Vejen bød trods nogle mørke skyer og få regnbyger, på meget mere solskin og varme, til de mange engagerede hunde og førere. 

Dyrlæge: Undgå at motionere din hund i varmen

18-06-2024 13:16, af Anne Cecilie Sohl

Om ikke så længe kommer de meget høje sommertemperaturer, som mange danskere sukker efter for tiden, og mange af os ser frem til at tilbringe mere tid udendørs med vores firbenede venner. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Må min hund spise jordbær?

16-07-2017 10:07, af Anne Ekenberg

Jeg går ofte tur på en skøn natursti. Tidligere var det en jernbanestrækning, men for mange år siden blev den nedlagt, og i dag har mennesker og dyr glæde af den. På denne tid af året myldre det frem med skovjordbær. Som små røde perler lyser de op i alt det grønne, og jeg elsker at plukke af dem, når jeg med egne øjne kan se, at de modne. Og mine hunde elsker dem også, men må de egentlig få dem?

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.