Rørende fotografi har ført til store donationer

08-08-2012 09:42, af Tine Luther
Et rørende foto af en gigtplaget hund og dens ejer, der hygger sig sammen i vandet, har været katalysator for donationer, der kan betale hundens behandling. Over to millioner gange har billedet været vist på Facebook!
Copyright Ridehesten.com
www.lifewithdogs.tv fortæller historien om John Ungers og Shoep. (Screendump fra www.lifewithdogs.tv)

Historien om manden og hans hund er mindst lige så rørende som billedet af dem i vandet. Det hele begyndte med, at manden, John Unger, og hans daværende forlovede besluttede sig for at tage den dengang otte måneder gamle hvalp, Shoep, til sig. Hvalpen var blevet mishandlet, og parret ønskede at arbejde med at give den et godt liv og få det bedste frem i den. Formentlig er Shoep blevet mishandlet af en mand, for hvalpen var meget utryg i forhold til John Unger. Det tog ham mange måneder om at vinde Shoeps tillid. Shoep reddede John Ungers liv Da forholdet mellem John Unger og hans forlovede bristede, sank John Unger ned i en dyb depression og var selvmordstruet. En aften tog han ud til Lake Michigan og var meget tæt på at gøre en ende på det hele. Men Shoep fulgte med, og John Unger kan ikke forklare hvorfor, men hunden endte med at afholde ham fra at tage livet. ”He basically saved my ass”. John Unger kom igennem depressionen og er sin hund dybt taknemmelig – og vil gøre alt for den. Donationerne ruller ind I dag er Shoep 19 år gammel og lider af gigt. John Unger har opdaget, at det varme vand i Lake Superior hjælper hunden til at slappe af. John Unger er selvfølgelig klar over, at dagene med hans trofaste følgesvend er talte, og han bad derfor en fotograf om at forevige ham sammen med hunden i søen. Billedet blev taget den 31. juli, og er siden blevet vist mere end to millioner gange på Facebook – og er blevet delt mere end 100.000 gange. Billedet har fået mange til at donere penge til Shoeps dyre gigtbehandling. Kilde: www.lifewithdogs.tv

Læs også

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen
20 24 29 30
bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Hunde begyndte at hyle ved fodgængerfelt i landsbyen

08-12-2023 08:57, af Anne Cecilie Sohl

For omkring en uge siden begyndte flere hunde i den lille by Fårup at hyle og trække sig væk fra et helt bestemt fodgængerfelt på Bakkevænget, lige ved skolen. 

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hjælp til hundens angst for fyrværkeri

29-11-2023 10:00, af Anne Cecilie Sohl

Når nytårsaften nærmer sig, glæder mange familier sig til himlens farverige skue. Men for vores firbenede venner bringer fyrværkeriet ofte en bølge af angst og frygt. 

Sne kan give dårlig mave

21-11-2022 11:22, af Astrid Gerd Holtet

Hvis sneen begynder at dale, kan nogle hundeejere opleve at hunden spiser af sneen – og det kan give dårlig mave. Vi ser nærmere på hvad der sker

Skolehunden, helt præcist

04-12-2023 10:26, af Anne Cecilie Sohl

I dette blogindlæg kan du læse mere om, hvad en skolehund er og helt præcis kan. Som skrevet tidligere er en skolehund ikke 'bare' en hund som går rundt på en skole, det er en hund, som over tid er trænet til at hjælpe børn og unge med mange forskellige opgaver i forbindelse med skoledagen.

Pas på poterne i frostvejret: Vejsalt er smertefuldt

28-11-2023 13:21, af Anne Cecilie Sohl

Når temperaturen rammer frysepunktet, bliver vejene saltet. Dette afhjælper glatte veje, men vejsalt er en smertefuld oplevelse for hunde. Dyrenes Beskyttelse opfordrer derfor til at smøre hundens trædepuder med potevoks inden gåturen.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

Gør slædekørsel i sneen til en leg

05-12-2023 09:42, af Anne Cecilie Sohl

Det smukke snevejr frister til at lade den almindelige familiehund trække slæde med børnene. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ide, men før man går i gang bør man have nogle ting på plads, for at det er både sikkerhedsmæssigt forsvarligt og bliver en god oplevelse for hunden. 

Tre tips til juletiden

05-12-2023 09:15, af Anne Cecilie Sohl

Julen står for døren og det betyder ofte at vi skruer op for julegodterne, hygge og godt selskab. Det er dog en god ide at være ekstra opmærksom på din hund og hvordan du får den godt igennem den søde juletid.