Svindler snød Louis ulykkelige ejere

08-12-2020 11:35, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I lørdags troede Jesper Elbæk og Maria Støttrup Nielsen, at de kunne få deres elskede hund Loui hjem igen. Desværre blev parret snydt af en svindler

Copyright Ridehesten.com
Privatfoto

Forestil dig, at din hund er forsvundet. Efter noget tid udlover du en dusør. En lørdag eftermiddag ringer en telefon, og stemmen i røret siger, at han ved, hvor hunden befinder sig. Forestil dig den glæde og lettelse, man må føle i den situation.

Men hvad sker der så, når man opdager, at stemmen i telefonen er en svindler, der udelukkende vil have del i dusøren? Det er netop det, der er sket for Jesper Elbæk og Maria Støttrup Nielsen. Det skriver Skive Folkeblad.

I den seneste tid har parret været meget offentlige omkring deres forsvundne labrador. Efterlysningerne er delt vidt og bredt, og i fredags deltog Maria i DR P1, hvor hun fortalte om deres forsvundne Loui. Alt dette er gjort i et håb om at få Loui hjem igen. Desværre har skrupelløse personer også fundet frem til efterlysningen.

Klokken var 16.15 i lørdags, da Jesper Elbæks telefon ringede. Manden i røret fortalte, at han viste, hvor Loui var henne, men at han ikke ville blandes ind i noget. Derfor ville han ringe tilbage, når han vidste, hvordan de skulle få hunden tilbage.

Manden ringede tilbage og bad om en del af dusøren, inden han gav sine oplysninger til Jesper. Parret har siden Loui forsvandt brugt meget tid på at lede efter ham, og derfor gik Jesper med til at udlevere en del af dusøren. Han indbetalte pengene på mandens konto.

– Så sagde manden, at han skulle have min mailadresse, og så ville han sende oplysningerne til mig fra en mail, han lige havde oprettet. Jeg bad ham om at blive på linjen, og så sagde det vare dut, dut, dut, fortæller Jesper Elbæk Til Skive Folkeblad.

Svindleren er meldt til politiet, idet han gav Jesper sit kontonummer, er der en god chance for, at han kan findes.

Loui er endnu ikke fundet

Læs også

Agria hundegåtur 2021

01-09-2021 12:23, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ændrede familieforhold, dødsfald, børn, nyt job ... Årsagerne til, at Simba, Djargo, Loui og de andre hunde hos Dyreværnet leder efter nye hjem er mange. Fælles for dem alle er, at de har brug for en ny chance og et kærligt, livslangt 

Stadig intet nyt om Loui

14-01-2021 12:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

26. november forsvandt labradoren Loui, og den er stadig ikke fundet. De aktive eftersøgninger indstillet, men ejerne reagerer på tips

Loui set på vildtkamera

15-12-2020 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Mange har fulgt med i eftersøgningen af den sorte labrador Loui. Her til morgen kom der nyt håb om at finde hunden i live

Ægtepar bag voldsom misrøgt må fortsat have hund

30-05-2019 08:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ægtepar slipper billigt fra misrøgt af hunde, da de ikke tidligere er straffet

USA: Labrador mest populær igen igen

06-05-2020 12:10, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

De mest populære racer i USA er blevet offentliggjort og ikke overraskende ligger labradoren på førstepladsen

Blind hund har fører-kat

03-10-2014 12:58, af Tine Luther
En ældre labrador har fået pustet nyt liv i hverdagen på grund af støtte fra en kat!

Den pelsede spækhugger

04-10-2016 15:48, af Kasper Larsson
En tidligere sort labrador er blevet ramt af en speciel hudtilstand, der får hans pels til at blive helt og aldeles hvid

Robert Redford flytter ind hos Felix Smith

26-03-2020 08:08, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Det ligner ikke nogen hundenyhed, men det er det. En af landets mest elskede hunde er gået bort, og en ny er på vej

Hund snusede sig frem til 600 år gammelt skellet

05-09-2012 14:08, af Tine Luther
En australsk labrador er formentlig den første hund, der er uddannet som arkæologi–hund. Den har unbder en test snuset sig frem til et 600 år gammelt skellet, der var begravet 2 m under jordens overflade. Så vidt vides er det ny verdensrekord – det anslås, at den tidligere rekord blev sat for 25 år i USA, hvor en hund lokaliserede et 175 år gammelt skellet.

Syv søde hvalpe hos dyrlægen (video)

12-12-2017 06:54, af Marie Helene Rigård Rohleder

Hunden.dk fulgte dyrlæge Sofie Flagstad fra Familiedyrlægerne en dag på job, og her tumlede syv skønne hvalpe ind på klinikken for at få et sundhedstjek og blive basisvaccineret og chipmærket, så de er helt klar til at blive hentet af deres nye ejere. Se video fra konsultationen her: 

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Alle store dyreinteresseorganisationer vil sammen løfte sundheden og velfærden for danske hunde

15-04-2024 12:21, af Anne Cecilie Sohl

For at sikre, at vi i Danmark avler de sundeste hunde med det bedst mulige udgangspunkt for et godt liv, er de største dyreinteresseorganisationer nu gået sammen i et historisk samarbejde.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet

11-04-2024 11:16, af Anne Cecilie Sohl

Flere og flere hunde bliver indleveret hos Dyreværnet uden at være registreret i Dansk Hunderegister.

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Hunde og hugorme er en dårlig kombination

02-04-2024 10:53, af Anne Cecilie Sohl

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt. Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring. 

10 grunde til hundens slikken

15-01-2016 10:36, af Tine Luther
Hunde slikker på hvad som helst af mange forskellige årsager. En hund plejer bl.a. sin pels og afslører sit humør med tungen, den viser sin kærlighed og sin plads i hierarkiet samt knytter bånd til sine hvalpe. Huffinton Post har opstillet ti grunde til, at hundens tunge er et vigtigt redskab.