Det bedste til dine kæledyr

06-10-2023 15:13, af Louise Trabjerg

Hvis du elsker dit kæledyr, vil du også give det det bedste foder. Hos animondo finder du et stort udvalg af kvalitetsfoder til hunde, katte og heste. Uanset om du har en hvalp, en senior eller en allergisk firbenet ven, finder du her det rigtige foder til dit dyrs behov.

Copyright Ridehesten.com

Animondo er en dansk webshop, der har specialiseret sig i at levere foder og tilbehør til kæledyr. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi ved, hvad der er godt for dit kæledyr. Vi har nøje udvalgt vores produkter fra nogle af de bedste mærker på markedet, så du kan være sikker på at få et foder, der er sundt, velsmagende og naturligt.

- Vi er selv dyreelskere, og vi vil kun sælge det, vi selv ville give vores egne kæledyr, udtaler Nichlas Stage, stifter og ejer af animondo.
- Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores foder. Vi sørger for at holde os opdateret på den nyeste viden om dyrenes ernæring og sundhed, så vi kan rådgive vores kunder bedst muligt.

Foder på abonnement

Hos animondo får du ikke bare et godt foder til dit kæledyr, du får også en god service og hurtig levering. Du kan bestille dit foder online døgnet rundt, og animondo leverer det lige til din dør inden for 1-3 hverdage. Du kan også spare penge ved at tilmelde dig animondos abonnementsservice, hvor du får dit foder leveret automatisk hver måned. Og hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du altid kontakte den venlige og kompetente kundeservice.

- Vi vil gerne gøre det nemt og bekvemt for vores kunder at handle hos os. Derfor har vi lavet en overskuelig og brugervenlig hjemmeside, hvor du nemt kan finde det foder, du leder efter. Du kan også læse mere om vores produkter og få tips og inspiration til at passe godt på dit kæledyr, fortæller Nichlas.

Animondo er mere end bare en webshop. Det er et fællesskab af dyreelskere, der deler en passion for at give deres kæledyr det bedste liv. Når du handler hos animondo, bliver du en del af dette fællesskab, og du støtter samtidig en dansk virksomhed, der har hjertet på rette sted.

- Vi er meget taknemmelige for alle vores kunder, der vælger at handle hos os. Vi sætter stor pris på deres tillid og loyalitet. Vi vil gerne give noget tilbage til dem og til dyrene, der betyder så meget for os. Derfor støtter vi forskellige dyrevelfærdsorganisationer og projekter, der gør en forskel for dyrene i Danmark og i verden.

Så hvis du vil forkæle dit kæledyr med et lækkert og nærende foder, så besøg animondo i dag. Du finder os på animondo.dk, hvor du kan se vores store udvalg af foder og tilbehør til hunde, katte og heste. Du kan også følge os på Facebook, hvor du kan holde dig opdateret på nyheder, tilbud og konkurrencer.

animondo - Vi elsker dit kæledyr!

Læs også

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Bjarke Kirkegaard Nielsen

Webredaktør og nyhedsvagt

Bjarke Kirkegaard Nielsen
20 24 29 30
bkn@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Top 5 myter om sygeforsikring til kæledyr

22-02-2024 09:54, af Anne Cecilie Sohl

Mange danskere synes, at forsikringer er en jungle at finde rundt i, og måske netop derfor florerer der mange myter og fejlslutninger om emnet. Agria Dyreforsikring har interviewet danske hunde- og katteejere om årsagen til, at de har valgt ikke at sygeforsikre deres kæledyr. 

Nye kræfter i spidsen for hundene på Store Hestedag

13-02-2024 16:19, af Anne Cecilie Sohl

Anne Orholt har sagt ja til at overtage ansvaret for hundeområdet på Store Hestedag efter Tina Bjerre, der har valgt at hellige sig sin egen hundevirksomhed. Anne har igennem mange år haft hunde på programmet - ikke kun i fritiden, men også professionelt. 

Hundelufter overværede indbrud

19-02-2024 15:40, af Anne Cecilie Sohl

Da en borger var ude og gå med sin hund lørdag morgen, så han til sin overraskelse at en garagedør stod åben på Digevej i Agger Syd. 

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Billeder fra Fredericia online

16-02-2024 19:59, af Anne Cecilie Sohl

Så er billederne fra udstillingen i Fredericia kommet på hjemmesiden.

Kvik og de andre - hundene i Matador

04-01-2023 09:36, af Anne Egede

Alle kender Matador - danskernes absolutte yndlingsserie. Ligeledes kender vel alle også kvinden bag serien, Lise Nørgaard, som hele sit liv har været en stor hundeven. Det er derfor heller ikke tilfældigt at Matador også har hunde på rollelisten - endda i fremtrædende roller

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde