Sådan laver du en god instagramkonto

04-04-2019 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Næste uge udkommer det nye nummer af HUNDEN. Her er lidt om, hvad du kan glæde dig til, og så får du også lige en lille opskrift på at lave en god instagramkonto af en af dem, der er med i bladet

Copyright Ridehesten.com
Privatfoto

Når aprilnummeret af HUNDEN næste uge rammer medlemmernes postkasser, kan man igen åbne for en masse godt læsestof.

Vi skriver endnu et kapitel i vores lille serie om kendte mennesker og deres hunde. Denne gang er turen kommet til Lis Sørensen, som gennem hele sit liv har haft hund. Hun har altid haft store hunde, men lige nu har hun to små hunde, som hun elsker over alt på jorden. Men hun indrømmer dog, at hun savner lidt mere krop at holde fast i.

Du kan også læse om DKK’s repræsentantskabsmøde, som foregik i god ro og orden. Faktisk var der kun et punkt på dagsordenen, der for alvor fik diskussionslysten til at sprede sig.

Du kan også lære, hvordan du vælger den bedste fødekasse til din hund. Du kan læse en reportage fra Show of Winners og se billeder af vinderne.

Det bliver også til en tur i hundeskoven, hvor vi blandt andet forsøger at finde ud af, hvorfor flere og flere kommuner satser på at være hundevenlige.

Hanne Mathiasen har oversat en artikel af Andrew H. Brace fra England, hvor han giver sit syn på udviklingen inden for hundeudstillinger og hvordan fokus på hundene er skiftet gennem årene.

Går du og drømmer om at leve et liv, som for alvor sætter hundene i centrum, så skal du læse om Lykke og Orest, der skiftede storbylivet i København ud med et liv langt ude i de svenske skove med deres to borzoihunde. Selvom parret bor så langt ude, at det nærmest er en dagsrejse at komme til nærmeste købmand, styrer de også en Instagramkonto, som har over 16000 følgere.

 

Lykke giver her opskriften på at få succes med at oprette en Instagramkonto.
At starte en Instagramkonto er et langt sejt træk. Mange tror de kan ligger et billede ud af en deres hundehvalp og dagen efter have 100.000 følgere, men man skal arbejde for at lave en populær Instagram. Det tager tid - meget tid. 2-4 timer hver dag er et realistisk bud og det skal man gøre op med sig selv om man kan og vil investere så meget tid.

Man skal være aktiv og kommentere andres billeder på en vær sød og ærlig måde. Skriv ikke noget du ikke mener. Sørg for at like dem du følger-hver gang. Så føler de sig set og får lyst at like tilbage. Og lad dig aldrig friste af at købe hverken følgere eller Likes. Det kan gennemskues selvom firmaerne er blevet gode til efterligne en naturlig organisk vækst. Men folk ved godt man ikke får 2-300 følgere hver dag og flere tusind likes på en tvivlsom kvalitet.

Find Instagramkontoen her

Info

9 gode råd til en god Instagramkonto

1. Post hver dag. Max 2 billeder. I starten kan det være en god ide med to gange om dagen. Fordelen ved at poste hver dag er at følgerne kommer til at føle sig familiær med dig. Du ryger ud af folks bevidsthed hvis du poster en gang om ugen eller sjældnere.

2. Du skal holde en vis kvalitet i det du poster og gøre dig overvejelser om hvad du vil med profilen. Den må ikke speede sig over for meget. Profilen skal være klar og tydelig i sit budskab. Enten visuelt eller med en historie.

3. Du skal være aktiv. Kommentere, interagere med dine følgere. Svar på alle kommentarer. Skriv kommentarer til andre, men vær ærlig. Det er lynhurtigt gennemskuet hvis du copy/paster.

