Rørende fotografi har ført til store donationer

08-08-2012 09:42, af Tine Luther
Et rørende foto af en gigtplaget hund og dens ejer, der hygger sig sammen i vandet, har været katalysator for donationer, der kan betale hundens behandling. Over to millioner gange har billedet været vist på Facebook!
Copyright Ridehesten.com
www.lifewithdogs.tv fortæller historien om John Ungers og Shoep. (Screendump fra www.lifewithdogs.tv)

Historien om manden og hans hund er mindst lige så rørende som billedet af dem i vandet. Det hele begyndte med, at manden, John Unger, og hans daværende forlovede besluttede sig for at tage den dengang otte måneder gamle hvalp, Shoep, til sig. Hvalpen var blevet mishandlet, og parret ønskede at arbejde med at give den et godt liv og få det bedste frem i den. Formentlig er Shoep blevet mishandlet af en mand, for hvalpen var meget utryg i forhold til John Unger. Det tog ham mange måneder om at vinde Shoeps tillid. Shoep reddede John Ungers liv Da forholdet mellem John Unger og hans forlovede bristede, sank John Unger ned i en dyb depression og var selvmordstruet. En aften tog han ud til Lake Michigan og var meget tæt på at gøre en ende på det hele. Men Shoep fulgte med, og John Unger kan ikke forklare hvorfor, men hunden endte med at afholde ham fra at tage livet. ”He basically saved my ass”. John Unger kom igennem depressionen og er sin hund dybt taknemmelig – og vil gøre alt for den. Donationerne ruller ind I dag er Shoep 19 år gammel og lider af gigt. John Unger har opdaget, at det varme vand i Lake Superior hjælper hunden til at slappe af. John Unger er selvfølgelig klar over, at dagene med hans trofaste følgesvend er talte, og han bad derfor en fotograf om at forevige ham sammen med hunden i søen. Billedet blev taget den 31. juli, og er siden blevet vist mere end to millioner gange på Facebook – og er blevet delt mere end 100.000 gange. Billedet har fået mange til at donere penge til Shoeps dyre gigtbehandling. Kilde: www.lifewithdogs.tv

Læs også

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Efter regn kommer solskin

15-06-2024 18:29, af Anne Cecilie Sohl

Det beviste vejrguderne i Vejen lørdag. Efter en drivvåd formiddag og start på eftermiddagen, begyndte solen at titte frem i horisonten. 

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Hattrick til Simone

15-06-2024 18:04, af Anne Cecilie Sohl

Simone Riisgaard Kristiansen er ikke til at stoppe. Lørdag vandt hun for tredje gang i 2024 dagens juniorhandlingkonkurrence ved DKK's udstilling i Vejen - og så endda på sin fødselsdag. 

Dyrlæge: Undgå at motionere din hund i varmen

18-06-2024 13:16, af Anne Cecilie Sohl

Om ikke så længe kommer de meget høje sommertemperaturer, som mange danskere sukker efter for tiden, og mange af os ser frem til at tilbringe mere tid udendørs med vores firbenede venner. 

Se billederne: Udstilling i Vejen

20-06-2024 09:27, af Anne Cecilie Sohl

Du kan nu se alle billeder fra Vejen online.

15 hunde med mider og sår fjernet

12-06-2024 10:02, af Anne Cecilie Sohl

15 hunde er indleveret til Dyrenes Beskyttelse i Århus. Hundene er fjernet af Midt- og Vestjyllands Politi, da deres ejer for anden gang er frakendt retten til at holde dyr. Hundene er nu klar til at finde nye hjem.

Flot afslutning i Vejen

16-06-2024 21:00, af Anne Cecilie Sohl

Søndag i Vejen bød trods nogle mørke skyer og få regnbyger, på meget mere solskin og varme, til de mange engagerede hunde og førere. 

God start i Vejen

14-06-2024 20:50, af Anne Cecilie Sohl

Fredag åbnede DKK ballet til dette års udstilling i Vejen. Dagen bød på både godt vejr, glade hunde og førere. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden.