Flere fejringer af Hundens Dag

03-06-2024 11:00, af Anne Cecilie Sohl

Lørdag den 1. juni blev Hundens Dag traditionen tro fejret landet over. Rigtig mange hundeentusiaster havde fundet på hyggelige arrangementer, der alle skabte glæde og sammenhold. 

Copyright Ridehesten.com
Kennel Kvade Star Bichon Havanais havde inviteret til hvalpe- og hundetræf i anledning af Hunden Dag den 1. juni. Mange flere arrangementer fandt sted - få et indblik i dem herunder og nyd det skønne billedgalleri. Foto: Kennel Kvade Star

Bl.a. afprøvede seks skønne hunde mellem et og fem år sportsgrenen Canine Conditioning Fitness (CCF) hos Hundestedet Vejen. CCF er et udenlandsk træningsprogram, som man kan opnå forskellige titler under.

Vejret var lummert, men hundene glade. Hele flokken kom flot og sikkert gennem både balanceøvelser, styrkeøvelser, fleksibilitetsøvelser og udstrækning, med en indlagt pause, hvor der blev delt godteposer ud.

Gruppen bestod af en mellempudel, en bolonka, en labrador retriever, en havaneser, en staffordshire bull terrier og en kromfohrländer. Alle seks hunde bestod alle øvelser, og kunne ved arrangementets afslutning prale af at have opnået titlen "CCF1". To af hundene havde titlen i forvejen, men for fire af dem var den ny - og for både bolonkaen og kromfohrländeren er det gældende, at de er første hund i racen på verdensplan med titlen.

Efter en skøn dag sammen, har flere allerede meldt tilbage, at de er klar til CCF2.

Glade hunde i skoven
Også hos Glade Hunde v/ Lisbeth Christiansen og Jytte Møss havde de inviteret til en dejlig dag i hundenes tegn, med salg af nye/brugte/fejlkøbte ting til de firbenede venner.

Det blev også til en tur i den grønne skov, med små opgaver for hunden og ejer. Alle besøgende blev budt på kaffe og kage, og havde en dejlig lørdag i solskin.

Hvalpe- og hundetræf
Kennel Kvade Star afholdt et hvalpe- og hundetræf for tidligere og kommende hvalpekøbere, hvor omkring 40 voksne og børn, samt 30 hunde mødte op.

Alle fik talt og hygget, og alle hunde fik leget og hils på hinanden.

Man kunne til arrangementet få taget billeder af sin hund af en professionel fotograf - hvilket mange benyttede sig af. 

For Kennel Kvade Star er det en tradition at afholde sådanne arrangementer, og for dem var det perfekt at det kunne falde sammen med hundens dag. 

Læs også

Hvor er det skønt at være heldig…

07-06-2024 11:32, af Anne Cecilie Sohl

På Hundens Dag 2024 var Broholmerselskabets Aktivitetskreds 3 (Jylland) på Lemvig Marked og Dyrskue, hvor vi samlede 13 Broholmere, som havde taget deres mennesker med, og vi var endda rigtig heldige med vejret – en dag med skønt solskin.

Traditionsrig lure coursing med Myndeklubben

07-06-2024 11:17, af Anne Cecilie Sohl

Traditionen tro gav Myndeklubben alle hunde mulighed for at prøve lure coursing på Hundens dag.

Terrier-gåtur ved Moesgård

06-06-2024 11:08, af Anne Cecilie Sohl

Efter nogle år uden aktiviteter i Dansk Terrierklubs Kreds 5 i Midtjylland, skulle der ske noget for den ”almindelige” terrier ejer - og hvad var mere aktuel end at lægge ud med en gåtur på HUNDENS DAG?

Hundene lægger vejen forbi Vejen

16-06-2022 12:14, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I den kommende weekend d. 17.-19. juni afvikler Danmarks største hundeorganisation, Dansk Kennel Klub, hundeudstilling hos Vejen Idrætscenter. Knap 2.000 hunde og deres ejere lægger vejen forbi hver dag for at konkurrere om at blive dagens bedste hund; det prestigefyldte ”Best in Show”

Hundeklub støtter Voice of Pets

10-06-2021 12:15, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I går skrev vi, at det ser rigtig sort ud for Voice of Pets. Nu melder DcH Kaløvig Hundeklub sig som støtter af organisationen med et arrangement søndag 20. juni

DKK mangler racer til hundens dag i Tivoli Friheden 9. juni

29-05-2018 14:39, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Der mangler racer til sceneshowet til hundens dag i Tivoli Friheden

Tips til træning: Snudetarget

25-03-2020 15:33, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Vi har valgt at udgive sidste års træningstips fra HUNDEN her på hunden.dk. I dag kan du lære snudetarget, som blev udgivet i bladet i juni 2019

Din guide til den næste hundetid

14-03-2020 17:40, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Arrangementer aflyses eller flyttes for et godt ord, mens spørgsmålene om corona tårner sig op. Her får du en lille guide, hvor du får svar på det meste

 

DKK har erklæret lørdag den 4. juni for national ”Hundens dag”

02-06-2016 15:00, af Kasper Larsson
Den 4. juni 2016 fejrer Dansk Kennel Klub Hundens Dag med arrangementer i hele landet og gode muligheder for at opleve mange af de forskellige hunderacer, som findes i Danmark.

Snup en Woof´ie!

07-06-2016 10:44, af Kasper Larsson
Der vil ose af festivalstemning ved Vejen Idrætscenter, når Dansk Kennel Klub introducerer begrebet ”Woof´ies” for danskerne under sommerens største festival for hunde, den internationale tredages hundeudstilling, der afholdes i dagene 10. - 11. - 12. juni.

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Fra Magasinet HUNDEN: Hundeklinikken gør dyrlægebesøget hyggeligt

26-05-2023 12:31, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Alle hunde skal på et eller andet tidspunkt forbi dyrlægen, og det er ikke alle, der synes, det er en fest. På Hundeklinikken i København gør de noget ved dyrlægeangst med deres helt specielle tilgang til hundene

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Overblik: Regler for hunde på fly

16-03-2018 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ønsker man at få sin hund med på en rejse, er der stor forskel på reglerne hos de enkelte flyselskaber. Derfor er det vigtigt, at man sætter sig ind i selskabets regler, inden man drager mod lufthavnen. Vi bringer her et overblik

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Må min hund spise ærter?

03-08-2017 13:25, af Anne Ekenberg

Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni.  Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.

Må min hund spise kirsebær?

27-07-2017 09:48, af Anne Ekenberg

Kirsebærrene falder næsten af sig selv ned i munden på mig, når jeg ryster en gren. Store, runde og med den smukkeste vinrøde – ja næste sorte – farve smager de vidunderligt. Stenene spytter jeg ud i hånden, og det er der en god grund til

1. april skal strandhunden i snor

21-03-2024 10:13, af Anne Cecilie Sohl

Fra den 1. april skal hunden igen i snor, når du lufter den på stranden – det gælder også, selv om du har verdens mest lydige hund. For når hunden har snuden i sporet, er ynglefugle og dyrebørn i risiko.