Tortureret egyptisk hund har endelig fundet et hjem

23-07-2016 17:30, af Kasper Larsson
Nogle gange kan man ikke tro sine egne øjne, eller de historier der verden over bliver fortalt om dyremishandling. Ikke desto mindre, og desværre, er de alt for ofte sande. Dette er også tilfældet med hunden Anubis, der mangler det meste af sin snude. Han har nu endelig fundet et hjem.
Copyright Ridehesten.com
Gadehunden Anubis blev fundet alene under en bil. Gerningsmænd havde skåret snuden af ham. (Foto: Facebook)

Den egyptiske gadehund Anubis lå alene under en bil, da han blev fundet, efter at ukendte gerningsmænd havde tortureret ham til uigenkendelighed. Hunden blev fundet i Cairo og reddet af gruppen Special Needs Animail Rescue and Rehabilitation. Da gruppen fandt ham liggende under bilen, var det meste af snuden på brutal vis skåret af. Kelly Hutson fra byen Spring i Texas var ikke i tvivl, da hun tilfældigvis faldt over nogle billeder af en skamferet Anubis på internettet. Hun ville adoptere den stakkels hund, og give han et værdigt liv. - Man ser alle historierne om dem, der bliver mishandlet, og jeg er en dyreelsker. Jeg vil bare tage dem alle ind, men Anubis blev bare hængende, siger Helly Hutson til New York Daily News. Anubis vurderes til at være et sted mellem seks og ni år gammel. Donationer og stædige frivillige er skyld i, at Anubis blev fløjet til El Paso, Texas i januar, hvor han indtil i søndags har boet i pleje hos Kathy Declet. - Vi havde ham i pleje i omkring syv måneder. På den tid fik vi ham tilbage til en normal vægt, vaccineret og neutraliseret, fortæller plejemor Kathy Declet til Ekstra Bladet. Ifølge Kathy Declet er der ingen der ved, hvem gerningsmændene er, men teorier forlyder, at det var tyve der blev overrasket over hundens tilstedeværelse under et indbrud. Men i søndags endte strabadserne for stakkels Anubis, der blev sendt til sit nye for-evigt-hjem i Spring, Texas. - Det var en tur på omkring 10,5 time, og han klarede det rigtig godt. Han blev køresyg et par gange, men ankom tilsyneladende meget glad til sit nye kapitel, siger plejemoren. Kilde: Ekstrabladet.dk

Læs også

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen
20 24 29 30
bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Hunde begyndte at hyle ved fodgængerfelt i landsbyen

08-12-2023 08:57, af Anne Cecilie Sohl

For omkring en uge siden begyndte flere hunde i den lille by Fårup at hyle og trække sig væk fra et helt bestemt fodgængerfelt på Bakkevænget, lige ved skolen. 

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hjælp til hundens angst for fyrværkeri

29-11-2023 10:00, af Anne Cecilie Sohl

Når nytårsaften nærmer sig, glæder mange familier sig til himlens farverige skue. Men for vores firbenede venner bringer fyrværkeriet ofte en bølge af angst og frygt. 

Sne kan give dårlig mave

21-11-2022 11:22, af Astrid Gerd Holtet

Hvis sneen begynder at dale, kan nogle hundeejere opleve at hunden spiser af sneen – og det kan give dårlig mave. Vi ser nærmere på hvad der sker

Skolehunden, helt præcist

04-12-2023 10:26, af Anne Cecilie Sohl

I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvad en skolehund er og helt præcis kan. Som skrevet tidligere er en skolehund ikke 'bare' en hund som går rundt på en skole, det er en hund, som over tid er trænet til at hjælpe børn og unge med mange forskellige opgaver i forbindelse med skoledagen.

Pas på poterne i frostvejret: Vejsalt er smertefuldt

28-11-2023 13:21, af Anne Cecilie Sohl

Når temperaturen rammer frysepunktet, bliver vejene saltet. Dette afhjælper glatte veje, men vejsalt er en smertefuld oplevelse for hunde. Dyrenes Beskyttelse opfordrer derfor til at smøre hundens trædepuder med potevoks inden gåturen.

Gør slædekørsel i sneen til en leg

05-12-2023 09:42, af Anne Cecilie Sohl

Det smukke snevejr frister til at lade den almindelige familiehund trække slæde med børnene. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ide, men før man går i gang bør man have nogle ting på plads, for at det er både sikkerhedsmæssigt forsvarligt og bliver en god oplevelse for hunden. 

Tre tips til juletiden

05-12-2023 09:15, af Anne Cecilie Sohl

Julen står for døren og det betyder ofte at vi skruer op for julegodterne, hygge og godt selskab. Det er dog en god ide at være ekstra opmærksom på din hund og hvordan du får den godt igennem den søde juletid. 

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet