Det bedste til dine kæledyr

06-10-2023 15:13, af Louise Trabjerg

Hvis du elsker dit kæledyr, vil du også give det det bedste foder. Hos animondo finder du et stort udvalg af kvalitetsfoder til hunde, katte og heste. Uanset om du har en hvalp, en senior eller en allergisk firbenet ven, finder du her det rigtige foder til dit dyrs behov.

Copyright Ridehesten.com

Animondo er en dansk webshop, der har specialiseret sig i at levere foder og tilbehør til kæledyr. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi ved, hvad der er godt for dit kæledyr. Vi har nøje udvalgt vores produkter fra nogle af de bedste mærker på markedet, så du kan være sikker på at få et foder, der er sundt, velsmagende og naturligt.

- Vi er selv dyreelskere, og vi vil kun sælge det, vi selv ville give vores egne kæledyr, udtaler Nichlas Stage, stifter og ejer af animondo.
- Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores foder. Vi sørger for at holde os opdateret på den nyeste viden om dyrenes ernæring og sundhed, så vi kan rådgive vores kunder bedst muligt.

Foder på abonnement

Hos animondo får du ikke bare et godt foder til dit kæledyr, du får også en god service og hurtig levering. Du kan bestille dit foder online døgnet rundt, og animondo leverer det lige til din dør inden for 1-3 hverdage. Du kan også spare penge ved at tilmelde dig animondos abonnementsservice, hvor du får dit foder leveret automatisk hver måned. Og hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du altid kontakte den venlige og kompetente kundeservice.

- Vi vil gerne gøre det nemt og bekvemt for vores kunder at handle hos os. Derfor har vi lavet en overskuelig og brugervenlig hjemmeside, hvor du nemt kan finde det foder, du leder efter. Du kan også læse mere om vores produkter og få tips og inspiration til at passe godt på dit kæledyr, fortæller Nichlas.

Animondo er mere end bare en webshop. Det er et fællesskab af dyreelskere, der deler en passion for at give deres kæledyr det bedste liv. Når du handler hos animondo, bliver du en del af dette fællesskab, og du støtter samtidig en dansk virksomhed, der har hjertet på rette sted.

- Vi er meget taknemmelige for alle vores kunder, der vælger at handle hos os. Vi sætter stor pris på deres tillid og loyalitet. Vi vil gerne give noget tilbage til dem og til dyrene, der betyder så meget for os. Derfor støtter vi forskellige dyrevelfærdsorganisationer og projekter, der gør en forskel for dyrene i Danmark og i verden.

Så hvis du vil forkæle dit kæledyr med et lækkert og nærende foder, så besøg animondo i dag. Du finder os på animondo.dk, hvor du kan se vores store udvalg af foder og tilbehør til hunde, katte og heste. Du kan også følge os på Facebook, hvor du kan holde dig opdateret på nyheder, tilbud og konkurrencer.

animondo - Vi elsker dit kæledyr!

Læs også

Nyhedsvagt

Har du en nyhed eller en god historie?

Anne Cecilie Sohl

Nyhedsvagt

Anne Cecilie Sohl

acs@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

Må min hund spise kirsebær?

27-07-2017 09:48, af Anne Ekenberg

Kirsebærrene falder næsten af sig selv ned i munden på mig, når jeg ryster en gren. Store, runde og med den smukkeste vinrøde – ja næste sorte – farve smager de vidunderligt. Stenene spytter jeg ud i hånden, og det er der en god grund til

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Må min hund spise ærter?

03-08-2017 13:25, af Anne Ekenberg

Foråret og sommeren er højsæson for ærter fra vores egne haver. Vi elsker dem – især selve ærten, men mange synes også godt om bælgen, hvis man har fjernet den seje hinde indeni.  Det hele kan heldigvis også spises af vores hunde.

10 grunde til hundens slikken

15-01-2016 10:36, af Tine Luther
Hunde slikker på hvad som helst af mange forskellige årsager. En hund plejer bl.a. sin pels og afslører sit humør med tungen, den viser sin kærlighed og sin plads i hierarkiet samt knytter bånd til sine hvalpe. Huffinton Post har opstillet ti grunde til, at hundens tunge er et vigtigt redskab.

8 tegn på øjenproblemer

20-07-2022 10:37, af Astrid Gerd Holtet

Øjnene hos hunde er følsomme, og det kan være svært at se forskel på ufarlige og alvorlige øjenproblemer. Her får du 8 tegn på øjenproblemer, som du bør tage alvorligt

Havets hugorm er til fare for mennesker og kæledyr

08-07-2024 13:20, af Anne Cecilie Sohl

Når familierne skal nyde sommerlandet, strømmer de til stranden – men her er det vigtigt specielt for hundeejerne at være opmærksomme på de skjulte farer, der lurer under sandet og i det lave vand. 

I Sverige får man bøde for løs hund i bil

23-01-2020 09:02, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Vi har talt med Riksförbundet M Sverige, der er den svenske pendant til FDM, om reglerne for hunde i biler i Sverige