Diego forsvundet: Ejer tror stadig på at finde ham

02-02-2022 15:07, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

9. december 2021 forsvandt hunden Diego fra en gåtur i Hareskoven. Siden er han kun set samme aften. Alligevel tror hans ejer på at han nok skal komme hjem

Copyright Ridehesten.com
Privatfoto

 

Mens store dele af den danske befolkning gik og glædede sig over, at der snart kun var to uger til juleaften, var hverdagen en helt anden hos Julia og hendes familie.

Julias kæreste havde nemlig været ude at lufte deres hund, Diego, der er en staffordshire bull terrier på godt to år. De havde gået tur i den del af Hareskoven, der er hundeskov, og da Diego er en hund, der sagtens kan styres uden snor, foregik luftningen i hundeskoven uden snor.

På turen kom de forbi et elektrisk hegn, som Diego fandt så spændende, at han ville hen og snuse til det. Julias kæreste forsøgte at stoppe Diego, men det var for sent. Den lille hund fik stød på snuden, og løb så hen over en parkeringsplads og væk.

– Siden er Diego kun set en enkelt gang. En kvinde mener at have set ham samme aften ved en genbrugsplads, men Diego stak af igen, og siden er Diego ikke set, lyder det fra Julia.

Siden er Diego meldt savnet hos politiet, Dyrenes Beskyttelse, Dyreværnet, Dansk Kennel Klub, Dansk Hunderegister og på en masse facebooksider.

Derudover er der delt flyers ud i skoven og i området omkring, hvor Diego forsvandt.

– Der er stort set ikke nogen i Værløse, der ikke har hørt om Diego. Vi har virkelig forsøgt alt, fortæller Julia.

Julia har også forsøgt at udlove en dusør til dem, der kunne bringe Diego hjem, men som mange andre også har oplevet, så er der nogen, der prøver at udnytte mennesker i krise, når der er penge indblandet.

– Jeg blev ringet op af en mand. På det tidspunkt havde vi udlovet en dusør på 4000 kroner. Han sagde til mig, at han kunne give mig hunden tilbage, hvis jeg gav ham 5000 kroner via en straksoverførsel. Han var virkelig overbevisende, men det var snyd. Han havde ikke Diego.

Julia har også fået hjælp fra facebookgruppen Landsdækkende hjælp til efterlyste og fremlyste hunde, og efter noget sygdom i gruppen, overtog Hundefangerne sagen, og Julia er taknemmelig for al den hjælp, hun får.

– Jeg er meget taknemmelig over det store arbejde, de har lagt i at finde Diego igen, siger Julia og fortsætter:

– Jeg føler også, at han er derude et sted. For det er helt usandsynligt, at han overhovedet ikke er blevet set, og derfor frygter jeg, at han er blevet stjålet.

Julia fortæller, at Diego er meget mere end en hund for hende, og derfor har hun også gjort alt for at finde ham igen. Hun har blandt andet opsøgt en clairvoyant.

– Ja så kan man jo tro på den slags eller lade være, men jeg griber efter alle de græsstrå, jeg kan, lyder det fra Julia.

Julia her ikke ønsket at få sit efternavn frem på grund af hendes arbejde, og det har vi på hunden.dk fuld forståelse for i denne situation.

Copyright Ridehesten.com
Privatfoto

 

Læs også

Lille hund fundet i Sæby

06-03-2024 11:26, af Anne Cecilie Sohl

Nordjyllands Politi efterlyser ejeren til en mindre hund med brun/rødlig pels. Hunden blev fundet løbende frit omkring i en skov i Sæby lørdag aften den 24. februar omkring kl. 21.00. 

Hundelufter overværede indbrud

19-02-2024 15:40, af Anne Cecilie Sohl

Da en borger var ude og gå med sin hund lørdag morgen, så han til sin overraskelse at en garagedør stod åben på Digevej i Agger Syd. 

En dyr tur med hunden

09-02-2024 11:45, af Anne Cecilie Sohl

Torsdag morgen kl. 08.38 ringede en skovfoged til Bornholms Politi og anmeldte en 52-årig hundeejer, som nægtede at tage sin hund i snor i et naturbeskyttet område i Aakirkeby.