4. Følg ikke for mange for så virker du desperat og du kan ikke “pleje” 4000 følgere.

5. Lav en fængende introtekst.

6. Skriv på engelsk, hvis du vil nå ud til et større publikum.

7. Indsnævr dit felt så meget som muligt. Husk det er et hurtigt medie. Tænk billeder i smartphone format. Jo enklere jo bedre.

8. Forsøg at blive tagget i store portaler fx dogsofinstagram med 4,3 millioner følgere. Det giver et boost, men det kommer man ikke før profilen har en vis størrelse.

9. Og husk! “There is no content without stories”

Lykke Andersen

Læs også

Undgå uheld med løse hunde på stranden

28-09-2023 08:52, af Thomas Bach Jensen

Pr. 1. oktober er det igen tilladt at lade hunden gå løs på de danske strande – men kun hvis den ikke risikerer at forvolde andre skade. 

Vejen: Det bedste råd fra en dommer

19-08-2023 11:04, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Dommere er meget mere end hundenørder. Det beviste Birte Scheel, da hun gav en udstiller gode råd om dårligt knæ

Vær beredt: HUNDEN udkommer nu

16-08-2023 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I disse dage udkommer Magasinet HUNDEN til alle DKK's medlemmer. Her får du et overblik over, hvad du kan læse om i dette nummer

Hans fra insta

18-09-2021 14:50, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Hans er en bassethound på 13 måneder. Han har 5000 følgere på Instagram

Har du nogensinde spist hundesnacks

15-07-2020 08:01, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Komiker Christian Fuhlendorff har på Instagram lagt en video op, hvor han ved et uheld kommer til at spise nogle af sin hunds godbidder. Det er ret sjovt

Rekordhøjt antal hunde gik tur for en god sag

09-05-2023 12:10, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Siden 2018 har Agria Dyreforsikring afholdt den årlige Hundegåtur, og danskernes ønske om at hjælpe dyr i nød er ikke blevet mindre gennem årene. Antallet af deltagere er faktisk steget hvert år. I weekenden 6. og 7. maj deltog næsten 5.500 hunde og deres ejere i 2023-udgaven af Hundegåturen, der igen foregik på Facebook og Instagram

Hyggelig instagramkonto

08-06-2021 08:18, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

En australsk coronapoder har fået en god ide. Hun tager billeder af folks hunde, når de kommer og skal podes, og det er blevet til en helt hyggelig instagramprofil

Instagram har videoer af dyremishandling

29-08-2020 09:18, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Trods flere opfordringer har Instagram ikke slettet flere videoer, der indeholder dyremishandling herunder slåskampe mellem hunde

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Louise Trabjerg

Webredaktør og nyhedsvagt

Louise Trabjerg

ltr@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

DNA test af hundelorte bliver mere og mere udbredt

20-09-2023 19:01, af Louise Trabjerg

Vi ser det jævnligt - særligt på de sociale medier - at den gennemsnitlige dansker er træt af de mange efterladte hunde-høm-høm'er der skal trædes uden om på gader og stræder. Men problemet er langt fra kun dansk.

3 gode råd hvis hunden har dårlig mave

20-02-2022 10:00, af Astrid Holtet

De fleste hunde oplever at have dårlig mave flere gange i løbet af deres liv, men hvad kan man gøre når problemet opstår?

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Nu er vi i gang i Roskilde!

22-09-2023 16:58, af Maria Lærke Mortensen

Hundeudstillingen i Roskilde er i fuld gang. De første vindere er allerede fundet og stemningen er helt i top på dyreskuepladsen

Overblik: Regler for hunde på fly

16-03-2018 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ønsker man at få sin hund med på en rejse, er der stor forskel på reglerne hos de enkelte flyselskaber. Derfor er det vigtigt, at man sætter sig ind i selskabets regler, inden man drager mod lufthavnen. Vi bringer her et overblik

Fem gode råd til sårpleje hos hunde

05-02-2021 15:11, af Astrid Gerd Holtet

Hvad kan du gøre hvis din hund får et sår – og hvornår bør du ringe til dyrlægen?