TV2: En lidt speciel situation

15-09-2021 13:33, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Vi har været i kontakt med redaktør for programmet, Gadehunde for millioner, og han anerkender, at det har været specielt at lave programmet

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock

 

Ketil Alstrup Johansen var redaktør på programmet, Gadehunde for millioner, der blev sendt på TV2 i mandags. Vi har været i kontakt med ham, og han fortæller blandt andet følgende om den chat på Messenger, som New Hope Denmark forsøgte at ramme Stephanie Carlsen med.

– Vi har bedt New Hope Denmark om at sætte os i kontakt med den person, som har sendt foreningen det omtalte skærmbillede af en samtale-tråd hvor Stephanie Carlsens navn indgår. Det lykkedes aldrig at få kontakt til denne person, og derfor har vi ikke kunnet vurdere kildens troværdighed og skærmbilledets ægthed. Men Stephanie Carlsen afviser jo, at korrespondancen er ægte, skriver han i en mail.

New Hope Denmark var blandt andet fortørnede over, at et budget fra 2020 blev fremlagt i programmet. Et budget, der viste et overskud på godt 800.000 kroner. Budgettet var ifølge New Hope Denmark manipuleret af Stephanie Carlsen.

– Hvad angår budgettet for året 2020, så er det fremsendt af Silke Sommer til Stephanie Carlsen den 9. marts 2021. Silke Sommer har skrevet til os, at budgettet er ufærdigt og misvisende, hvilket også fremgår af programmet, lyder det fra Ketil Alstrup Johansen.

I programmet ville TV2 meget gerne have snakket med Silke Sommer, der er formand for New Hope Denmark, men foreningen valgte i stedet at sende en frivillig til interviewet.

– Det er en speciel situation, når formanden for den forening programmet handler om, ikke selv ønsker at stille op til tv-interiview, men i stedet beslutter at et frivilligt medlem af foreningen skal besvare vores spørgsmål, skriver redaktøren.

Hvordan forholder du til, at New Hope Denmark vil melde jer til Pressenævnet?

Enhver der medvirker i TV 2s programmer er naturligvis velkommen til at klage til Pressenævnet, svarer Ketil Alstrup Johansen.

Læs også

Silke Sommer idømt bøde på 50.000 kroner

15-09-2022 15:55, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I dag faldt dommen over Silke Sommer, der er stifter af New Hope Denmark

Silke Sommer står til bødestraf

02-09-2022 09:11, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

I går var stifter af New Hope Denmark i retten i Odense, hvor hun stod anklaget for flere forskellige ting i forbindelse med sin rolle i New Hope Denmark 

Afgørelse i sag mod Silke Sommer om to uger

01-09-2022 12:52, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Retten i Odense har netop afsluttet retssagen mod Sille Sommer og New Hope Denmark. Afgørelsen må vi dog vente på

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Louise Trabjerg

Webredaktør og nyhedsvagt

Louise Trabjerg

ltr@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Undgå uheld med løse hunde på stranden

28-09-2023 08:52, af Thomas Bach Jensen

Pr. 1. oktober er det igen tilladt at lade hunden gå løs på de danske strande – men kun hvis den ikke risikerer at forvolde andre skade. 

7 vigtige symptomer på sygdom, som du skal holde øje med

14-01-2022 15:00, af Astrid Gerd Holtet

Vi ser lidt nærmere på syv symptomer, som er vigtige for alle hundeejere at kunne genkende   

3 gode råd hvis hunden har dårlig mave

20-02-2022 10:00, af Astrid Holtet

De fleste hunde oplever at have dårlig mave flere gange i løbet af deres liv, men hvad kan man gøre når problemet opstår?

10 tegn på kræft hos hunde

26-06-2021 10:10, af Astrid Gerd Holtet

Ti vigtige tegn på kræft hos hunde, som du ikke må overse

Dyreværnet tager gratis imod dit dyr

16-06-2020 08:46, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Halter økonomien eller er dyreholdet vokset dig over hovedet, så kan du i denne og næste uge gratis indlevere dit dyr hos Dyreværnet

Symptomer – unormal urinering

18-03-2022 15:21, af Astrid Holtet

Tisser hunden mere end den plejer, mindre end den plejer, oftere end den plejer - eller er den begyndt at tisse indenfor? Det kan være tegn på, at den er noget galt. Ændret urineringsmønster, er et almindeligt symptom på en lang række forskellige sygdomme hos hunde

Seniorhunden – 10 ting der sker når hunden bliver gammel

15-10-2017 12:03, af Astrid Gerd Holtet

Når hunden bliver gammel, sker der en masse ændringer, som har betydning for dens sundhed. Vi har kigget nærmere på ti af de ting, der ændrer sig hos seniorhunden. 

Overblik: Regler for hunde på fly

16-03-2018 15:00, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Ønsker man at få sin hund med på en rejse, er der stor forskel på reglerne hos de enkelte flyselskaber. Derfor er det vigtigt, at man sætter sig ind i selskabets regler, inden man drager mod lufthavnen. Vi bringer her et overblik

Hvorfor humper min hund alt og alle?

22-12-2016 13:46, af Kasper Larsson
Når din hund humper en fremmedes ben, er det ofte anledning til en meget akavet stemning. Det er en adfærd, mange hundeejere gerne vil være foruden

Sådan hjælper du din hund mod forstoppelse

28-09-2021 09:22, af Bjarke Kirkegaard Nielsen

Tails.com har fået en række specialister til at dele deres gode råd om forstoppelse hos hunde