To hunde skudt i deres egen have

14-07-2017 15:01, af Anne Ekenberg

Tænk at komme hjem og finde begge dine hunde skudt i din have! Det var virkeligheden for familie LeMay i Minneapolis, hvis to staffordshire terrier Circo og Rocko blev skudt af en politibetjent. Ifølge videobilleder taget af nedskydningen, var begge hunden venlige og legesyge, og den ene logrede ovenikøbet. 

Fredagsquiz: Hvad ved du om staffordshire bull terrier

11-01-2019 08:30, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Quiz|

Ny fredag, ny fredagsquiz. Vi advarer om, at der er ret mange spørgsmål, der ikke handler om Danmark

Kamphund redder liv

20-05-2011 08:27, af Anne Kristine Tollestrup
Den amerikanske staffordshire terrier Legolas er bloddonor på Dyrehospitalet MidtVest i Herning.

Yolo døde, da ejer efterlod den uden mad eller vand

08-02-2018 15:30, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

En uhyggelig sag om hundemishandling hærger netop nu England. En kvinde på 28 efterlod sin hund alene uden mad eller vand. Hunden Yolo døde en rædselsfuld død

Dagens Læserfoto: Og selvom der er forskel på os to.....

16-11-2020 08:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen
Foto|

Nogle gange kan det være helt fint at have en ven, der er anderledes end dig selv. Billedet af denne staffordshire bullterrier er taget af  Gitte Pedersen fra Odense

Gilpa er sponsor for fotokonkurrencen i HUNDEN, hvor man hver måned kan vinde flotte præmier 

23 hvalpe beslaglagt

25-03-2011 11:17, af Anne Kristine Tollestrup
Politiet i Nakskov beslaglagde 23 hvalpe, der menes at være af racen amerikansk staffordshire terrier.

Leo er kommet hjem

27-05-2020 09:02, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

For et par uger siden skrev vi om en staffordshire bullterrier, der var blevet stjålet ved Randers. Nu er der heldigvis godt nyt i sagen

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Beskyt dit kæledyr mod flåtbårne sygdomme

16-04-2024 08:37, af Anne Cecilie Sohl

I takt med at temperaturerne stiger, stiger risikoen for flåtbid hos både dyr og mennesker. Derfor er det nu tid til at være ekstra opmærksom på flåter og de farer, de udgør for vores kæledyr, advarer dyrlæge, der samtidig giver gode råd til, hvordan du bedst beskytter dine firbenede venner mod de flåtbårne sygdomme, der kan have alvorlige konsekvenser for din hunds og kats helbred.

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Kedelig tendens blandt indleverede hittehunde hos Dyreværnet

11-04-2024 11:16, af Anne Cecilie Sohl

Flere og flere hunde bliver indleveret hos Dyreværnet uden at være registreret i Dansk Hunderegister.

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Alle store dyreinteresseorganisationer vil sammen løfte sundheden og velfærden for danske hunde

15-04-2024 12:21, af Anne Cecilie Sohl

For at sikre, at vi i Danmark avler de sundeste hunde med det bedst mulige udgangspunkt for et godt liv, er de største dyreinteresseorganisationer nu gået sammen i et historisk samarbejde.

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Hunde og hugorme er en dårlig kombination

02-04-2024 10:53, af Anne Cecilie Sohl

Selv om frosten dårligt har sluppet sit tag i jorden, er hugormen allerede vågnet fra sin dvale. På denne årstid er den stadig sløv og når ikke altid at flygte, når den hører vores hunde komme. Derfor er der risiko for, at de bliver bidt. Langt de fleste hunde overlever, men et hugormebid kan have livsfarlige konsekvenser, advarer Agria Dyreforsikring. 

Hunde på Dyrehavsbakken

12-04-2024 08:23, af Anne Cecilie Sohl

Har du fået en ny hvalp, der skal prøve at udstille? Har du en hund, der senere skal på udstilling og lige skal prøve det først? Eller har du et barn, der kunne tænke sig at blive juniorhandler på DKK-udstillingerne? Så er der mulighed for at prøve det hele af under hyggelige og afslappede forhold på Bakkeskuet den 9. maj.